crnadama
Obećava
- Poruka
- 76
Mojoj prijateljici treba lek "Mitoksan" ili " Novitron" ,10mg -1 ampula, ne znam mnogo o ovim lekovima ali u pitanju je leukemija. Ako znate gde ih ima pomozite .Hvala ♥
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li su to baš lekovi, mogu da posvedoče oni koji su to koristili, ali postoje i druga, jednostavnija, potpuno neškodljiva sredstva koja mogu pomoći. Jedan od tih je Ntrijum askorbat.Mojoj prijateljici treba lek "Mitoksan" ili " Novitron" ,10mg -1 ampula, ne znam mnogo o ovim lekovima ali u pitanju je leukemija. Ako znate gde ih ima pomozite .Hvala ♥
Samo što je sam umro od raka prostate.Zna se da organizam može da iskoristi samo 1g vit. C a ostatak se izlučuje.Da li su to baš lekovi, mogu da posvedoče oni koji su to koristili, ali postoje i druga, jednostavnija, potpuno neškodljiva sredstva koja mogu pomoći. Jedan od tih je Ntrijum askorbat.
Natrijum askorbat je vitamin C u obliku soli. Dijetetski je proizvod – dodatak ishrani. Jedini je oblik sintetskog vitamina C kojeg organizam može da apsorbuje u potpunosti (askorbinska kiselina može samo da zakiseli čaj).
NATRIJUM ASKORBAT je, apsolutno, neophodan u održavanju života u svim živim organizmima i kad organizam nije u stanju sam da ga proizvede mora da se unosi oralno (kroz hranu ili u obliku dodatka ishrani) - što je slučaj kod ljudi.
Dr Linus Pauling (dva puta dobitnik Nobelove nagrade) izjavio je:
"Kada bi većina ljudi uzimali 5 - 10 gr ascorbata dnevno,
doživeli bi duboku starost u najboljem zdravlju".
Smatra se jedinim pravim suplementom u sprečavanju i tretiranju kardiovaskularnih bolesti, a sam Linus Pauling je rekao da Leukemija ne bi bila ni malo teža od običnog gripa uz uzimanje dovoljnih količina Natrijum askorbata. Naime, smatra se da leukemija nije ništa drugo do jedan izuzetno težak oblik skorbuta - nedostatka vitamina C. Za brže delovanje može se davati i intravenozno, bez posebne pripreme jer je izuzetno antibaktericidan. Neophodan je kod upotrebe B17, a kod raka kože omogućava izuzetno brzo zarastanje rana. I kod kožnih alergijskih reakcija pokazao se kao vrlo efikasan u otklanjanju posledica. Kod raka probavnih organa direktno ubija tumorske ćelije.
Možda i to može pomoći tvojoj prijateljici.
Samo što je sam umro od raka prostate.Zna se da organizam može da iskoristi samo 1g vit. C a ostatak se izlučuje.
Jeste ali opet je umro od onoga od čega se najmanje nadao da će umreti.
Daj čoveče, pa Linus Pauling je živeo preko 90 godina!
Malo li je?!?
Pa OK, mada na koncu konca svako će se okliznuti o nešto, ma kako njemu samom ili drugima izgledalo čudno ili neverovatno.Jeste ali opet je umro od onoga od čega se najmanje nadao da će umreti.