gost 216949
Buduća legenda
- Poruka
- 31.866
Samo da te pozdravim Navar
Samo vi pricajte
, drago mi je citati vasa razmisljanja.
Ja posmatram druga zarista

Samo vi pricajte

Ja posmatram druga zarista

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Corruptio optimi cuiusque pessima.
ali kako pobediti ako nemaš ni brojnost ni snagu..opet ako ćutiš i podmuklo delaš protiv njih..nisi li onda isti kao oni...šta ti da uradiš kad si u okruženju ološa osim da ti ne budeš ološ i da nikoga ne diraš..jer ako dirneš obrušiće se svi i onda znaš šta sledi...
Samo da te pozdravim Navar
Samo vi pricajte, drago mi je citati vasa razmisljanja.
Ja posmatram druga zarista![]()
obruse se oni na tebe.dirao ih ne dirao .bodes im oci..smetas..oni uvek deluju..sto na tvoje oci sto iza tvojih ledja..koristeci smesne providne kukavicke taktike..kad shvatis koliko su sve to odlike slabosti ..moras da se smejes
ne znaš ti prijatelju šta mene sve čeka kad ja udjem u sud čim završim fakultet![]()
Ja posmatram druga zarista![]()
koja zarista ? bliski istok?![]()
veruj mi da znam..
samo ne znam u kom svojstvu planiras da udjes u sud..branioca tuzioca sudije osudjenog pardon optuzenog?
Veceras svuda "gori", kao da su Moderatori odsutni, momentalno je religija najplamenija![]()
u početku u svojstvu pripravnika, pa saradnika sudije a daće bog jednog dana i kao sudija čiji su predmeti većinom iz oblasti prava deteta(priznavanje očinstva, starateljstvo, hraniteljstvo...)![]()
taj pocetni pripravnicki deo ti je najbitniji..gledaj slusaj posmatraj i uocavaj..sve ucesnike ukljucujuci i zapisnicara..
kao sudiji mogu ti dati samo jedan jedini savet..pusti odluke da se same od sebe donesu..
ljudi pod pravdom najcesce podrazumevaju ispunjavanje svih njihovih zahteva..ukljucujuci osnovane i neosnovane ..razne cefove hirove inate i kaprice
nemaš brige prijatelju![]()
to je moj dream job... sebe vidim samo u toj ulozi i nijedan me drugi posao u životu ne interesuje...sagledao sam ja sve aspekte
a za presude si debelo upravu!
ljudi pod pravdom najcesce podrazumevaju ispunjavanje svih njihovih zahteva..ukljucujuci osnovane i neosnovane ..razne cefove hirove inate i kaprice
plus kada vide da je pravda na njihovoj strani često postanu alavi...pa umanje značaj njihove pravne pobede..
čak i kad si upravu trebaš biti realan i umeren![]()
pazi da te ne instrumentalizuju..MI ne mozemo da uticemo na sadasnje sudije i sadasnje pravosudje..ili bi preciznije moglo da se kaze krivosudje..jedino preko novih mladih sudija koji ce da menjaju postojecu sudsku praksu u ucine je pravednijom..
sloga kucu gradi kaze nas narod..dogovor je vazda bilo najbolje sredstvo za resenje spora
Ili drugacije receno, nerealnu subjektivnost.
Da budem kao ti, ona narodna: tesko pravdi koja se sama pravda.
nažalost Navke da bi se to postiglo potrebno je promeniti način biranja sudije
u početku svi mi moramo da budemo konjušari...kasnije se možemo osloboditi i kasnije možemo pozitivno da utičemo na pravosuđe...