Pohvalite se

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Прексиноћ је моја млађа ћерка била гост (са још једном другарицом) у полусатној радио-емисји локалног општинског радија!

Причале су о градском читалачком клубу чији су чланови!
Љуби је мајка, како ми је била паметна, отресита, како је говорила лепо, изражајно, јасно и сигурно! z:)z:)z:)z:)

Сва је на матер! z:lol:

Прексиноћ је моја млађа ћерка била гост (са још једном другарицом) у полусатној радио-емисји локалног општинског радија!

Љуби је мајка, како ми је била паметна, отресита, како је говорила лепо, изражајно, јасно и сигурно! z:)z:)z:)z:)

:heart:

a mozda je malkice na tetku :lol:

:heart:

a mozda je malkice na tetku :lol:

...geni su cudo :heart:

Došla sam samo da se pohavlim da sam išla na trodnevnu nadogradnju ličnog misaonog sistema. Budući da sam sada mnooogo pametnija od vas, cenjeni sagovornici, s moje strane neće biti časno da sa vama pričam jer to će vam ukazati na stepen moje trenutne superiornosti. Javiću se kad me prođe ovaj napad intelektualizma.:amen:

A to će verovatno biti ubrzo.

Došla sam samo da se pohavlim da sam išla na trodnevnu nadogradnju ličnog misaonog sistema. Budući da sam sada mnooogo pametnija od vas, cenjeni sagovornici, s moje strane neće biti časno da sa vama pričam jer to će vam ukazati na stepen moje trenutne superiornosti. Javiću se kad me prođe ovaj napad intelektualizma.:amen:

Ne idi, mozda je prelazno. :)

Bukijev ti usput;)

I vrati nam se što pre.

....moje starije dete koje inace zna da kuva i to lepo, veceras je prvi put nesto i umesila, jes da je mixerom, ali je
sve lepo ispalo...pravila je projice za docek ove nase nove godine....drugarice donele jos po nesto i eto i nova godina
moze da stigne...znam da je ponosna na sebe, a ja sam na nju:heart:

..ostavili kucu na pet i po dana na milost i nemilost dvoje tinejdzera.. :sad2:
..u istoj spavalo jedanaest ljudi, jelo devet, bivstvovao nepoznat broj istih,
dochekalo nas sve po PS-u, usisano, prebrisano, chitavo, zdravo i zivo.. :pop2:

..bem ti zivot.. :sad2:
..izgleda da je neshto i dopiralo do mozga poslednjih petnaest godina.. :rotf:

...dopiralo, nego sta, super bravo za tinejdzere, a i vas koji ste otisli, verovali u njih:heart:

Браво! Наравно да јесте!
То ти је минули рад!!!

Она јесте, што јес'... Али, то што ниси јавила да је слушам, није ти за похвалу! :(

Super za veliku decu.
Ajde postavi sličke iz Morahaloma, piši, kako je bilo, mi planiramo u sredu ili četvrtak...

samo cu reci da sa malji deca ne moze biti dosadno, ali banja kao banja, odnosno bazeni, mi se ne svidjaju uopste. sve je rastrkano, bazeni ko u nekim staklenim sobama, a tamo gde su tobogani, nagurano je, cevi samo sto te ne udare u glavu. i dalje je slovenija majka mara za moj pojam banjskog turizma

puno sam pio, i onda pojedem tortu jutros oko 4-5 sati, i sjednem u taksi i krenem povracati. missim reko sam chovi da stane, i onako bljunem samo onu tortu sto sam pojeo. mislio sam da ce mi biti lose sada, al sam ekstrica, pa da se pohvalim onda <3

samo cu reci da sa malji deca ne moze biti dosadno, ali banja kao banja, odnosno bazeni, mi se ne svidjaju uopste. sve je rastrkano, bazeni ko u nekim staklenim sobama, a tamo gde su tobogani, nagurano je, cevi samo sto te ne udare u glavu. i dalje je slovenija majka mara za moj pojam banjskog turizma

..slichni su nam utisci :lol: mene je guzva u samoj banji ekstremno nervirala, a i decu je nervozila,
ali hotel i hotelski spa/wellness kompleks je toliko savrshen da je sama banja bila za nas povremeni izlet u haotichnost :lol:

..vredi svaku paru.. :)

..slichni su nam utisci :lol: mene je guzva u samoj banji ekstremno nervirala, a i decu je nervozila,
ali hotel i hotelski spa/wellness kompleks je toliko savrshen da je sama banja bila za nas povremeni izlet u haotichnost :lol:

..vredi svaku paru.. :)

moja koleginica je dobila preporuku za banju mako, izbegavala je morohalom baš zbog te gužve i što vikendom naše agencije masovno vode turiste tamo

Ulepsase mi dan danas:
obezbedjenje, sta li je ne znam... na birou
ja ga pitam gde treba da se javim, kao pala s' marsa :lol: a sta cu kad ne znam :lol:
a on me lepo uvede preko reda :aha:
a cak nisam ni morala da trepcem :flert: :lol:

a malopre, zvoni telefon, pitaju da li je to porodica ta i ta, ja kazem jeste
i mislim u sebi: jao kud se javih,sad ce promocija nekih proizvoda, ono smaranje preko telefona
kad zenski glas me pita: ima li tu neko stariji da sa njime pricamo :lol: :mrgreen:
ja lepo kazem: nema sada nikoga :lol: i ona mi se zahvali i spusti slusalicu ...
i tako... ispade ja dete :zcepanje:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back