gost 43599
Veoma poznat
- Poruka
- 10.211
Forum baguje!
+ višestruko citiranje

Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Očisti cache i trebalo bi da posle sve bude ok.![]()
Cache cistim svake malo u hodu...nije do toga....sigurno...
Ono gore na slikama nikako ne moze biti do cacha.....kod mene se to ponavlja vec dugo vremena...ali nije bilo ucestalo kao sad (tehnicko odrzavanje), pa sam ignorisala...stoga molim da to sredite, posto je veoma iritirajuce...
Ali hajde se, molim te, izloguj, ugasi browser i očisti cache.
Da je do nas, dešavalo bi se svima. A ne dešava se.![]()
Daj me ne zeki...kazem ti da to cistim konstantno u hodu...hvala za uputstva ali sam proces ciscenja mi je i vise nego poznat....
I nije tacno da bi se desavalo svima da je do vas...
Znaci ako ja kazem da nije do mojih chacova a ti nisi sigurna da mozes resiti problem, prosledi moju prituzbu nekome ko zna....
Zar moram da ti uz dokaz full skeniranog i ociscenog kompa dokazujem da nije do mene..nemoj da si Gibica...![]()
![]()
Što reče george, do browsera je.
Koji browser koristiš? Meni su se takve stvari dešavale sa Operom, ali ne samo ovde, nego svuda po netu.
A hoće tako nešto da se desi i ako je loša konekcija, tj.ako se stranica ne učita do kraja.
Ti mene malo hebuckas u glavu ili?Pa zar ne vidis koji browser imam? 3i slike postavih.. Pise lepo FIREFOX!!! Konekcija mi je odlicna...VDSL shiba super...a problem ti je na slikama gore....
Ti mene malo hebuckas u glavu ili?Pa zar ne vidis koji browser imam? 3i slike postavih.. Pise lepo FIREFOX!!! Konekcija mi je odlicna...VDSL shiba super...a problem ti je na slikama gore....
Neodoljiva, probaj drugi browser i javi da li imas isti problem.
Koja verzija Firefox-a i od kada ti se desava ovaj problem?