- Poruka
- 356
pa čeda ga krpi kao najveću budalu... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cedomir da nekome kaze da nije normalan.Čeda Jeremiću...
"Pa vi niste normalni... Vi stvarno niste normalni..."
![]()
Maligne celije i paraziti, kakav tacan opis, svaka cast.
Maligne celije i paraziti, kakav tacan opis, svaka cast.
A od kada i za koga je djubre narkomansko gospodin?ova tema je grozna, jer se zna da gospodin cedomir jovanovic ne moze da bude odgovor na anketu.
A od kada i za koga je djubre narkomansko gospodin?
U nedostatku inteligentnih sagovornika ( naj-naj vece dileje su u Hagu) trebali su pozvati mlohavog konjstunicu ili onu lepoticu natasu jovanovic![]()
U nedostatku inteligentnih sagovornika ( naj-naj vece dileje su u Hagu) trebali su pozvati mlohavog konjstunicu ili onu lepoticu natasu jovanovic![]()
ova tema je grozna, jer se zna da gospodin cedomir jovanovic ne moze da bude odgovor na anketu.
Вечарас код Оље Бећковић гостује три лезилебовића (а има и лезилебовића који су у спрези и са криминалом
-Вук Јеремић
-Чедомир Јовановић
-Александар Вучић
Ко ли ће од њих тројице просути више лажи, демагогије и увреда?
Jel gotovo?
Ko je "pobedio"?
Ja sam gledala samo do reklama, pa rekoh gore, Ceda kao da nije na vreme uzeo svoju dozu,Vucic kao po obicaju (sve vise lici na Mila Djukanovica a i samo je jednom isplazio jezik), dok Jeremic kao neki starac, ja ne znam sta je s tim ljudima, samo se prepiru,ne znaju sta pricaju.
Ipak, Jeremic je kako tako najpristojniji.
opet ti, opsednut si gospodinom cedomirom, prestani, nije zabavno
A,ti si omađijan spomenutim....!
Za tebe je Jovanović dobar narkotik !