- Poruka
- 121.398
pretrazih pdf kolko vidim nema tema o gumenjacima a interesuje me svasta u vezi njih pa eto da otvorim 
dakle da li ih nosite, sta mislite o njima.....?
jos vaznije pitanje gde u bg nabaviti dobre gumenjake?
(naravno oni koji nisu bg neka razmenjuju informacije takodje preko ove teme gde u njihovom gradu ima
)
cula sam da su tigrove dobre pa eto interesuju me vasa iskustva vezana za ovu marku i za kineske i za ko zna sve koje marke... ne pratim
vidjala sam na terazijama u nekim fensi buticima budu po 6, 7 hiljada, po mom misljenju cista ludost dati tolike pare za tako nesto
meni je jako bitno da imaju onaj ulozak koji greje noge!
vrede li necemu ove kineske?
neki moji prijatelji ih nose i zadovoljni su, drugi se zale da im se raspuknu brzo....
kinezi ne prave prkeo 40 a kad uzmem sa uloskom to taman smanjuje za ceo broj i onda su mi male, nogata sam nosim 40
kao mala sam nosila tad su bile neke bas jake kvalitetne sa uloskom, secate se devedesetih, tad nije bilo toliko kineza
bile su bas zgodne kad je pljusak ili bljuzgavica 
tigrove cizme http://www.tigar.com/tigartrade/tigartrade_katalozi/maniera.pdf

dakle da li ih nosite, sta mislite o njima.....?
jos vaznije pitanje gde u bg nabaviti dobre gumenjake?
(naravno oni koji nisu bg neka razmenjuju informacije takodje preko ove teme gde u njihovom gradu ima

cula sam da su tigrove dobre pa eto interesuju me vasa iskustva vezana za ovu marku i za kineske i za ko zna sve koje marke... ne pratim

vidjala sam na terazijama u nekim fensi buticima budu po 6, 7 hiljada, po mom misljenju cista ludost dati tolike pare za tako nesto
meni je jako bitno da imaju onaj ulozak koji greje noge!
vrede li necemu ove kineske?
neki moji prijatelji ih nose i zadovoljni su, drugi se zale da im se raspuknu brzo....
kinezi ne prave prkeo 40 a kad uzmem sa uloskom to taman smanjuje za ceo broj i onda su mi male, nogata sam nosim 40

kao mala sam nosila tad su bile neke bas jake kvalitetne sa uloskom, secate se devedesetih, tad nije bilo toliko kineza

tigrove cizme http://www.tigar.com/tigartrade/tigartrade_katalozi/maniera.pdf