Molim vas pomo hitno.

Poruka
8.529
Imam Laptop Presario CQ62 i kada sam ga kupio (prosle godine pocetkom novembra) omdah nakon par dana mi se desio problem sa tastaturom i tačpedom :eek:
Prestali su da rade.. :eek: Koristio sam usb misa ali tastatura nije htrela da radi, e onda se nesto samo updejtovalo sa neta i i restartovalao nakon 2 dana i proradilo je...
E sad mi se ponovo dogodilo u medjuvremenu sam reinstalirao sistem tamo negde januara WINDOWS 7 HOME PREMIUM legalan...
I sad opet isto, skinuo sam novu verziju tog synaptic menager i jos updejtovao to sto mi je nudilo u vezi toga na windows update i sada se nista ne desava isto nece da radi....
El zna neko resenje?
stvarno me izludjuje! AAAAAAA~!

MOLIM VAS! :rida:

Poslednja izmena od moderatora:
Po netu kruže neke glasine da neki MS-ovi apdejti znaju da zeznu stvar. Znao sam malo preciznije o čemu se radi ali sam zaboravio.
Najbolje bi bilo da središ sistem ponovo i da batališ sa apdejtima (osim eventualno da razmisliš o ,naglašavam, bespotrebnom updejtu na ServicePack1).
Ako se problemi ponovo pojave (nakon reinstalacije), odnesi laptop u servis, jer se onda ispostavlja da je problem čisto hardverske prirode, i reklamiraj. Uradi to dok ti je laptop još pod garancijom.

Hvala ti na odgovoru! Rep za 24h :D

To sa servisom je problematicno jer sam kupio od foruma(forumracunari) i preko njih sve ide a oni su muvare ://
Znam to za apdejt i zato sam i iskljucio odavno ali ovo se odjendnom desilo nisam nista instalirao. Nego sam kucao ovde na ofumu i stalo odjenom :beda:
pokusavam sa starijim verzijama ali ni to ne radi.
Sad cu da probam da ga reinstall...

P.S. pisem sa desk racunara.. .:D (sad)

Pokušaj drugi operativni sistem.
Što se tiče servisera, idi i kaži im šta ne valja. Ako krenu da odugovlače sa pričom "da su kompjuter poslali tamo neđe u neki drugi grad na popravku kod nekih baja servisera" forsiraj stvar. Ako počnu opet sa nekim izgoorima, napomeni im da postoji tržišna inspekcija koja će "da popravi umjesto njih".;) To je čarobna riječ koja ih omekša i "raznježi".

Back