Pričamo, dakle postojimo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Corruptio optimi cuiusque pessima.

ali kako pobediti ako nemaš ni brojnost ni snagu..opet ako ćutiš i podmuklo delaš protiv njih..nisi li onda isti kao oni...šta ti da uradiš kad si u okruženju ološa osim da ti ne budeš ološ i da nikoga ne diraš..jer ako dirneš obrušiće se svi i onda znaš šta sledi...

obruse se oni na tebe.dirao ih ne dirao .bodes im oci..smetas..oni uvek deluju..sto na tvoje oci sto iza tvojih ledja..koristeci smesne providne kukavicke taktike..kad shvatis koliko su sve to odlike slabosti ..moras da se smejes

u početku u svojstvu pripravnika, pa saradnika sudije a daće bog jednog dana i kao sudija čiji su predmeti većinom iz oblasti prava deteta(priznavanje očinstva, starateljstvo, hraniteljstvo...) :)

taj pocetni pripravnicki deo ti je najbitniji..gledaj slusaj posmatraj i uocavaj..sve ucesnike ukljucujuci i zapisnicara..
kao sudiji mogu ti dati samo jedan jedini savet..pusti odluke da se same od sebe donesu..

taj pocetni pripravnicki deo ti je najbitniji..gledaj slusaj posmatraj i uocavaj..sve ucesnike ukljucujuci i zapisnicara..
kao sudiji mogu ti dati samo jedan jedini savet..pusti odluke da se same od sebe donesu..

nemaš brige prijatelju :)
to je moj dream job... sebe vidim samo u toj ulozi i nijedan me drugi posao u životu ne interesuje...sagledao sam ja sve aspekte :D

a za presude si debelo upravu!

nemaš brige prijatelju :)
to je moj dream job... sebe vidim samo u toj ulozi i nijedan me drugi posao u životu ne interesuje...sagledao sam ja sve aspekte :D

a za presude si debelo upravu!

pazi da te ne instrumentalizuju..MI ne mozemo da uticemo na sadasnje sudije i sadasnje pravosudje..ili bi preciznije moglo da se kaze krivosudje..jedino preko novih mladih sudija koji ce da menjaju postojecu sudsku praksu u ucine je pravednijom..

pazi da te ne instrumentalizuju..MI ne mozemo da uticemo na sadasnje sudije i sadasnje pravosudje..ili bi preciznije moglo da se kaze krivosudje..jedino preko novih mladih sudija koji ce da menjaju postojecu sudsku praksu u ucine je pravednijom..

nažalost Navke da bi se to postiglo potrebno je promeniti način biranja sudije :(
u početku svi mi moramo da budemo konjušari...kasnije se možemo osloboditi i kasnije možemo pozitivno da utičemo na pravosuđe...

Ili drugacije receno, nerealnu subjektivnost.
Da budem kao ti, ona narodna: tesko pravdi koja se sama pravda.

primecujem cak da cesto zapravo oni koji snose krivicu su oni koji tuze i kriju se iza tuzbi..a u nasem pravosudju se previse cesto zaboravlja da je teret dokazivanja na onoj strani koja tuzi..pa se sudi ne na onovu dostupnih dokaza vec na onovu navoda..na neciju rec..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back