Pričamo, dakle postojimo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
mržnju generalno ne treba iskazivati uopšte ni prema jednoj personi niti stvari...
ali bojim se drugar da sam prekratko ovde u kafani da pohvatam događanja koja se dešavaju ovde :)
ali voleo bi da me uputiš, neću imati ništa protiv :D

Poslednja izmena od moderatora:
Ja sam iskreno fasciniran... deluje mi kao da ću se navući na ovu kafanu pošteno :)

Siguran sam da ces biti uvek dobrodosao:D, mladi ljudi, zeljni kulturne komunikacije, od kojih i mnogi od nas starijih mozemo puno toga nauciti, su samo bogacenje ovog virtuelnog prostora.
Naravno, svoje studijske obaveze nemoj zapostaviti, to je vaznije od nas;)
:D

Znas i sam moje poglede na sve to drugar;). Tvoj ucestali dolazak mi daje nadu da cemo te imati sve cesce, mene uvek obraduje kada vidim da nas ne zaboravljas:D

Siguran sam da ces biti uvek dobrodosao:D, mladi ljudi, zeljni kulturne komunikacije, od kojih i mnogi od nas starijih mozemo puno toga nauciti, su samo bogacenje ovog virtuelnog prostora.
Naravno, svoje studijske obaveze nemoj zapostaviti, to je vaznije od nas;)
:D

Znas i sam moje poglede na sve to drugar;). Tvoj ucestali dolazak mi daje nadu da cemo te imati sve cesce, mene uvek obraduje kada vidim da nas ne zaboravljas:D

studijske obaveze su prioritet :ok:

a ovo ovde mi je odmor za dušu ;)

krivo mi je jer vidim da nisi zadovoljan atmosferom ovde..ali prijatelju život generalno ti je jedan jin i jang...uvek u crnom imaš bar trunčicu belog i uvek u belom imaš malo onog crnog što ga kvari...ništa danas ne postoji kao čisto belo i kao čisto crno :)
ljude ne možeš i ne trebaš menjati...promeni svoj gard prema njima ;)

Poslednja izmena od moderatora:
  • Podržavam
Reactions: Tol
e da..da dodam pre logouta
nikad izistinski neces upoznati nikog ako nikom ne dajes sansu..

"poklanjate mi poverenje..kako znate da vas necu izdati"
" ne znam..ali u tome i jeste stvar poverenja"

Mnogo me podsecas na nekoga koji je u tim godinama bio takav;), danas sam srecan da se nije promenio, vec samo postao iskusniji i svestan kako malo zna:D
Jos jednom ti zelip laku noc:D

Samo još nisi naišao na pravu mladiću.:kpozdrav:
Kad dođe sve će ti se reći samo.
Možda iz drugog a možda iz ko zna koga puta...Bitno je da dođe.:ok:

a da li ću ja znati da je prepoznam kada dodje zbog svih (mnogih) drugih koje su protutnjale kroz moje telo uzimajući po jedno parče svakim prodorom..ili ću ko u priči o vuku na kraju kad stvarno se desi ja zbog ranijih nadanja i surove realnosti propustiti tu jednu jedinu šansu za sreću...

e to mi je najveći strah u ljubavi..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back