Orion internet?!

smart*exe

Aktivan član
Poruka
1.363
Interesuje me, kakvi su vasi utisci u vezi navedenog provajdera?! Koliko sam ja cuo, infrastruktura im je jako losa a podrska jos gora, mada je to sve drug, od druga, rekao da... Pa me interesuje misljenje VAS koji koristite njihov internet! Navedite koji koristite, Wireless, ADSL itd. Kakvi su vasi utisci i koliko ste zadovoljni sa njima?!

Ako ti nije nuzda ne uzimaj. Verujem da nije toliko lose ali ne eksperimentisi. Uzmes nesto na sigurno i to je to. Ja sam bio prinudjen da uvedem wlan i to je jedino sto sam mogao. Ja se ne zalim,samo ponekad se desi da ima neko usporenje koje mi olesi zivce. Jednom nedeljno pola sata ili sat. Nije to orion ali verovatno je slicno. Ping u cs mi bude od 5 na nekom serveru,prosek je 30,do 200 i vise na nekim krsevima od servera. Surf je pristojan i tako dalje i tako blize :D

I ja koristim adsl ORION i zadovoljan sam. Neznam kakva im je teh podrska jer za ovih 7-8 meseci koliko ga koristim nisam imao razloga da ih zovem.
Vidim da neki provajderi daju malo vecu brzinu i za nijansu manje para pa se kajem sto sam potpisao ugovor na godinu dana
Procice i to......

Ja bila preko 2 godine na Neobee...to je sve Orion. U proseku jednom mesečno sam zvala podršku, najčešće bi mi rekli da isključim modem iz struje i ponovo ga uključim što nikad nije davalo rezultate, pa bi ih zvala ponovo dok se ne bi smilovali da mi pomognu da podesim ponešto. Brzina je ista kao i na Telekomu sada , na koji sam prešla zbog duplo niže cene. Dva puta mi je crko njihov ruter i oba puta su mi poslali novi o njihovom trošku , bez nadoknade (to poštujem), što znači da i nisu bili baš nekog kvaliteta.
Kada sam ih zvala da otkažem i da pošaljem ruter nazad, ponudili su mi 4 meseca gratis ako potpišem ugovor na godinu dana, što je u tom trenutku bilo nemoguće jer sam već potpisala sa Telekomom za duplo nižu cifru isto na godinu. Rekoh im da se jave sa ponudom za godinu dana pa ću videti. Neka se bore za svoje kupce !

Za internet ne znam, ali podrska za hosting im je malo neozbiljna, ja im posaljem da promene nameservere, a oni umesto da postave ns1.nekiprovajder.net oni stavili .com... Inace, jedan moj klijent je bio oko godinu dana na njihovom hostu i nije imao nikakvih problema...

Ja sam u neobiu bio godinama i sve je bilo ok, pre mesec dana odem da odjavim net zato sto mi treba wirelles ruter za lap top a u telekomu dobijem besplatno,a kod ovih mojih se doplacuje....i kad sam im to rekao i oni mi daju besplatno ali od tada mi non-stop zapucava net ali bas...popizdeo sam,evo cekao sam vec mesec dana i vise i nema promene na bolje a kad zoves podrsku cekas pola sata,tako da cu ovih dana da odem lepo i vratim im djubre,ovaj put me nece nagovoriti da ostanem kod njih...jos sam propustio promociju u telekomu da placam godinu dana upola cene mamicu im prevarantsku.

uvek nekome punimo džepove , pa i kad riknemo :zcepanje:

@pissbotleman
mislim da taj wifi ruter "ne voli " tvoju telefonsku liniju
a ona stara tehnologija je podnosila , ako sa tim prethodnim nije bilo problema.
da li je to bio usb modem ili ruter taj prethodni ?

možeš da ih pitaš da ti opet zamene za drugi tip tog rutera
bilo da ima wireless ili ne :rumenko:

tako meni išlo sa nekom prastarim tipom fino i posle nekog nevremena
ili ko zna čega :pop2: poče da se restartuje restartuje .itd :dash:
posle par meseci troubleshootinga su mi zamenili za novi.
ali mislim da i dalje postoji taj problem na liniji nego ga ovaj provlači i pored toga ;)

Back