!!!ZELIM DOBAR SAVET U VEZI GRAFICKE KARTE!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

steva99

Zainteresovan član
Poruka
170
Evo na slici sam napiso sta mi treba i sta me zanima zato vas najlepse molim da mi pomogne kolko mozete i kolko znate najlepse vas molim ko svoje rodjene!

fkf0thj1mb52ngd4zh9.jpg

http://www.zaslike.com/files/fkf0thj1mb52ngd4zh9.jpg <<<< Pogledajte ovu sliku obavezno<<<<

Gigabyte-GeForce-GTX-480-Graphic-Card.jpg

nvidia-geforce-gtx-480-01.jpg

Poslednja izmena od moderatora:
Pazite ovako ljudi razgovaro sam sa jednim veoma stucin majstorm koji je negde da kazem u stranim zemljama izucio PROFESIONALNE SKOLE za kopijutere i kaze mi da je program >>>> EVEREST Corporate Edition >>>
a4ui5wfrh2uag3j9jb0.jpg
Samo igracka i da nepokazuje tacne temerature nego da ja moram da skinem sa Nekog Gigabajtovog sajta neki orginal program koji pokazuje tacne temerature. To meni jedno nije jasno ajde vi to meni pojasnite sta je covek hteo da kaze time da je ovaj program >>>> EVEREST Corporate Edition <<< IGRACKA....

Poslednja izmena:
Evo na slici sam napiso sta mi treba i sta me zanima zato vas najlepse molim da mi pomogne kolko mozete i kolko znate najlepse vas molim ko svoje rodjene!

fkf0thj1mb52ngd4zh9.jpg

http://www.zaslike.com/files/fkf0thj1mb52ngd4zh9.jpg <<<< Pogledajte ovu sliku obavezno<<<<

Gigabyte-GeForce-GTX-480-Graphic-Card.jpg

nvidia-geforce-gtx-480-01.jpg

ovaj senzor pokazuje temp. GPU okoline ?
a iznad njega je grafa,moja je 3x slabija a GPU ide i do 70c

HAD@ xaxaxaxaxa pa šta će ti bi to ionako pokvario xaxaxaxa

Cek,ja uopste ne kontam za sta ti treba savet :think: Da ohladis hladnu grafu ili nesto trece...? ;)

bw7.png

Mislim da treba da kum neke jace venutatore-kulere i zamolio bih vas sve ovde djuture :) da mi kazete neke koji imaju dobru brzinu i koji dobro hlade kuleri neki kvalitetnji zmaco trebaju mi kuleri desteke koji se srafe sastarne iznutar kucsta pa vas molim da mi date dobar savat sta da kpujem i koje da kupujem! Nije bitna cena Samo daje kvalitetno i i veoma dobro i da Super hladi i po ovim vrucianma

bw7.png

Mislim da treba da kum neke jace venutatore-kulere i zamolio bih vas sve ovde djuture :) da mi kazete neke koji imaju dobru brzinu i koji dobro hlade kuleri neki kvalitetnji zmaco trebaju mi kuleri desteke koji se srafe sastarne iznutar kucsta pa vas molim da mi date dobar savat sta da kpujem i koje da kupujem! Nije bitna cena Samo daje kvalitetno i i veoma dobro i da Super hladi i po ovim vrucianma
Brate jel ti shvatas da ti svi ovde govore da su ti temperature ok ,ako nam ne verujes ukucqj u google gtx 480 review i otidji na stranu sa temperaturama na jednom od review-a i uverices se.

Brate jel ti shvatas da ti svi ovde govore da su ti temperature ok ,ako nam ne verujes ukucqj u google gtx 480 review i otidji na stranu sa temperaturama na jednom od review-a i uverices se.

Ali ja jednostavno zelim da bude temeratura manja nego ovoa i milon posto sma siguran da mu nece biti nista ako temeratura bude manja nego sto je ova. I zelim dami svi ako sto rekoh DJUTURE :D kazete Neke najbolje Venitaltore> Kulere neku dobru marku Super marku mislim da su kvalitetni i da imaju Brze obrtaje nego neki obicni od 800 ili 1000 dinara ZNci neki da imaju Bas vecu brzinu obrtaja nego obicni ako sto rekoh Ocu dami date linkove sa nekih sajtova dami pokazete koje kvalitetne Kulere ( desteke)10 da kupim i u kojj radnji u Beogradu Posto sam iz Zemuna.- A beograd mi isto blizu i caskom kolima :)

:vatromet: REŠENJE :vatromet:

Beko zamrzivač HSA 32500 - 22.490 din - GARANCIJA 3g

http://www.tehnomanija.rs/katalog/beko-zamrzivac-hsa-32500.html

1. TURIŠ KOMP UNUTRA DA SE...LADI..:ok:.

2. IZVUČEŠ KABLOVE ZA ...MONITOR...MIŠA...TASTATURU...USB HUB...EXTERNI DVD-RW DRIVE...ITD :ok:

3. NAMESTIŠ... HLAĐENJE...PREMA IGRI KOJU ĆEŠ DA ...CEPAŠ...:ok:.

4. " DAŠ MU GA "...:super:

PREDNOSTI :

1. NEMA BUKE..:super:.

2. NEMA PRAŠINE..:super:.

3. PODEŠAVANJE RADNE TEMPERATURE ...
CPU ..I..GPU...PO ŽELJI...:super:.

4. KORISNA AKTIVNA POVRŠINA..:super:..( na poklopcu .;)..)

------------------------
MANE :

1. 22.490 DINDŽI...;).

2. POVEĆANA POTROŠNJA ZA ..OKO 200W...;).

------------------------
BONUS :

SVAKOG MESECA....ZAHVALNICA ..." ED Beograd "...:ok:.

:vatromet: REŠENJE :vatromet:

Beko zamrzivač HSA 32500 - 22.490 din - GARANCIJA 3g

http://www.tehnomanija.rs/katalog/beko-zamrzivac-hsa-32500.html

1. TURIŠ KOMP UNUTRA DA SE...LADI..:ok:.

2. IZVUČEŠ KABLOVE ZA ...MONITOR...MIŠA...TASTATURU...USB HUB...EXTERNI DVD-RW DRIVE...ITD :ok:

3. NAMESTIŠ... HLAĐENJE...PREMA IGRI KOJU ĆEŠ DA ...CEPAŠ...:ok:.

4. " DAŠ MU GA "...:super:

PREDNOSTI :

1. NEMA BUKE..:super:.

2. NEMA PRAŠINE..:super:.

3. PODEŠAVANJE RADNE TEMPERATURE ...
CPU ..I..GPU...PO ŽELJI...:super:.

4. KORISNA AKTIVNA POVRŠINA..:super:..( na poklopcu .;)..)

------------------------
MANE :

1. 22.490 DINDŽI...;).

2. POVEĆANA POTROŠNJA ZA ..OKO 200W...;).

------------------------
BONUS :

SVAKOG MESECA....ZAHVALNICA ..." ED Beograd "...:ok:.
:hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: Tako dobije i sto za komp,na poklopcu zamrzivaca :hahaha: :hahaha: :hahaha:

stevo zabrinjavas me,podsecas me malo na ortaka,njemu isto djavo nije dao mira,utuvio u glavu da je 60c za danasnje graficke kartice puno,stavljao lik zaledjenu flasu na kuciste... :eek:
lekcija i opsteg znanja: sta se desava u izmedju hladnog objekta i toplog
odgovor: stvara se kondenzacija tj. kapljice vode,a to el.komponentama bas nedostaje,ludi su za vodom :dash:

mani se gluposti i ako si toliko navalio,plati 400-500e i uzmi "vodeno" hladjenje ,prikaci gpu,cpu,mb,ram pa nek ti se sve hladi,al ne ocekuj da ce biti 20c temperatura

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back