Iwan91
Elita
- Poruka
- 15.249
pa ja i pricam o ovim vrucinama. i super su za onoga koji jede supu.
Tebi verovatno senzor brlja..
A temp su super..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa ja i pricam o ovim vrucinama. i super su za onoga koji jede supu.
Evo malo sam "skrivao" kablove ali je to jos daleko od pravog rasporeda , u medjuvremenu sam stavio jos jednu 12-icu na Hyper 212 plus da se moze malo opustit na ovim vrucinama , sta mislite o tome jel bolje sto sam hladnjak okrenuo na gore jer je Armor supljikav sa gornje strane je samo resetka , a svakako ima i ovaj sto izbacuje vazduh i taman malo i povlaci vreline sa Cipseta i graficke.Stavljena je nova pasta na procesor pa cu da vidim kako ce komp da se ponasa na ovim vrucinama narednih par dana.
I ove temperature su nakon Red Alerta na ful detaljima
mislim da na vazduh bolje ne moze , Ima i jedna 12-ka s prednje strane(ubacuje ) i jos jedna sa gornje sto izbacuje vazduh .Ovaj sto ima 35C na Elite 332 mozda al kad upali klimu![]()
![]()
Evo baš i ja danas ugradio 212+ ,ali sam još uvek na integruši
![]()
![]()
![]()
read it and weap
meni 37 stepeni u idle , a osim toga i se i nečuje ništa
tako ranije onaj stari hteo još malo pa da mi poleti sa svim tim ventilatorima![]()
Evo malo sam "skrivao" kablove ali je to jos daleko od pravog rasporeda , u medjuvremenu sam stavio jos jednu 12-icu na Hyper 212 plus da se moze malo opustit na ovim vrucinama , sta mislite o tome jel bolje sto sam hladnjak okrenuo na gore jer je Armor supljikav sa gornje strane je samo resetka , a svakako ima i ovaj sto izbacuje vazduh i taman malo i povlaci vreline sa Cipseta i graficke.Stavljena je nova pasta na procesor pa cu da vidim kako ce komp da se ponasa na ovim vrucinama narednih par dana.
I ove temperature su nakon Red Alerta na ful detaljima![]()
mislim da na vazduh bolje ne moze , Ima i jedna 12-ka s prednje strane(ubacuje ) i jos jedna sa gornje sto izbacuje vazduh .Ovaj sto ima 35C na Elite 332 mozda al kad upali klimu![]()
kako objašnjavaš da je temperatura cpu1 core#1 icpu core#2I ove temperature su nakon Red Alerta na ful detaljima
@storm_track
kako objašnjavaš da je temperatura cpu1 core#1 icpu core#2
na 29 C ako je sobna temperatura 30C
ne bih hteo da budem partibrejker ,ali to je fizički nemoguće![]()
jedino ako je peltijeov efekt u pitanju![]()
Možda čovek ima klimu?
Jel vi znate da ni ja ne znam koja mi je temp. za šta.
Po nekim izvorima ispade da je ona od 33C za CPU![]()