- Poruka
- 2.767
zasto bi ...vasoj devojci
& koju stvarno obozavate i volite
& naterali ste je na zavet da ako slaze da cete je prebiti i zauvek ostaviti
.&..sa kojom ste tri predivne nedelje,govorite joj da stvarno mozete sta god da joj kazete
bar njoj mozete sve da kazete...
& saljete joj smajlove ,,,jednom dnevno bar...
& razumete se brzo -kazete kako ste srodne duse i kako se to jednom srece u zivotu ili ni jednom i da bi valjalo celog zivota orzavati kontakt-ma koje god vrste da je
& ,,koja je prihvatila da vam se skoro radja dete ,,,mada ne zivite sa tom zenom
& kazete kako vam je potrebna jer -dve osobe koje vole da cine ljudima-mogu svasta da naprave zajedno
..odete na odmor,,,,kampovanje sa detetom iz prvog braka-17 god
..i saljete joj poruku jedno vece ///...
tvoja predhodnica-sa kojom sam spavao samo kada su joj ne plodni dani i koja nije htela da radja ...(to je i bio izmedju ostalog razllog raskida)
mi je javila da joj kasni 4 dana...
''''zasto bi to IKO poslao svojoj devojci?
4 dana -nista ne znaci
a zna da ce se pojesti....,,jos je bila jedna glupa sala sa njegove strane u kojoj je kao priznao da je spavao sa dve isto vece i naveo vreme i meato i noc
i kada je devojka shvatila da to nije moguce da je izveo ,,,tada jer je bio sa njom,,
,,on je rekao--salim se proveravam koliko si ljubomorna....
//////...ali tada nije bio u romingu,niti na kampovanju ,niti je samo jednom dnevno slao poruke....
dakle,,,,
U KOM SLUCAJU BI STE VI POSLALI TU PORUKU VASOJ DEVOJCI?
SLOBODNO...
& koju stvarno obozavate i volite
& naterali ste je na zavet da ako slaze da cete je prebiti i zauvek ostaviti
.&..sa kojom ste tri predivne nedelje,govorite joj da stvarno mozete sta god da joj kazete
bar njoj mozete sve da kazete...
& saljete joj smajlove ,,,jednom dnevno bar...
& razumete se brzo -kazete kako ste srodne duse i kako se to jednom srece u zivotu ili ni jednom i da bi valjalo celog zivota orzavati kontakt-ma koje god vrste da je
& ,,koja je prihvatila da vam se skoro radja dete ,,,mada ne zivite sa tom zenom
& kazete kako vam je potrebna jer -dve osobe koje vole da cine ljudima-mogu svasta da naprave zajedno
..odete na odmor,,,,kampovanje sa detetom iz prvog braka-17 god
..i saljete joj poruku jedno vece ///...
tvoja predhodnica-sa kojom sam spavao samo kada su joj ne plodni dani i koja nije htela da radja ...(to je i bio izmedju ostalog razllog raskida)
mi je javila da joj kasni 4 dana...
''''zasto bi to IKO poslao svojoj devojci?
4 dana -nista ne znaci
a zna da ce se pojesti....,,jos je bila jedna glupa sala sa njegove strane u kojoj je kao priznao da je spavao sa dve isto vece i naveo vreme i meato i noc
i kada je devojka shvatila da to nije moguce da je izveo ,,,tada jer je bio sa njom,,
,,on je rekao--salim se proveravam koliko si ljubomorna....
//////...ali tada nije bio u romingu,niti na kampovanju ,niti je samo jednom dnevno slao poruke....
dakle,,,,
U KOM SLUCAJU BI STE VI POSLALI TU PORUKU VASOJ DEVOJCI?
SLOBODNO...