Pričamo, dakle postojimo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
uvek sam zamilsljao ovog iznad sa nekom bombona macom koja mu se skroz skine u dirty dancing-u i kaze mu pogledom jel' sam lijepa.... a on odmahne glavom i pogledom joj takodje odbrusi.. ja sam nezainteresovan ako nisi znala.... :roll:

Poznato je koliko je tvoja mašta jaka i osebujna.
Gotovo koiliko i tvoj muzički ukus.:hvala:

Ne zameram ti što me tako doživljavaš. I nisi daleko od istine. Zainteresovan sam samo za jednu ženu. Dugo smo se tražili pa je i bilo vreme da se nađemo. Ostale izuzetno poštujem i uvažavam da su dame i nežniji pol. Pod uslovom da jesu i da se tako i ponašaju.:lol:

***..zoto sam ja pre x leta odustala od Akademije jer su mi odbili radove...primili 8 "tatinih" od 40 prijava..a mlada duša ponosna..i niko nije mogao da me nagovori da probam još jednom..ebiga..imati vezu je bilo ponižavajuće za mene TAKVU nadu i umetnika...koje greške...tako i sa muzikom...samo mi je toga žao..imala bih drukču budutjnos'..ebiga

Poslednja izmena:
Poznato je koliko je tvoja mašta jaka i osebujna.
Gotovo koiliko i tvoj muzički ukus.:hvala:

Ne zameram ti što me tako doživljavaš. I nisi daleko od istine. Zainteresovan sam samo za jednu ženu. Dugo smo se tražili pa je i bilo vreme da se nađemo. Ostale izuzetno poštujem i uvažavam da su dame i nežniji pol. Pod uslovom da jesu i da se tako i ponašaju.:lol:

aham
i ja sam jutros doruckovo nesquick sa piskotama

Reče mi jednom jedan čoek:
naše akademije i tzv. umetničke škole oblikuju i prilagođavaju svojim merilima. Ko je već oblikovan, nema mu tamo opstanka.

S tim u vezi, moj drugar koji je diplomirao na Arhitekturi:
nwoarhiv.jpg

***..zoto sam ja pre x leta odustala od Akademije jer su mi odbili radove...primili 8 "tatinih" od 40 prijava..a mlada duša ponosna..i niko nije mogao da me nagovori da probam još jednom..ebiga..imati vezu je bilo ponižavajuće za mene TAKVU nadu i umetnika...koje greške...tako i sa muzikom...samo mi je toga žao..imala bih drukču budutjnos'..ebiga

Uvek nas nešto poremiti Tol. Ili okruženje i sistem negativne selekcije i ličnih veza. Ili jednostavno vreme u kome smo bili u poziciji da širimo krila. Danas kada pogledam u svojoj struci ko je na vrhu. Momentalno mi padne šećer jer se odvalim od smeha. Naprosto mi ti likovi ulepšaju dan samim postojanjem u toj instituciji. :lol:

Reče mi jednom jedan čoek:
naše akademije i tzv. umetničke škole oblikuju i prilagođavaju svojim merilima. Ko je već oblikovan, nema mu tamo opstanka.

S tim u vezi, moj drugar koji je diplomirao na Arhitekturi:
nwoarhiv.jpg

moja rodjaka poznata akademska slikarka mi rece .. i da imam vezu ne bi ti rekla jer tamo totalno upropaste talenat dece formalistickim pristupom... a ja budala im dao rad male kad je imala 4 godine i kad je pobedila na teritoriji cele bivse jugoslavije kao najbolji rad...i dobila lovu ybt, sa 4 godine i bila jos na prvoj strani novosti :lol:

inace ima finih radova, ima dosta talentovane dece, ali ima takih muvanja da je neko drugi crtao i slikao da ti se povrati cime se sve sluze....

moja rodjaka poznata akademska slikarka mi rece .. i da imam vezu ne bi ti rekla jer tamo totalno upropaste talenat dece formalistickim pristupom... a ja budala im dao rad male kad je imala 4 godine i kad je pobedila na teritoriji cele bivse jugoslavije kao najbolji rad...i dobila lovu ybt, sa 4 godine i bila jos na prvoj strani novosti :lol:

inace ima finih radova, ima dosta talentovane dece, ali ima takih muvanja da je neko drugi crtao i slikao da ti se povrati cime se sve sluze....

Podseti me:
evo rada gore spomenutog drugara kada je imao 13 godina:
silenoff.jpg

-----------------------------------------------------------

Danas me uhvatila faza ćutnje,
Nadam se da zbog toga nema ljutnje.
Odoh da čitam Kingovu novu prozu
I od nje dobijem adrenalinsku dozu.
Vidimo se kasnije,
kada mi sve bude jasnije.

najgore je sa muzikom... danas je u svetu tolika konkurencija da se to vise granici sa ludilom jer kosooke nacije savrseno barataju tehnikom sviranja.... ali sta vredi kad ne razumeju sustinu onoga sto je napisano i ne tumace delo na nacin shodno vremenu i osecaju autora koji ga je stvarao. da bi to razumeli talenat mora da bude slobodan i da bukvalno divlja a da tehnologija samo omedji njegovu sirinu... a sve je postavljeno obrnuto.

zato sam misljenja da je umetnost na zalasku i da samo mali broj izuzetno talentovanih umetnika koji se tu i tamo pojave potvrdjuju to pravilo. zato sam i misljenja da je prava apokalipsa blize no sto mislimo jer uvek ide prvo apokalipsa duha....

Podseti me:
evo rada gore spomenutog drugara kada je imao 13 godina:
silenoff.jpg

-----------------------------------------------------------

Danas me uhvatila faza ćutnje,
Nadam se da zbog toga nema ljutnje.
Odoh da čitam Kingovu novu prozu
I od nje dobijem adrenalinsku dozu.
Vidimo se kasnije,
kada mi sve bude jasnije.

I Dali bi mu zavideo:super:

Nije to samo nas fenomen, svuda u svetu je slicna situacija. Na polju umetnosti posebno:sad2:

Dobar dan filozofijo:D

Pozdrav svima:kpozdrav:

Sve zavisi od klanova koji definišu i propovedaju šta je umetnost a šta ne..mnogo je ego - filtera i licemerja posvuda.

Tehnika daje nesumnjive razmere i mogućnosti u svemu...no ipak je veliki broj talenata i onih koji rade a nepriznati su zbog metuzalema koji ljubomoru skrivaju u prezrivom pogledu "odozgo"..moguće da je apokalipsa u umetnosti na pomolu..ceo svet je dokaz za to...neverovatni radovi posvuda od kojih se gubi dah...nije ni slučajno pleonazam u pitanju, prosto guši sva ta lepota i parališe...naročito kada vidiš mlade ruke(decu) šta sve umeju...a pitanje je samo i menadžera koji će ih ubaciti na put neke slave i uspeha ..Koliko para(ulaganja za put na piramidu) toliko i uspeha...

Sve zavisi od klanova koji definišu i propovedaju šta je umetnost a šta ne..mnogo je ego - filtera i licemerja posvuda.

Tehnika daje nesumnjive razmere i mogućnosti u svemu...no ipak je veliki broj talenata i onih koji rade a nepriznati su zbog metuzalema koji ljubomoru skrivaju u prezrivom pogledu "odozgo"..moguće da je apokalipsa u umetnosti na pomolu..ceo svet je dokaz za to...neverovatni radovi posvuda od kojih se gubi dah...nije ni slučajno pleonazam u pitanju, prosto guši sva ta lepota i parališe...naročito kada vidiš mlade ruke(decu) šta sve umeju...a pitanje je samo i menadžera koji će ih ubaciti na put neke slave i uspeha ..Koliko para(ulaganja za put na piramidu) toliko i uspeha...

Radi se samo o parama i jakom lobiju koji stoji iza svakog vida umetnosti. Sve vrednosti su vec odavno izgubljene:sad2:

• Podržavam
Reactions: Tol
dao bi im 500 quratza u glavu....

Kao da su moja usta rekla :hvala: ...

Dobar dan Borise :D

Dan, Kovac (: ...

Dobar dan prijatelju:kpozdrav:

Verovatno si se tek sada oporavio od onolikog metlanja...jutros:per:, zna Pile zasto kaze da si ti najsportskiji na forumu:hahaha:

Gdje je to i kada rekla Pilence :cool: ...?

500 je mala cena za ulazak u svet akademaca...uvek bi to (sada) uradila...ponos sa time nema veze...

pozz Kovač...B1..da...Borkice cmokitj....naj naj :heart:

Dan, Tolce...
...na zalost, danasnja situacija je takva.

U okruzenju sam u kojem stvari ne idu tim tokom...
Ovde se kaze da ti za posao TREBA VITAMIN B...sto u prevodu znaci: B kao Beziehung tj. VEZA...ako ti niko ne trazi novac niti bilo sta zauzvat...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back