Kurtalici
Primećen član
- Poruka
- 819
Dali znate mozda kakve vezbe postoje da se muski glas ojaca i produbi ukoliko prirodno nije takav?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja mislim da mozesh da mozda poradis da bude lepsa boja koliko znam postoje mozda neke vezbe... znala sam neku prof.
vidi neku prof. pevanja... a da bude dublji pa mozda da prosiris raspon ako npr dosta pevas... to jeste.. mada ako pogresno pevas ne valja ni to... znam kad sam isla na hor
a ovako dok govoris... mislim da mogu mozda neke vezbe da pomognu ali treba ti pravi prof... :I mada ako si tenor tenor si![]()
sta fali...onaj iz led cepelina je pevao visoko a bio je neki frajer
ja nisam struchnjak nego ovo kako znam
Dali znate mozda kakve vezbe postoje da se muski glas ojaca i produbi ukoliko prirodno nije takav?
Тешко се неки значајнији ефекат постиже вежбама, да не кажем никакав.
Постоје вежбе за постизање природних дубина и висина у певању нпр., али у свакодневном говору не. Јер тим вежбама се не може променити дебљина гласних жица, затим њихова дужина као и величина резонантних простора. То су ствари детерминисане развојем и не можемо их мењати.
Дакле, у склопу певања да- па тако замисли једног оперског певача који је рецимо тенор. Док изводи арију, он ће успети висину гласа да спусти...али опет у свакодневном говору ствар се враћа на претходно.
Такође, тестостерон нема велики ефекат на глас, али зато има стравичан на потенцију.
Па ако је томе некоме баш стало да продуби минимално глас, а да успут не може да има ерекцију, нек се баци на тестостерон.
Значи, моје мишљење је да се батали тестостерон у тој ситуацији.![]()
Бру Зли, суштина је да ли се исплати узимати тестостерон зарад продубљивања гласа?
Чим престане да пије тестостерон, шта ће му се десити са гласом?
Да доведе до атрофије тестиса зарад дубљег гласа, нема сврхе.
А атрофија тестиса вуче за собом и импотенцију, као и немогућност имања потомства.
ZA POCETAK MALO CRNOG HUMORA
......
Iz ovogo svega po mojoj proceni sam dao savet da pusis i pijes iako je ovo pdf zdravlje jer ako stavimo na tas i jedno i drugo - mnogo je gore da ne pijes i ne pusis a da "psihicki odes u out" zbog takve stvari koja svakodnevno radja neprijatnosti...
Jer, svaka devoka kada te upozna i skenira po spoljasnjem izgledau zamislice te u nekom fazonu tj idealizovati i kada cuje tvoj glas bice ono - WTF sta je bre ovomozda ce biti reakcija kao ovog voditelja iz klipa....Zato sam i stavio klip - malo da te razvedrim za pocetak, da se nasalim a i da vidis kako ljudi dozivljavaju tudje nedostatke ako se tako uopste moze i reci za tu pojavu da je neki nedostatak
I onda to radja svaki put osujecenost ili frustraciju i malo pomalo i nakupi se za psiholoski poremecaj
Pozdrav
Tvoj prvi komentar i ovaj sad su mi stvarno mnogo rekli vidim da se dosta razumes.
Sto se tice testosterona uvek sam sumljao da imam manjak jer sam mrsav po prirodi koliko god jeo,dlaka po telu gotovo i da nemam,glas mi je visok ali sto se tice potencije stvarno nemam problema,cak naprotiv ulicom kad idem i kad vidim devojku koja malo bolje izgleda ja reagujem
Treba za koji dan da odem na analizu hormona pa cu videti i javicu rezultate
Inace moj glas nije toliko visok koliko je jos uvek deciji a imam 22 godine![]()
Mrsavost nema toliko veze sa testosteronom koliko sa prebrzim metabolizmom, pogotovo kod mladih osoba do 25-e godine!
Testosteron tj nedostatak istog smanjuje SAMO MISICNU MASU - ZNACI SLABIJI SI OD VRSNJAKA, MANJE MOZES DA PODIGNES, DA GURNES, MANJE TI SE VIDE MISICI, a nema veze sa debljinom i salom u tom smislu!
TEstosteron naprotiv topi sam po sebi masne naslage kao i hormon rasta! Zato su zene masnije nego muskarci a npr po 20 kg su lakse. A imaju 15% vise sala....To je zato sto NEMAJU TESTOSTERON (u koncentraciji kao muskarac) !
Znaci onaj ko ima manjak testosterona obicno gomila salo po telu i to po podrucjima kao zena otprilike! Pogledaj prosecne muskarce sa prosecnim testosteronom - niko od njih nema butine i zadnjicu kao sto zena ima !
Ti si mrsav , to je pokazatelj pozitivan da ti je testosteron normalan! E sad slaba dlakavost i nije pokazatelj da je testos ok, ali postoji i GENETSKA PREDISPONIRANOST ZA NEPOSTOJANJE MALJAVOSTI U PREVODU NA LAICKI - COSAVOST - TAKAV JE NEKO BEZ RAZLOGA A IMA NORMALAN TESTOSTERON! Kao sto postoji dlakav covek kao majmun i ocekujes da puca od testosterona kad onoon normalan inista posebno jak
Znaci sve moze da bude a i ne mora zbog tog genetskog faktora !
Aj pa javi kakvi su rezultati! Ako jos nisi bio znaj da ce ti lekar opste prakse na uputu verovatno napisati dijagnozu neku pre vadjenja krvi jer on mora da opravda svoju sumnju i zasto trosi sredstva za vadjenje krvi pa ce ti verovatno napisati hipogonadizam koji uopste i ne moras da imas (dok se ne izvadi krv), i to je malo hm, nije bas prijatno - sramotno - ako radi mlada sestra a cita ti dijagnozu " ovaj nije pravi muskarac, nije muskarcina" hehe ali on mora da napise neki razlog zasto te upucuje na vadjenje krvi, sumnja kao na to i to, a samo hipogonadizam moze da napise da bi opravdao ispitivanje testosa, LH, i jos neke hormone povezane sa njima.... Sto se tice ulice kada vidis devojke da reagujes ovo je plus i ovo obavezno spomeni doktoru kako bi sto bolje uvideo tvoje stanje i simptome!
Pozz
Sta je bilo ima li vesti???
Da ne otvaram novu temu.
Da li je moguce da testosteron i estrogen kod muskarca budu u granicama normale kada se urade analize krvi a da se ipak testosteron na drugom mestu aromatizuje u estrogen i da se to pri analizama krvi ne vidi?
Da li endokrinoloski nalazi krvi mogu tek tako da se tumace samo gledanjem u referentne vrednosti ili je tu ipak potrebno nesto vise znati tj. biti spec. endokrinolog?