- Poruka
- 42.590
rekoh ti ja, da smo se prepoznale.Čitah i ....ovo je rezime svih mojih pisanija...preko 700 blogova......zemlja,reka,vetar,nebo...i ja......žena.....sve je tu....
s poštovanjem
dobro veče narode![]()

hvala drugarice s konfetama

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
rekoh ti ja, da smo se prepoznale.Čitah i ....ovo je rezime svih mojih pisanija...preko 700 blogova......zemlja,reka,vetar,nebo...i ja......žena.....sve je tu....
s poštovanjem
dobro veče narode![]()
I sve ovo moram činiti da bih došao do žene?
Nemam sreće![]()
aha..lepo zvuci..Boljeg i dražeg rukovodioca od Loly nikada nisam imao. Rado joj prepuštam svaku vrstu odlučivanja.![]()
rekoh ti ja, da smo se prepoznale.
hvala drugarice s konfetama![]()
....тиби, чувај ово, ако ти је ово жена...
nisam ja badava došla ovde baš sad.....sve ima svoje razloge samo što ih nekad ne vidimo odmah....važi za one koji umeju da vide naravno ....za drugaricu Konfetinu
Da bih bio jak i mudar moram biti žena,jao feministkinjo...neka,nekama nemoras bre, ti si samo muskarac.
od tebe se ne ocekuje ni da budes tako jak, ni tako mudar, ni tako stabilan..
aha..lepo zvuci..
dinamicnim ljudima najbolje pase dinamicna ravnoteza![]()
Ljiljo ja sam oma video razlognisam ja badava došla ovde baš sad.....sve ima svoje razloge samo što ih nekad ne vidimo odmah....važi za one koji umeju da vide naravno ....za drugaricu Konfetinu
Dobro veče OranžDobro vece svima na filosofskim talasima...![]()
kud mu spomenu zenu, zamuce kafana![]()
Ма забринусмо се на трен...., ja sam poznat kao pricalica
El to zbog mene
Oranz![]()
, ja sam poznat kao pricalica
El to zbog mene![]()
Ма забринусмо се на трен....![]()
![]()
Pardon, ja zaboravih da kažem "dobro veče".![]()
Cao Borka...gde si ti da malo obidjes gosti,fda vish dal su dobri...Pardon, ja zaboravih da kažem "dobro veče".![]()
Jadnicak,e bas se rastuzi...evo da bubimoZivot je lep, posebno ako se drugi brinu o nama, ja nisam take srece, uvek sam morao sve sam
![]()
Jadnicak,e bas se rastuzi...evo da bubimo![]()
Slabijima je potrebna briga drugih, jaki to mogu i samiZivot je lep, posebno ako se drugi brinu o nama, ja nisam take srece, uvek sam morao sve sam
![]()
to mogu i bez vas......
![]()