Другари...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Типично женско, прича нешто безвезе, ти је питаш да ти каже аргументом, она каже реци ти, ти кажеш питао сам те први, она каже здраво...

A bezveze ne pricaju samo oni sto se slazu sa tobom. Bzvz je to sto sam rekla da je jadno udariti zenu? Kakve bre ti argumente trazis za to...

И ја кажем да је јадно ударити жену ако си ти имао лош дан, или се напијеш па си као сила ударио јадну жену, или ударити жену без разлога, или тако нешто, али у случајима наведеним, сасвим оправдано.

Баш смо балканци, а? Баш ови балканци, риба те превари и извоза као коња, још те после вређа и шутира и бије пет минута, и он је још ошамари, како га није срамота? Страшно, страшно... Шовиниста..

Balkanci? Divnih muskaraca pun Balkan, srecom je manje takvih kao ti.

И ја кажем да је јадно ударити жену ако си ти имао лош дан, или се напијеш па си као сила ударио јадну жену, или ударити жену без разлога, или тако нешто, али у случајима наведеним, сасвим оправдано.

udarac je samo znak manjka argumenata tako da nema opravdanja

Жабо јадније је два пута преварити некога него ошамарити некога!

Написао сам и ово: ''И ја кажем да је јадно ударити жену ако си ти имао лош дан, или се напијеш па си као сила ударио јадну жену, или ударити жену без разлога, или тако нешто, али у случајима наведеним, сасвим оправдано.''

Tacno je da se ne treba izivljavati na njoj,i na finim devojkama ali ima onih koje se kurce i koje treba odalamiti. To se bre osililo,misli "ja sam zensko pa mogu da je**m koga hocu". I tu mora da se zna red. Nikad nisam udario zensko ali nameravam da omlatim jednu. Ona na sve sto ja radim ima komentar i do sad sam nekako ostao smiren. Ako jos koji put progovori o meni,kupice zube u sibicu ;)

Nekad se podrazumevalo da muskarac udara zenu i o tome se normalno pricalo. Zato i jesu bile prave majke oodane,a ne kao ove danas drolje (ne sve) umislile da su svetice. Treba i to nekad po labrnji,cisto da se zna red :rtfm:

Poslednja izmena:
Гледајте људи, ово је било јаче од човека, и од мене би било, замисли врхунац безобразлука неко те шутира буквално и притом те преварио? Не кажем да за сваку превару треба шамарати и тући, некад има времена да се охлади глава па кажеш ко је је*е, али у овој ситуацији и ја бих вероватно урадио исто, јер кад падне ролетна свако би сваког ударио, ту нема приче.

Гледајте људи, ово је било јаче од човека, и од мене би било, замисли врхунац безобразлука неко те шутира буквално и притом те преварио? Не кажем да за сваку превару треба шамарати и тући, некад има времена да се охлади глава па кажеш ко је је*е, али у овој ситуацији и ја бих вероватно урадио исто, јер кад падне ролетна свако би сваког ударио, ту нема приче.
I trebalo je njoj po labrnji ;)

otkud ti znaš da je ona njega prevarila??? kako si to mogao sa prozora da zaključiš...i žene uvek mlataraju ruke u svađi zato što su žene..a muška snaga se ne ogleda u tome da možeš da je odalamiš i da je nateraš da prestane već da istrpiš tu žensku histeriju i posle na miran način da rešiš problem..ako to ne uradiš onda si i ti žensko koje mlatara svojim ručicama koje su po prirodi jače od njenih :)
udariti žensko znači odseći sebi jajca mićo :) jer tada prestaješ da budeš muškarac a postaješ najobičnija kukavica, bez obzira na razlog :D

Хад управо о томе ја причам...
Zaboravih da kazem,nisam lupao ovo za tucu. To su sve zene iz komsiluka. Pa moj deda je tukao babu,mislim nije da je lomi nego koji samar da nauci red. I bas pre par dana pitam neku komsinicu od 70 god,kaze: "Moj Zivojin dodje sa puta i isamara me,i nikom nema da se zalis". To je bio njem komentar na sigurne kuce. E sad i danasnji muskazci si strvine pa lome rebra i lobanje,to nije uredu. Treba samo samarati,to je za red a ne izivljavti se i lomiti kosti.

Хад управо о томе ја причам...
Zaboravih da kazem,nisam lupao ovo za tucu. To su sve zene iz komsiluka. Pa moj deda je tukao babu,mislim nije da je lomi nego koji samar da nauci red. I bas pre par dana pitam neku komsinicu od 70 god,kaze: "Moj Zivojin dodje sa puta i isamara me,i nikom nema da se zalis". To je bio njem komentar na sigurne kuce. E sad i danasnji muskazci si strvine pa lome rebra i lobanje,to nije uredu. Treba samo samarati,to je za red a ne izivljavti se i lomiti kosti.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back