marijana_mama
Početnik
- Poruka
- 15
Imam oboljelu kicmu i 36 godina. Kod mene je ustanovljena skolioza kad sam imala 13-14 godina. Nikad mi niko nije predlozio operaciju pa je nisam ni imala, medjutim nosila sam TLSO mider oko3 godine od 14 do 17 godine. Do sada sam imala tri trudnoce tokom kojih sam se svaki put udebljala normalnih 13-15 kg. Kicma mi se tokom trudnoca jos vise iskrivila i iako nisam odavno radila RTG snimak mislim da mi je krivina i blizu 50 stepeni. Ne osjecam nikakve bolove, osim kad se mnogo umorim.Ono sto me sad muci je sto su mi cijelog zivota govorili kako su lijecenja moguca samo do 18 godine pacijenta i da sam ja prestarila za sve videove lijecenja. Sad sam otkrila sajt, odnosno ordinaciju sa Vozdovca koja se uspjesno bavi ispravljanjem kicme pomocu delfin masine, a sto je najbitnije, da imaju pacijente i u mojim godinama koji su uspjesno izlijeceni.
Da li neko ima iskustva sa DELFIN MASINOM, da li postoji neko kome je pomocu nje kicma ispravljena i da li je metoda bezopasna, jer se ja bojim da mi se tim silnim istezanjem i pritiskanjem ne ostete neki nervi, ili ko zna sta. Ako neko zna nesto o ovome, molim vas da se javite.
Da li neko ima iskustva sa DELFIN MASINOM, da li postoji neko kome je pomocu nje kicma ispravljena i da li je metoda bezopasna, jer se ja bojim da mi se tim silnim istezanjem i pritiskanjem ne ostete neki nervi, ili ko zna sta. Ako neko zna nesto o ovome, molim vas da se javite.