Јапан - планетарна трагедија

gubimo glavnog donatora i pomagaca
cene tehnicke robe ce porasti evidentno
pored vec teske ekonomske krize ovo ce dodatno uticati na inflaciju
sredstva koja su bila namenjena kao pomoc zemljama balkana ce se drasticno umanjiti zato sto ce biti potrebno pomoci ekonomiju japana

a sto se tice zracenja jesmo u opasnosti !

i cernobilj je bio daleko pa i dan danas ispastamo svi ! :)

Да али од Нуклеарке нам не прети опасност јуче су рекли на ТВ

Milion dolara za Japan!

Subota - 19.03.2011
Oskarovka Sandra Bulok (46)uplatila je milion dolara američkom Crvenom krstu za pomoć narodu Japana!

To je ujedno i najveća pojedinačna donacija neke poznate ličnosti za unesrećene u Japanu. Ovo nije prvi put da Sandra pokazuje humanost. Ona je milion dolara dala i za pomoć žiteljima Haitija, gde je u prošlogodišnjem zemljotresu poginulo više od 100.000 ljudi.

bulok-v.jpg

Milion dolara za Japan!

Subota - 19.03.2011
Oskarovka Sandra Bulok (46)uplatila je milion dolara američkom Crvenom krstu za pomoć narodu Japana!

To je ujedno i najveća pojedinačna donacija neke poznate ličnosti za unesrećene u Japanu. Ovo nije prvi put da Sandra pokazuje humanost. Ona je milion dolara dala i za pomoć žiteljima Haitija, gde je u prošlogodišnjem zemljotresu poginulo više od 100.000 ljudi.

bulok-v.jpg

svaka joj cast

Neki bezvezni ulicni performans u organizaciji B92, smejace nam se svet;

bolje im poslati konzerve pasteta i sardina iz robnih rezervi,

a ne da se organizuju ovakve gluposti i zamajava narod!!:think:

To ja pričam danima... Voda pre svega. Ićiću isključivo jer se nadam da će ljudi prilagati i neku pomoć tog tipa. Jer kako mi je keva rekla nije precizirano šta će još biti organizovano.
Neće mi noge otpasti sigurno. A i tešiće me to što sam bar nešto uradila kao neku vrstu podrške jer
NOVAC NEMAM NAMERU DA ŠALJEM JER SAM SIGURNA DA NEĆE VIDETI NI J OD JAPANA.
LOPOVSKA VLAST JE KRALA NOVAC UPLAĆIVAN ZA NAŠ NAROD A KAMOLI ZA JAPAN

Nazalost, kasno je za betoniranje elektrane vec je pronadjena radijacija u mleku i spanacu:

Radijacija u mlijeku i špinatu

Glasnogovornik japanske vlade izvijestio je da je povišena radijacija zamijećena u špinatu i mlijeku u blizini nuklearne elektrane Fukushima.

Špinat je bio uzgojen u Ibarakiju, susjednoj pokrajini, a mlijeko je iz okruga Fukushima. To je prvi takav izvještaj u kojem vlada priznaje onečišćenje hrane od kad je počela nuklearna kriza u Japanu.
http://www.tportal.hr/vijesti/svijet/117701/Radijacija-u-mlijeku-i-spinatu-u-blizini-Fukushime.html

Back