Naravno da znam

, isto tako znam i kako je pocelo i sve drugo. Ja sam mesecima posmatrao i pledirao na...postovanje i pristojnost. Doslo je vreme kraja i mom strpljenju. Zato sam stavio ovaj potpis.
Jasno je meni da nece biti lako nesto promeniti, civilna kuraza nikada nije bila odlika vecine. Nikada nisam bio partajski nastrojen, sam znas da reagujem i onima koji su mi vise simpaticni nego li drugima

Svestan sam ja da svest naseg naroda lezi daleko od onoga sto i znaci. Zavidnost, nemastina, frustracije su primetne u mnogim postovima. Ljutski je to, ja ih ne podrzavam ali i ne osudjujem do momenta dok ne postanu..opsesija. Primetno je da postaju sve vise i da govor mrznje, nekulture i gneva sve vise kruzi virtuelnim prostorom

Nemam ja straha ni od koga osim samoga sebe, naucio sam da sebe kontrolisem

sto nekome smeta da nikoga ne vredjam, da svakoga ljubazno pozdravim i pokusam pomoci ako mogu, sa time izlazim odlicno u realnom zivotu. Ovde jos nisam uspeo ali sam nepopravljivi optimista.
Ima jako puno onih koji ovde svracaju i misle slicno meni, pozivam ih sve u drugarskom forumskom duhu da zajednickim snagama doprinesemo da ova Kafana bude ono sto jeste, duhovna kafana razlicitosti.
A oni, koji urlaju da su pravedni, moralni, nosioci dobrote, neka se preupitaju da li je vredjanje, podbadanje u osetljive intimne privatnosti stvarno to sto smatraju svojim dostojanstvom, velicinom i mudroscu.
Ja bih se stideo da se tako ponasam