Pitanje????

gost 236692

Zainteresovan član
Poruka
371
Zanime me sledece:

Vidjao sam po netu da ljudi sa samo risiverom hvataju kanale :eek:

ako to nije moguce onda me zanima sledece:

Kad kupi risiver i satelitsku,koji srpski kanali mogu da se gledaju

i da li ima sledecih kanal:
Studio B,b92,ultra,happy,pink,rts1,avala

Ja sam se zezao sa Sky Star 2 karticom, nabavio programe i uspevao nesto. Mana je ta sto moras da budes okrenit ka tom satelitu koji ima kanale koji ti trebaju ili da pazaris receiver, namontras motor na antenu i da on sam to radi... Prijatelj je placao 30eura mesecno, ima neki lik ( sada nema sanse da se setim gde ) koji ti salje kodove i ti kod sebe mozes da gledas sve skremblovane kanale. On ih je imao preko 2000, sve u full HD... Al ga je antena sa receiverom ( ima HDD u sebi ), motorom za antenu kostalo vise od 700 eura....

Zanime me sledece:

Vidjao sam po netu da ljudi sa samo risiverom hvataju kanale :eek:

ako to nije moguce onda me zanima sledece:

Kad kupi risiver i satelitsku,koji srpski kanali mogu da se gledaju

i da li ima sledecih kanal:
Studio B,b92,ultra,happy,pink,rts1,avala

Do skora je moglo da se gleda sve od tih kanala koje si naveo, trenutno je situaciija takva da skoro ništa od toga ne radi, može RTS 1 i 2, Happy, B92, i još par nekih kanala, potreban ti je risiver na linux oper. sistemu (čitaj dreambox :) ), stalna net konekcija i normalno; satelitska antena da bi sve to gledao. A pored toga ima još preko 10.000 kanala širom evrope i sveta koji se takođe mogu pratiti i koji su veoma kvalitetni.
Nadam se da sam ti koliko toliko pomogao.

pozdrav
sto se tice opreme verovatno pitas za satelitsku opremu??
a sto se tice titlovanih kanala sad je veoma mali broj kanala moguce pratiti putem resivera tj da ne placas pretplatu jedino ako uzmes dreambox resiver pa za dalje sledi druga prica zasad je ovo dovoljno
sto se tice kanala u ponudi ima dosta nasih kanala i titlovanih na nas jezik ali nazalost nemogu se pratiti bez nadohnade

Back