Telekomov šamar SBB-u

snejks

Elita
Poruka
18.364
U narednih 3 meseca ADSL paketi telekoma biće jeftiniji i povoljniji nego SBB paketi.
Ko se prijavi u narednih 3 meseca imaće pod ugovorom u narednih 12 meseci jeftiniji internet za 50% nego do sada , kao i stalnim korisnicima se prepolovljuje cena koju plaćaju za internet.
http://www.open.telekom.rs/home/Content.aspx?temp=0&sid=176

znači cene po cenovniku ovom http://www.open.telekom.rs/home/Content.aspx?temp=0&sid=176&id=449 se prepolovljavaju pa vi vidite

sada treba da sačekamo odgovor iz sbb-a na ovo jer moraće da odgovore na ovo i to pod hitno ako ne žele da izgube korisnike ubrzanim tempom.

U narednih 3 meseca ADSL paketi telekoma biće jeftiniji i povoljniji nego SBB paketi.
Ko se prijavi u narednih 3 meseca imaće pod ugovorom u narednih 12 meseci jeftiniji internet za 50% nego do sada , kao i stalnim korisnicima se prepolovljuje cena koju plaćaju za internet.
http://www.open.telekom.rs/home/Content.aspx?temp=0&sid=176

znači cene po cenovniku ovom http://www.open.telekom.rs/home/Content.aspx?temp=0&sid=176&id=449 se prepolovljavaju pa vi vidite

sada treba da sačekamo odgovor iz sbb-a na ovo jer moraće da odgovore na ovo i to pod hitno ako ne žele da izgube korisnike ubrzanim tempom.
a cekaj, pa ovo je bez veze, kakva je ovo pogodnost za stare korisnike :roll:

Čekaj, jel onaj cenovnik za koji si dao link ažuran? Mislim, znam da je Telekom u pitanju pa bi trebalo da jeste, ali ja sam mislio da drugovi koji imaju 4MBit/s plaćaju 1500 za njega, po onome ispada da je 2100? :confused:

Svejedno, ja na SBB-u imam 6144/384 za 1520, kod Telekoma je 6144/1024 3.811 / 2 = 1905 dinara.. Jeste da je upload manji, ali opet..

Čekaj, jel onaj cenovnik za koji si dao link ažuran? Mislim, znam da je Telekom u pitanju pa bi trebalo da jeste, ali ja sam mislio da drugovi koji imaju 4MBit/s plaćaju 1500 za njega, po onome ispada da je 2100? :confused:

Svejedno, ja na SBB-u imam 6144/384 za 1520, kod Telekoma je 6144/1024 3.811 / 2 = 1905 dinara.. Jeste da je upload manji, ali opet..
Jeste do sada su plaćali 2100 sada će plaćati 1050 a najjeftiniji paket će biti oko 700 din. međutim pomisli sada na pat od 16 megabita u telekomu 2400 a u sbb 3700 pa ti vidi

Razlika je bila u tome što su oni imaju studentske popuste, tako da je bilo onako kako i napisah isprva, nego sam to smetnuo s uma..

Ako SBB bude prihvatio izazov i poboljšao ponudu ja se ne bunim (iako za ADSL i nemam uslova), mada sam i ovim prezadovoljan.. I tako su mi povećali sa 4 na 6 MBit/s po istoj ceni nakon mesec dana korišćenja njihovog interneta :lol:

Razlika je bila u tome što su oni imaju studentske popuste, tako da je bilo onako kako i napisah isprva, nego sam to smetnuo s uma..

Ako SBB bude prihvatio izazov i poboljšao ponudu ja se ne bunim (iako za ADSL i nemam uslova), mada sam i ovim prezadovoljan.. I tako su mi povećali sa 4 na 6 MBit/s po istoj ceni nakon mesec dana korišćenja njihovog interneta :lol:

ma i ja sam na sbb-u bido sada ali posle ovoga pa nisam siguran da cu tamo i ostati.

telecom strikes back!

images

:kafa:
(bukvalni prevod: lelekom štrika nazad :rotf: )

Danas sam bio u telekom i potpisao novi ugovor na 12 meseci, pošto mi je stari istekao pre 4 meseca.
Promenio sam i paket sa Click1 na Click4, tako da ću u narednih 12 meseci plaćati po 1061 din.
Dakle svi kojima je istekao ugovor mogu da potpišu novi po povoljnim uslovima.
Inače dok sam stigao kući brzina je već bila promenjena.Hvala im na ažurnosti.

Par meseci promocije... pa sta ?
Cim to prodje, onda ce cene da budu po starom (a onda ce, kao, korisnici da se vracaju nazad ?!? )

I naravno, adsl nema uopste tako dobru pouzdanost kao sto ima sbb. Na sbb nema veze da li su svi odjednom prikljuceni, da li je radni dan ili nova godina, nista ne utice... Prekid bude jednom u tri meseca, "citavih" 10 minuta...

Par meseci promocije... pa sta ?
Cim to prodje, onda ce cene da budu po starom (a onda ce, kao, korisnici da se vracaju nazad ?!? )

I naravno, adsl nema uopste tako dobru pouzdanost kao sto ima sbb. Na sbb nema veze da li su svi odjednom prikljuceni, da li je radni dan ili nova godina, nista ne utice... Prekid bude jednom u tri meseca, "citavih" 10 minuta...
Cena ostaje ista za vreme trajanja ugovora. Potpisao sam novi pre jedan sat. Kada sam stigao kući brzina je već bila nasvirana.

Ma bezi bolje da nemas nista nego da ti ovi Lelekomovci daju onaj radijator HG520c, imam ovde par komsija, znaci izginuse, toliko im je los onaj modem do zla boga puca im veza samo tako, dok drugi koji imaju SBB se i oni zale na ceste prekine ne u pucanju veze nego svaki cas nesto majstorisu, tako je kod mene trenutno :lol:

A naravno svako do nas ima drugu pricu i razlicito iskustvo i sa jednima i sa drugima sto je normalno... Npr. ja kada sam bio godinu dana kod Verata, e to je bio internet !!!

Tako da generalno gledano losi su i jedni i drugi cena visoka, i vidi se da se stvarno utrkuju za primat, a bas me zanima kada bi se statisticki pogledalo, da li u Srbiji vise njih ima SBB net ili ADSL, ja mislim da je ADSL, samo me zanima koliko je to tacno, to jest za koliko vodi Lelekom :think:

Back