Hriscanin.Hriscanin
Poznat
- Poruka
- 8.529
Imam Laptop Presario CQ62 i kada sam ga kupio (prosle godine pocetkom novembra) omdah nakon par dana mi se desio problem sa tastaturom i tačpedom 
Prestali su da rade..
Koristio sam usb misa ali tastatura nije htrela da radi, e onda se nesto samo updejtovalo sa neta i i restartovalao nakon 2 dana i proradilo je...
E sad mi se ponovo dogodilo u medjuvremenu sam reinstalirao sistem tamo negde januara WINDOWS 7 HOME PREMIUM legalan...
I sad opet isto, skinuo sam novu verziju tog synaptic menager i jos updejtovao to sto mi je nudilo u vezi toga na windows update i sada se nista ne desava isto nece da radi....
El zna neko resenje?
stvarno me izludjuje! AAAAAAA~!
MOLIM VAS!

Prestali su da rade..
Koristio sam usb misa ali tastatura nije htrela da radi, e onda se nesto samo updejtovalo sa neta i i restartovalao nakon 2 dana i proradilo je...E sad mi se ponovo dogodilo u medjuvremenu sam reinstalirao sistem tamo negde januara WINDOWS 7 HOME PREMIUM legalan...
I sad opet isto, skinuo sam novu verziju tog synaptic menager i jos updejtovao to sto mi je nudilo u vezi toga na windows update i sada se nista ne desava isto nece da radi....
El zna neko resenje?
stvarno me izludjuje! AAAAAAA~!
MOLIM VAS!

Poslednja izmena od moderatora:

ХВАЛА СВИМА