Modesti B.
gospođa Vineti
- Poruka
- 48.121
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ja sam poslednja pisala...gde ste VI???
Citala sam onu tuznu temu na dom i porodica...Pa se svaki put zapitam kako to neki imaju ugradjen merac za istinitost postova na Krsti?!
Rekla, ali prosle noci!...leeeeeeeleeeeeeeeee....vidi je pegla....
...zar ona to vec nije rekla??
Rekla, ali prosle noci!
Na onoj temi, ili nevezano za nju, kad neko napise to sto je napisao, pogotovu kad je zivotna tragedija u pitanju, nastaje utrkivanje u dokazivanju cija je veca! Pa nekima prosto zao sto se prvi nisu setili da napisu svoju! Grozno...ne volim izivljavanja nad tudjim emocijama. Niti pljuvanja po stavovima onih koji komentiraju...soljenje pameti i podrugivanje. Ali to upravo govori o profilu licnosti, mnogo vise nego kad napise post podrske. Postavljac je vrlo korektno napisao svoje. Kasno mi sad, pisacu kad imam vremena tamo.
nema vrednih, samo mi zvakasti koji pijuckamo kafu vec sat vremena![]()
ja sam jutros opet ustala u 7
znachi ni proshle nedelje kad sam radila prvu nisam tako rano ustajala, a sad 2 dana za redom, ziva nisam koliko mi se spava
ishla sam kod zubara, pa aj da cutim jer nisam vishe toliko bolna, chak sam malo i ruchala danas
kuvala cimerka grashak, pa sam ga izgnjechkala skroz i muljala malo![]()
cao draga,kako si?
pa ja sam malo bolje volje
isla sam jutros kod ocnog i dobila + 1 za citanje,a - 0,5 za gledanje tv i voznju
posle vadila krv(prilicno traumaticno za mene) holesterol mi je visok,ko i uvek
onda se ebavala u kuhinji,pravila pljeskavice,boraniju,kolac,corbu od bundeve
popodne me muz izmasirao,pa pokrio,spavala sam kao top.onda smo izasli,setali po suncu
i tako..obican dan