Gumene cizme

Metla na vestici

Zaslužan član
VIP
Poruka
121.398
pretrazih pdf kolko vidim nema tema o gumenjacima a interesuje me svasta u vezi njih pa eto da otvorim :)

dakle da li ih nosite, sta mislite o njima.....?
jos vaznije pitanje gde u bg nabaviti dobre gumenjake?
(naravno oni koji nisu bg neka razmenjuju informacije takodje preko ove teme gde u njihovom gradu ima :))

cula sam da su tigrove dobre pa eto interesuju me vasa iskustva vezana za ovu marku i za kineske i za ko zna sve koje marke... ne pratim :lol:

vidjala sam na terazijama u nekim fensi buticima budu po 6, 7 hiljada, po mom misljenju cista ludost dati tolike pare za tako nesto

meni je jako bitno da imaju onaj ulozak koji greje noge!

vrede li necemu ove kineske?
neki moji prijatelji ih nose i zadovoljni su, drugi se zale da im se raspuknu brzo....
kinezi ne prave prkeo 40 a kad uzmem sa uloskom to taman smanjuje za ceo broj i onda su mi male, nogata sam nosim 40 :rumenka:

kao mala sam nosila tad su bile neke bas jake kvalitetne sa uloskom, secate se devedesetih, tad nije bilo toliko kineza :roll: bile su bas zgodne kad je pljusak ili bljuzgavica :aha:

tigrove cizme http://www.tigar.com/tigartrade/tigartrade_katalozi/maniera.pdf

Sto bre, meni su bas cool kad treba da trknes do trafike, prodavnice, vodis dete u skolicu... samo sto mi one kod kindzosa nekako nezgrapno deluju, ne sve ali uglavnom imaju neki deformisan oblik. A tigrove su oko 2-3 hiljade koliko sam cula?! Kod nas ih nema.

tigrove su najbolje, konkurentne i cenom i kvalitetom,
problem je znojanje nogu (i prateci miomirisi)...
ali to je sa svakim gumenjacima isto...
generalno, za celodnevno noshenje obavezno vunene charape - zbog znojenja i ulozak iz patika...

...prosle zime sam kupila te tigrove, lepe su i sve bi bilo ok, da me ne stezu u listu,
pa sam ih obula jednom i nikad vise...cak sam kupila i neku emulziju da lepo sijaju,
de ne izgledaju onako mat bzvz...ali uzalud..stoje u kesi i ne znam ni ja sta i koga
cekaju....:(

Naravno, i ja bih sebi uzela jedne gumenjake cisto zbog toga. Zdravlje je ipak bitnije, koliko puta propatih zbog mokrih nogu.
A za Batu se slazem, jos mnogi koji imaju njihove cizme kazu da su vrlo krute, kao i baletanke.

Što je dobar kombinezon!

91520.jpg

Jao, ja ne vidim nikakvurazilku kad nego obuje te "moderne" sarene gumene cizme i obicne crne za rad, ko se vec bavi fizickim radom, i treba mu to.
Dok sam isla u srednju skolu i pjesacila svaki dan po kisi i snijegu, palo mi je na pamet da ih kupim, jer su za takve situacije prakticne, mada sam odustala.
Ne volim te, kako ih ja nazivam gumenjare. :D

Back