- Poruka
- 48.596
...kao prvo,.....s kojim pravom i kojom kompetencijom ti možeš govoriti o pravom Hrišćanstvu i pravom Hrišćaninu, kada ti ne možeš znati
kakvi oni jesu i kako se ponašaju,...gde se ti to pa krećeš da bi takve Hrišćane mogao sresti,...u kafiću,...u diskaću???
ma idi,...sa toliko žara i mržnje biti okrenut protiv Hrišćanstva, davno ne sretoh,...
O tome sam Valeriji i pričao,...Možemo iskazati svoja uverenja, ali, čemu sa toliko mržnje i vređanja,...ja sam lično uvređen i čudi me da moderatori ne reaguju na
užasnu sadržinu postova, kojima se tako priča o našem Bogu,...nisam primetio da se ijedan vernik slično izrazio na račun ateista,...
mislim da je nedopustivo da se ovako nešto toleriše,..
ispoljavanje mržnje i netrpeljivosti je lična stvar pojedinca,...sve dotle dok ne vređa dostojanstvo drugog,...tada to više nije,....a ovde se to upravo čini,...
znaci ne slazes se sa zebricinim stavom da se ne mora biti lopov da bi se lopov razumeo.
http://forum.krstarica.com/showthre...-postojimo?p=18239662&viewfull=1#post18239662
vidis kako ti pokusavas na suptilne nacine da poturis svog boga drugome. to nije nas bog, to je tvoj bog.
za tebe je sve mrznja i netrpeljivost sto se ne uklapa u tvoje zamisli.
Poslednja izmena: