Moj grad

5d9kix.jpg

- - - - - - - - - -

2q3nl3c.jpg

to je , predgradje Otave,

Fotkano Oktobra 12 , posle odrzane nase - moje predstave na FESTu pozorista iz Severne Amerike.

Ako znate u Oktobru je Halovin i od ovih velikih bundeva i odrasli i deca , prave tj dube razlicita lica i sve sto im pada na pamet i svece se stavljaju i izgleda u noci , zanimljivo.

Isao sam , sporednim putem pa kasnije izasao na auto put za Toronto, koji je sada i moj grad , hocu reci Cetvrt Veka.

Drago mi je da su vas ove slike i zainteresovale

A vozeci prema zapadu, Otava je istocno od nas, fotkao sam i nebo, uz jednu malu problematiku,

Canon 60 D , dadoh jednom , da , dok smo na sceni i fotografise, skinuo je Flas i podigao je ISO na 6900 a to je ucinio da ne bi remetio predstavu.

Posle provedene noci sa drustvom , nocenja u hotelu, posetio sam prijatelje , koji i jesu u Otavi i malko i nisi,

To je to. slike iz toga sajma, gde se i prodaje i jabuke , i ...

1zx7hj5.jpg

zanimljivo je i nebo...

- - - - - - - - - -

A evo jos malo ,bundevaaaaa :)

174lqb.jpg

bolje to nego ono ruglo od nekadasnje komunjarske okretnice
svuda u velikim gradovima u glavnim setalistima su fensi hoteli i butici/mini tc...nije ovo nista novo niti cudno
mogli su malo arhitekte bolje da uglave dizajn sa okolinom, da vuce na stil ostalih zgrada u knezu, to im jedino zameram
fala k stavili su podzemnu garazu, da ih je vise po gradu bilo bi bolje

evo kako ce da izgleda
http://www.vesti-online.com/Vesti/Ekonomija/312881/Nice-trzni-centar-u-Knez-Mihailovoj

nego zasto se zove rajiceva tc??????

aaa tako
pa bas glupavo
napravljeno da privuce strance (nije kao da cemo mi da odsedamo u hotelu) u centru grada u soping zoni, bas su mogli neki laksi internacionalni naziv
aj da vidim stranca kako ga izgovara :roll: nikad nismo imali mozga za biznis

bolje to nego ono ruglo od nekadasnje komunjarske okretnice
svuda u velikim gradovima u glavnim setalistima su fensi hoteli i butici/mini tc...nije ovo nista novo niti cudno
mogli su malo arhitekte bolje da uglave dizajn sa okolinom, da vuce na stil ostalih zgrada u knezu, to im jedino zameram
fala k stavili su podzemnu garazu, da ih je vise po gradu bilo bi bolje

evo kako ce da izgleda
http://www.vesti-online.com/Vesti/Ekonomija/312881/Nice-trzni-centar-u-Knez-Mihailovoj

nego zasto se zove rajiceva tc??????

Tipican TC, kao Delta ili Ušće, koji se ipak uklapaju u svoju okolinu. Stvarno su ovaj mogli da urade malo "retro" da se uklopi sa okolnim zgradama koje su baš lepe. Ali uvek smo pravili tako nešto gde ne treba. Lepo će se uklopiti s Beogradom na vodi :malav:

Toliko lepih i originalnih gradjevina imamo, tako divan spoj istoka i zapada, a mi ćemo sad da napravimo nešto totalno bezlično, kao u Dubaiu ili tako negde.
Možda hotel i treba, ali tržni centri po centru grada, zvrje prazni i jadni.

Back