Pamet - Velicina, obim, oblik, svrha...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Maršalov Prijatelj

Veoma poznat
Banovan
Poruka
10.509
Primetio sam da se niko ne žali na pamet?
Kažu lekari da su mnoge bolesti koje se ovde pominju zapravo posledica te iste pameti... tj nekorišćenja...

Zanima me šta sve znate o korišćenju pameti zarad zdravog života?
Pranje ruzku, lična higijena generalno, ishrana prema poreklu, kretanje i fizičke aktivnosti pa nadalje...

Pa i "pametni" mogu da se razbole...znachi ja sam "glup" ako se razbolim...uistinu,tako lekari i tretiraju bolesnike.Zainimljiva tema.

Da dodam...ja sam se lechio kod najeminentnijih struchnjaka misleci da je njihov nivo observacije i racionalnog ramisljanja po pitanju shvatanja bolesnikove patnje drugachiji...ne!...njihov pogled na pacijenta je "sa visine"...u tom pogledu da i ne urade posao kako valja ne osecaju grizu savest...jer "bolesni glupaci" nemaju kome da se zale na dostojan nachin!

Poslednja izmena:
Primetio sam da se niko ne žali na pamet?
Kažu lekari da su mnoge bolesti koje se ovde pominju zapravo posledica te iste pameti... tj nekorišćenja...

Zanima me šta sve znate o korišćenju pameti zarad zdravog života?
Pranje ruzku, lična higijena generalno, ishrana prema poreklu, kretanje i fizičke aktivnosti pa nadalje...
Pa ko se oslanja na savremenu medicinu, a ne na pamet...taj je ili izmanipulisan, ili je slep.
Bolesti koje danas imamo su rezultat čovekovog odabira. Retki su slučajevi gde čovek oboli od nekog spoljnjeg faktora...uglvanom čovek je bolestan zbog manjka znanja, tj zbog neznanja. Mi možemo da utičemo da smanjimo procenat da obolimo na minimum.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back