Kafana, samoposluzenje!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
nisi nista
ako cemo pravo, zamisao o istima pa samim tim i reci za pojmove su postojale davno pre i nego su izmisljeni

a i tada je bilo uredjaja takvih, jel?
ljudi leteli na Mesec i sve
a Beograd je bio metropola

da, 69-e su navodno sleteli na Mesec , stoga objasnjenje kompjutera...okej :rumenko:
nego, je l znate za izjavu jednog NASA-inog coveka, kada su ga nedavno pitali kada ce ponovo na Mesec. Njegov odgovor bio je, Kada ovladamo tehnologijom, ponovo cemo tamo

Kada su Rusi otisli u orbitu, Amerikanci su bili ponizeni. Da i oni odu u orbitu, bili bi samo drugi koji su to uradili. Samo je postojala jedna opcija sa kojom su mogli da preteknu Ruse. Odlazak na Mesec bio je jedino resenje

sori, smaram vas :rumenko:

da, 69-e su navodno sleteli na Mesec , stoga objasnjenje kompjutera...okej :rumenko:
nego, je l znate za izjavu jednog NASA-inog coveka, kada su ga nedavno pitali kada ce ponovo na Mesec. Njegov odgovor bio je, Kada ovladamo tehnologijom, ponovo cemo tamo

Kada su Rusi otisli u orbitu, Amerikanci su bili ponizeni. Da i oni odu u orbitu, bili bi samo drugi koji su to uradili. Samo je postojala jedna opcija sa kojom su mogli da preteknu Ruse. Odlazak na Mesec bio je jedino resenje

Gde tamo, kao lažne slike udaljenih galaksija, 10 svetlosnih godina npr ?
Alo, ko još to može da vidi ? Znate li koja je to dužina u miljama ? Nesaglediva ljudskom oku.
Laku onć

O nemanju tehnologije sletanja na planete i satelite, tad i sad ( sa ljudskom posadom )
Jedino što su dosegli i jedni i drugi su svemirske ( pod znacima navoda ) stanice na nekoj daljini u orbiti Zemlje
A i o spavanju.
Googlaj bolje, lepršavije....

ma kakvo smaranje... :D
mene smara sto krstarica zabada, pa mi treba po 5 min MIN da bih otvorio stranicu ili citirao, svejedno

nisam nesto pristalica zavera, mogu da poverujem da je sletanja bilo, ali dosta toga i smrdi u toj prici o Mesecu
tako da i nemam jasan stav
mislim da je osnovni problem takvih ekspedicija finansijske prirode
pa onda logisticke
a tek na kraju tehnoloske

ali u doba hladnog rata cenim da nije bio problem izdvojiti koliko treba, samo da se spodbije rival
pa na nesrecnog Fidela su potrosili vise love nego Srbija u celoj svojoj istoriji

O nemanju tehnologije sletanja na planete i satelite, tad i sad ( sa ljudskom posadom )
Jedino što su dosegli i jedni i drugi su svemirske ( pod znacima navoda ) stanice na nekoj daljini u orbiti Zemlje
A i o spavanju.
Googlaj bolje, lepršavije....

neka ti gugla mama ***** li ti materina smrdljiva i glupava
o cemu ja drugo pisem nego o istim pretpostavkama o kojima i ti?
pustila sam ti , sve mislim, `ajd nesto se zbunio, pa zato lupeta ovako kako majmun, medjutim...
naciii, popizdela sam konjino debilska zbog tebe i tvoje majmunske tupavosti
mars u pizdu materinu

e to je kao CUTE a, neki frajeri sednu na to, vole tako slatka si stidljiva si, je l da, kao nerd neki geek

:lol:

403892_2896611292238_1169021133_33276742_231263359_n.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back