Pitbul odgrizao uvo devojčici

А где је дозвољено држати булове?
Мислим да ти који држе булове имају неких проблема психичке природе. Јер ко би нормалан држао те животиње које су неконтролабилне? Баш зато законодавац и не дозвољава држање тих врста. Е сад, ако неко намерно хоће да их има, значи постоји неки комплекс у глави који треба лечити, као и оне што држе змијетине и остале гадове по становима. Закључак: кад се открије да неко има пит-була куче послати у азил за животиње а газду одма да воде на посматрање у Лазу! Док не буде спреман да држи само пудлице не пуштати га оданде!

Ma pusti Lazu,ko ce jos o tome jos da brine. Nego zabranis zakonom drzanje,razmnozavanje tih pasa i gotovo.

A da nisu cisti u glavu vlasnici takvih pasa,stvarno nisu.
Ima 330 rasa pasa, od chivave do nekih teladi, pa moze da izabere
i nekog dobrocudnog psa kome je agresija strana.

Мене уопште не би чудило да ово некима из орке а и властима буде аргумент за отварање школа за псеће психологе, људе који ће се бавити психологијим, менталним склопом животиње, који ће истраживати какве је то фрустрације пас доживео када је морао да нападне, да ли је и под којим нивоом стреса "јадна" животиња итд...

Живимо у свету у коме је све окренуто на тумбе, уместо да кер буде убијен по кратком поступку, а газда одмах буде одведен у притвор са кривичном пријавом, код нас се прети робијом до 12 година за недолично понашање на јавним скуповима, људи се хапсе превентивно, а за овакве ствари ти из те неке ветерине или шта је већ чекају некакву пријаву, писмену молбу, шта ли...

Ma pusti Lazu,ko ce jos o tome jos da brine. Nego zabranis zakonom drzanje,razmnozavanje tih pasa i gotovo.

A da nisu cisti u glavu vlasnici takvih pasa,stvarno nisu.
Ima 330 rasa pasa, od chivave do nekih teladi, pa moze da izabere
i nekog dobrocudnog psa kome je agresija strana.

NIje u pitanju rasa, u pitanju je vlasnik.Znam pitove koji su male mace, a znam kokera koji je krvolok.Inace su pitovi obicno jako druzeljubivi i vole decu, a agresivni su prema drugim psima.

Тачно, Владо, али проблем је код нас што власт не спроводи законе које сама доноси! Да она заиста спроводи законе, не би се овако нешто десило. Ако законодавац каже да се те врсте паса не смеју чувати - крај приче! Нема пит-булова! Ако се ипак код неког нађу, онда тај треба да сноси санкције јер не поштује закон. Али, пошто је власт таква каква је, онда и народ не поштује законе и дешава се то што се дешава.

nasa drzava jednostavno mora da pocne da sprovodi zakone.... to je kljuc svih problema u SRBIJI ....

Мене уопште не би чудило да ово некима из орке а и властима буде аргумент за отварање школа за псеће психологе, људе који ће се бавити психологијим, менталним склопом животиње, који ће истраживати какве је то фрустрације пас доживео када је морао да нападне, да ли је и под којим нивоом стреса "јадна" животиња итд...

Живимо у свету у коме је све окренуто на тумбе, уместо да кер буде убијен по кратком поступку, а газда одмах буде одведен у притвор са кривичном пријавом, код нас се прети робијом до 12 година за недолично понашање на јавним скуповима, људи се хапсе превентивно, а за овакве ствари ти из те неке ветерине или шта је већ чекају некакву пријаву, писмену молбу, шта ли...

Jako duhovito i satiricno a pogađa poentu .... REPKA

NIje u pitanju rasa, u pitanju je vlasnik.Znam pitove koji su male mace, a znam kokera koji je krvolok.Inace su pitovi obicno jako druzeljubivi i vole decu, a agresivni su prema drugim psima.

U Nemackoj su borbeni psi ( usput i u Francuskoj) zabranjeni, a razlog je jer su uglavnom ubijali decu.
Ne zabranjuje se neka rasa zato sto je lepa,ruzna,velika ili mala. I pusti te male mace, ja se smrznem od straha kada ih vidim.
A inace se zaista ne bojim pasa niti sam ikada imala problema sa bilo kakvim psom. Ponajmanje sa ulicnim.

Koker moze da bude i krvolok, ali nema slucaja da ej koker usmrtio dete ili coveka.

U Nemackoj su borbeni psi ( usput i u Francuskoj) zabranjeni, a razlog je jer su uglavnom ubijali decu.
Ne zabranjuje se neka rasa zato sto je lepa,ruzna,velika ili mala. I pusti te male mace, ja se smrznem od straha kada ih vidim.
A inace se zaista ne bojim pasa niti sam ikada imala problema sa bilo kakvim psom. Ponajmanje sa ulicnim.

Koker moze da bude i krvolok, ali nema slucaja da ej koker usmrtio dete ili coveka.

Tvrdim da rasa nije bitna inace bi u nemackoj zabranili i rotove i vucjake posto su to psi koji su napravljeni da napadaju ljude.

treba tuziti grad beograd sto ne sprovodi sopstvenu odluku da psi na ulici moraju da imaju korpu

ja bih ih tuzio za milione, i napio bi im se krvi za moje dete

svaka lakomislema budala na ulici sa psom bez korpe za njusku, koja ne vodi racuna o svom psu, takodje treba masno da plati kaznu vise puta pa mu ne bui padalo na pamet da se izivljava izjavama `nece pas da ujede, znam ja`

red u ovoj drzavi moze da pocna da se ivodi od ovoh pitanja. sta drugo radi kominalna policija? vrataili bi meni komunalni policajci sa karaburme sve pare sto su dobili za plaru zbog ovog slucaja

Забранити и најстроже кажњавати држање тих џукела,које свако мало неког расатргају.Докле овако.
Комшија има питбула,па морам признати да се нимало не радујем видјевши га у близини.

Забранити и најстроже кажњавати држање тих џукела,које свако мало неког расатргају.Докле овако.
Комшија има питбула,па морам признати да се нимало не радујем видјевши га у близини.

Moj komsija ima pit bula zenku i moja deca se svaki dan izljube i izigraju sa njim.

Ovde se ne radi o lutalici...
A smatram da su ti "gazdinski" psi mnogo opasniji od lutalica.
Eto jedan od razloga zbog kog ne smem da siđem dole u školsko je to što mi je prošlog leta gazda jedne pitbulke, na moje pitanje da li su normalni i jel imaju predstavu koliko je sati, odgovorio pitanjem
-oćeš da ti pustim kera?
Više se plašim tih koji imaju gazde (jer su istrenirani da napadaju) nego džukelica po ulici

Ama suncice nemoj da cepidlacis, ako nekog stvarno pojedu, da li mislis da ce mu biti bitno da li je lutalica ili gazdinski?

Inace ludilo koje je uhvatilo "ljubitelje" zivotinja, nece se umiriti dok psi ne pocnu da jedu ljude, kao nekad vukovi.

Moj komsija ima pit bula zenku i moja deca se svaki dan izljube i izigraju sa njim.

Vidi, bas su se ti uzasni slucajevi i dogadjali da su pitovi ( doduse secam se uglavnom da su bili stafordi u pitanju), svoju decu,koju su
obozavali,deca su i jahala na njima, od jedne sekundfe na drugu zaklali. Niko ne zna sta se dogadja u glavama tih pasa.
Zato ipak budi oprezan.

A, doso i vlasnik jednog takvog psa da nas ubedjuje kako su to najpitomiji psi.

treba tuziti grad beograd sto ne sprovodi sopstvenu odluku da psi na ulici moraju da imaju korpu

ja bih ih tuzio za milione, i napio bi im se krvi za moje dete

svaka lakomislema budala na ulici sa psom bez korpe za njusku, koja ne vodi racuna o svom psu, takodje treba masno da plati kaznu vise puta pa mu ne bui padalo na pamet da se izivljava izjavama `nece pas da ujede, znam ja`

red u ovoj drzavi moze da pocna da se ivodi od ovoh pitanja. sta drugo radi kominalna policija? vrataili bi meni komunalni policajci sa karaburme sve pare sto su dobili za plaru zbog ovog slucaja

Pa ovaj pas nije bio na ulic. Otvorio je nekako kapiju i istrcao na ulicu i sta je prvo uradio?
Nije baku napao nego dete. A i sam pas je sa 7 meseci zivota na neki nacin dete.

Ama suncice nemoj da cepidlacis, ako nekog stvarno pojedu, da li mislis da ce mu biti bitno da li je lutalica ili gazdinski?

Inace ludilo koje je uhvatilo "ljubitelje" zivotinja, nece se umiriti dok psi ne pocnu da jedu ljude, kao nekad vukovi.

A šta reći za ludilo koje je uhvatilo "neljubitelje" životinja.
Da nisu onim kerovima sekli noge i glave u samoodbrani (ne zaboravimo da se u jednom od slučaja seča nogu "odrađena na profesionalnom nivou" znači neko ko se savršeno razume u anatomiju)

Ovde se ne radi o lutalici...
A smatram da su ti "gazdinski" psi mnogo opasniji od lutalica.
Eto jedan od razloga zbog kog ne smem da siđem dole u školsko je to što mi je prošlog leta gazda jedne pitbulke, na moje pitanje da li su normalni i jel imaju predstavu koliko je sati, odgovorio pitanjem
-oćeš da ti pustim kera?
Više se plašim tih koji imaju gazde (jer su istrenirani da napadaju) nego džukelica po ulici

sto me ne pozva da te branim hmmmmm :)

Ne radi se o tome, mi ne mozemo da se izborimo sa psima zato sto su "ljubitelji" ludi, a svako ko je uhvacen da je maltretirao psa je kaznjen.

Naravno postoji verovatnoca da je ova devojcica, maltretirala pita i da joj on sad vraca, starija je od njega, a mozda joj i zlo izbija iz ociju, pardon usiju.
nemoj ni ti sad bas tako.ovo je jedan primer,a ne svakidasnjica.naravno da je odgovoran gazda zato sto je opasnom psu omoguceno da ujeda narod, i za to treba da odgovara.nema to veze sa ljubiteljima pasa

Како шта ради комунална полиција? Има она преча посла, прати контролоре у ГСБ и легитимише шверцере, иде бус плус програм, приватна фирма која услужно врши наплату превоза, ваља по сваку цену натерати људе да плаћају карте и пуне џепове приватној фирми и онима који стоје иза ње (шушка се да је то Драган Ђилас).

Ако си мислио да је комунална полиција формирана да заштити обичног грађанина, преварио си се...

Pa ovaj pas nije bio na ulic. Otvorio je nekako kapiju i istrcao na ulicu i sta je prvo uradio?
Nije baku napao nego dete. A i sam pas je sa 7 meseci zivota na neki nacin dete.

ti si voljno

citaj polako. pas odgrizao uvo devojcici od tri godine

a ne devojcica psu

samo teski mentalno zbunjeni u ovom slucaju mogu da staju na stranu psa

svako normalan zna kakve se traume nanete detetu, bespotrebno

Back