Sreten Žujović
Elita
- Poruka
- 24.255
Šta znate o tome... Ako je neko koristio kakva su mu iskustva...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam ih koristio ali sam čitao o njima. Ne garantuju povratak izgubljenog vida, ali pomažu u sprečavanju daljeg pogoršanja. Efekat ovih naočara se zasniva na tome što blokira periferne zrake, i omogućava prolaz do oka samo centralnim zracima koji ulaze kroz središnji deo zenice, ne dopuštajući da si primeti bilo kakva greška prelamanja. Poboljšanje vida na taj način može da postane izvanredno. Pošto su naočare tako blizu očima, materijal između rupica je prilično izvan fokusa i ne uznemirava toliko vid kao što bi se moglo pomisliti.Šta znate o tome... Ako je neko koristio kakva su mu iskustva...
Nisam se navikla,vratila sam ih komšinici.
ja baš imam problem isključivo sa fokusiranjem i mislila sam da kupim pinhole... ali još nigde nisam čula pozitivno iskustvo...
alternativa mi je da radim neke vežbe za oči, ali to uvek zaboravim... a i nisam sigurna da bi mi i te vežbe puno pomogle...
je l' postoji neko treće rešenje?![]()
Jeл` теби проблем да задржиш дуже времена поглед када читаш на близину?
Ако имаш тих проблема онда то може да буде несклад између акомодације и конвергенције који настаје услед слабости ,премора очних мишића, евентално постојања мале диоптрије на близину итд.. итд..
Има смисла да радиш вежбе за акомодацију и конвергенцију..
Ако те више занима, може преко ппп...
Поззз