Call of Duty.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Jovkesrbin

Aktivan član
Poruka
1.298
Imam mali problem za CoD 5.
Instalirao sam sve kako treba, directX, krekovao, bukvalno sve odradio.
I problem je u tome kad udjem u igru i krenem solo pa new game pa izaberem tezinu ono uopste nece da krene sa igrom, kao da nisam pritisnuo klik, probao sam bilo koju tezinu i nece. Zna li neko u cemu je problem ?
Pomagajte ljudi...
Pozzz

ja znam,delovace smesno ali znam u cemu je problem,kad prvi put kreces new game moras da iskljucis internet,ako ne verujes ***,ali 100% je tako....

A ja imam slican problem sa cos 6 presao sam do sad velikibroj misija i video sam na netu da mi ostalo jos 3 misije, ali kad ucitava sledecu misiju ucita nekih pola one linije i pa se zabaguje i komp se sam restartuje jel isti problem ili nije ako nije , nek neko pomogne ako zna!

IMAM i ja problem sa ovom igrom i ovim delo +5+
igru sam properly instalirao krekovao....ali kada hocu da igram solo izbaci me i trazi da insertujem tacni DVD ROM.....nista mi nije jasno...jer ja imam samo jednu particiju a to je po difoltu C;i ni jednu drugu......a kada odem na mutiplejer i online igru tu radi sasvim normalno?u cemu je greska?

E ovako posto je ziva tema imam i ja Jedan problem sa igricom, evo problema:
Imam COD 5 i COD6 problem je isti znaci skinuo sam sa neta skullptura na torentima pise da radi i da nema problema na proslom kompu je i meni radilo ali na Proslom kompu sam imao Windows 7 Ultimate 32x, a ovde imam Windows 7 Home premium 64x, i predpostavljam da je to problem.. Posle instalacije igrice pri pokretanju steze prozor sa natpisom "Couldn't load fileSysCheck.cfg" pisalo je tamo jos da ne pokrecem igricu iz tog i tog foldera ali ja pokrecem igricu sasvim normalno...Sad bio sam i po forumima i googlao i googlao i nista nisam nasao, trazio sam i patcheve da upgradujem ali tu ima dosta da se skida tako da nisam hteo..... Ako neko zna nek napise nesto...

Uglavnom sam sve resavao ali od ovog problema sam polude.......

Ja sam dobio sa igricom program Steam, i posle instalacije igrice program se sam nakacio na njihov sajt, skinuo najnovija podesavanja i online igra radi perfektno! Ali single misije me zezaju, kaze da mi nije dobar directx...

No, probaj da instaliras Steam, i preko njega pokreni igricu

ja prvi put kada sam igrao call of duty to je bio cod 6
XD pa onda 4 i onda 2 i na kraju 1 deo
od svih delova najvise su mi se dopali 2 i 4 deo 1 je glupost,a 6 onako...
3 nije bila za komp inace bih i 3 kupio i instalirao...:D

ajde ljudi pomagajte imam COD 5 i predjem prvu misiju i kad trebam da igram drugu pri ucitavanju mi komp zabaguje i restartuje se,isto se to desava i kada mi je drug dao igricu,prema tome ne verujem da je do igirice

ajde ljudi pomagajte imam COD 5 i predjem prvu misiju i kad trebam da igram drugu pri ucitavanju mi komp zabaguje i restartuje se,isto se to desava i kada mi je drug dao igricu,prema tome ne verujem da je do igirice

Ovde su ti Saved Game za Call of Duty World at War : http://www.cheathappens.com/download_file.asp?id=24718

Svi nivoi su odkljucani =) Unlock All Missions including Zombie Bonus Mission and all Death Card cheats

Pokusaj preskociti taj nivo gde ti se gasi PC ;)

Prvo bekapuj "Activision" folder kada ka pronadjes ;D

XP opcija:

Odpakuj rar folder u C: \Documents and Settings\YOUR_USER_NAME\
Local Settings\Application Data\ i prihvati prekopiranje kada ti zatrazi.

Vista opcija:

Odpakuj rar folder u C: \Users\YOUR_USER_NAME\AppData\Local\
i prihvati prekopiranje kada ti zatrazi.

1. Startuj igru.
2. Klickni na SOLO
3. Klikni na MISSION SELECT
4. Izaberi misiju koju zelis igrati
5. Igraj ;)

To ce otkljucai sve Misije u igri , Ukljucujuci i Zombie bonus misiju i sve Death Cards varke.

Jel ima ovo i za MW2? Mislim ovaj cheat? Imam original igru, al mi izbacuje negde na pola singl misije, posle onog pada helikoptera (ako je neko igrao). I jos jedno pitanje, da li ce mi taj cheat zeznuti multi nalog, tamo sam stigao do 70lvl, ne bi da to uprskam...

Prvo bekapuj "Activision" folder kada ka pronadjes ;D

XP opcija:

Odpakuj rar folder u C: \Documents and Settings\YOUR_USER_NAME\
Local Settings\Application Data\ i prihvati prekopiranje kada ti zatrazi.

Vista opcija:

Odpakuj rar folder u C: \Users\YOUR_USER_NAME\AppData\Local\
i prihvati prekopiranje kada ti zatrazi.

1. Startuj igru.
2. Klickni na SOLO
3. Klikni na MISSION SELECT
4. Izaberi misiju koju zelis igrati
5. Igraj ;)

To ce otkljucai sve Misije u igri , Ukljucujuci i Zombie bonus misiju i sve Death Cards varke.

Ja odradio sve ovo, ali igrica ne prepoznaje nijednu save game. Kad krenem na mission select tu je samo prva Semper fi???!!! Probao sam i da skinem read only sa foldera i da obrišem par save game-sa..., ali trt?!

Ovo nisu Save Game ..izvini sto sam tako napisao ..ovo je Unlocker lol ;))

Samo otkljucava sve misije... koje moras igrati od pocetka lol

Pokusaj sa ovim profilom < Unleashed >

Ukucaj to kao tvoj profil i onda :

1. Klickni na SOLO
2. Klikni na MISSION SELECT
3. Izaberi misiju koju zelis igrati

trebalo bi da radi ;)

Jel ima ovo i za MW2? Mislim ovaj cheat? Imam original igru, al mi izbacuje negde na pola singl misije, posle onog pada helikoptera (ako je neko igrao). I jos jedno pitanje, da li ce mi taj cheat zeznuti multi nalog, tamo sam stigao do 70lvl, ne bi da to uprskam...

Obavezno prvo bekapuj sve save game iz PC-a, pa onda ih prekopiraj sa ovim dole ;)) lol

Unlocker za COD MW2 : http://www.1000waystocheat.com/download_start.html?did=21339&dmd=8c3c4ae9ccecba91595e16f10a06c6a1

Ovaj unlocker daje pristup za:

Sve (18) Campaign misije (+ museum).
Sve (23) Special Ops misije.
-Enjoy!

Extraktuj u tvom instalacionom folderu COD MW2 ..../players/ je folder ;)

Save Game za COD MW2 : http://www.1000waystocheat.com/download_start.html?did=21339&dmd=8b4e6606f75105b39abd0be2b19335e0

Zameni folder < players >

Enjoy! xD

Uradio sam sve, ali nisam nista dobio... Zakljucane su i dalje sve misije koje nisam igrao, a i one solo takodje... ja sam sve kopirao u player pa u moj profil, da nisam trebao tu gde je profil?

Uradio sam sve, ali nisam nista dobio... Zakljucane su i dalje sve misije koje nisam igrao, a i one solo takodje... ja sam sve kopirao u player pa u moj profil, da nisam trebao tu gde je profil?

Zameni ceo folder < Activision >

Zatim pokreni igru i pogledaj koji ti je profil, kako se zove

Ako je Unlashed, onda pokreni njega..ako nije upisi Unlashed kao tvoj profil

zatim vidi da li su ti misije otvorene lol )

1. Klickni na SOLO
2. Klikni na MISSION SELECT
3. Izaberi misiju koju zelis igrati

:)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back