Skupstinska kafana

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Puno je nebo avijona možda si pogrešno procenila da su poleteli baš sa Lida...Misim tamo je džungla odande ne može ništa da poleti.

Нисам то ни тврдила, ви'ш да сам написала, цитирам: Полетали су с Ратног острва (тако је мени бар изгледало) - дакле, из тог правца.

И летели су ниско, отприлике висина на којој лете они рекламни балони.

1994-e u izraelu, kao dvadesetogodisnjak - pa mozda sam bio 7-8 dana tek pristigao u jevrejsku drzavu- slusao sam njihove radio stanice, kupio neki radio kasetofon i imali su neki nocni program sa dzez muzikom. snimao sam sve i svasta i izmedju svega toga snimio sam i al dzeroa sa nekom operskom pevaljkom. u to doba nisam znao nista o Alu, al me je preseko i tako anoniman. Posle mnogo godina sam saznao da se radio o njemu i operki Kathleen Battle. ulicni talenat i skolovana operska pevaljka - zanimljiva kombinacija.
ta kombinacija je ostavila snazan utisak na mene, ali ono sto me je uzdrzmalo je saksofon solo i pratnja, posebno klavijaturiste.
i jedan i drugi su kompletni ljudi. tih pisljivih 20 sekundi soloa sam saslusao milion puta.

solo pcinje na 2:00 a klavijaturista ispada iz harmonije da doda na ludilo na nekih 2:26.
al sve to ne moze da se shvati ako se ne cuje cela izvedba.

My Favorite Things - Al Jarreau & Kathleen Battle

Нисам то ни тврдила, ви'ш да сам написала, цитирам: Полетали су с Ратног острва (тако је мени бар изгледало) - дакле, из тог правца.

И летели су ниско, отприлике висина на којој лете они рекламни балони.
A dobro...Onda...Uključi mogućnost da su bili Baloni...

Управо сам открила још неколико интернет корисника са мојим ником! :eek:

Један је на вести-онлајн, други на "буреку", обома налог отворен скоро (прошле и ове године)... ко зна колико их још има? :sad2:

Одмах желим да се оградим, то, дакле, нисам ја! :rtfm:

ИМА свега, али зна се шта је Сурбел - Бог Сунца по коме су Срби добили име. Све остало је изведено од тога. :cool:

Не могу да присвојим оно што припада свима нама од искона, само сам хтела да се оградим од тих корисника. :)

Сурбел, тј. ја, под тим ником пишем само на Крсти, за остале форуме користим сасвим различита имена. Ето, да знате. :)

Ђес' Адеме? :mrgreen: Трагаш због кога ти је обрисана тема? :lol:

Ево, да ти скратим муке - овај пут није због мене. Неко ме предухитрио. :lol:

А можда ни модови више нису толико толерантни на твоје "часне намере"? :mrgreen:

П.С. Тако ти и треба кад си наш'о да на Политици "доказујеш" да "није баш све политика"... :hahaha::lol:

Poslednja izmena:
dobijem ja reputaciju sa sledecom porukom

Poslednje primljene reputacije (1171158 ukupno poena)

1.
05.09.2011. 14:01
ivan_andj
Tema: Nova halucinacija i ...

Царе, ако си гутач фалуса, нађи неког другог...

nije vazno o cemu je bila diskusija, ali ovaj nacin, taj stil, taj umni napor da sastavi uvredu...zao mi je decka

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back