LJILJA MMM
Zaslužan član
- Poruka
- 104.660
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobro jutro![]()
Radni dan........svi dani su takvi......nema granice izmedju njih.......stapaju se u jedno vreme.....ipak, idemo još jedan krug
To mi najgore... kuvam danas za danas a ne znam ni sta bih i jos treba da ne znam ni sta cu sutra...
ja kuvam uveče za sutra da deca imaju ručak ako popodne idu u školu...
nekad i ujutru
ko pepeljuga...pre posla
Podgoričanka stavila prepariranu lisicu oko vrata i izašla u grad sva onako važna... Gleda je đetić i ne trepće. A ona će:
Šta gledaš? Lisica or'ginal.
Gledam... viđo sam da lisica nosi kokoš, a da kokoš nosi lisicu, e bogomi još nijesam.
Da li neko zna koja se injekcija daje da se neko ubije?
Znate ono kad mu je kraj.....pa hoćeš da mu skratiš muke......šta doktori daju tada.....
Treba mi za priču taj podatak........nemoj se zanosite s neke druge ideje![]()
ja sam crkla,nema sta nismo obisli u krugu kraljeva,cak smo videli malu mimi a veliku mimi's nismo sreli![]()
![]()
znala sam ja da mimi radi,nadam se da se ne ljuti sto nismo svratili bilo lepo vreme za setnju,
bili smo centru setali,isli na sladoledpa se setali pored ibra,pa isli malo do maturaske banje (tamo nema nista sem lepog parka
) pa smo isli u manastir Zicu i kad smo se vracali hteli smo da smo da svratimo do mimi ali ovi se vec vratili iz raske,jer opet jedan tim dosao pa nije bilo sudjenja
srecom ja nisam isla tamo i onda otisli u vrnjacku banju i tek sad stigli bilo super
Valjda cijanid bemliga
E ovo je čudna rabota...ljubi me zbog otrova
Razredna,![]()
Joj kakva divna slika Mari
Ne spavam,ustala jos u 6.30
Odvezla decu i sad gledam ove moje dve dlakave budale kako se jure po dnevnoj sobi.
Vrebaju jedno drugo prvo polako,tiho i onda pojure i tada nastaje haos![]()
Jeco, jel da lepa slika...imama ovakav lak i ruž, samo malo usne da povečam, pitam Tacu jel bi to bilo dobro, kaže bilo bi dobro da ti i jezik smanje malo....cccc![]()
Da li neko zna koja se injekcija daje da se neko ubije?
Znate ono kad mu je kraj.....pa hoćeš da mu skratiš muke......šta doktori daju tada.....![]()
To nije tačno,ima i šta valjaEh, ti muški, nikad im ništa ne valja.![]()
Stvarno....cccccJeco, jel da lepa slika...imama ovakav lak i ruž, samo malo usne da povečam, pitam Tacu jel bi to bilo dobro, kaže bilo bi dobro da ti i jezik smanje malo....cccc![]()
Ćao Joiv...Jutro ljudovi... ako ima koga jos zivog. Vidim padala terapija sinoc.
Ćao Joiv...
To razredna,mućka neke inekcije...![]()
Jok, prevaziđeno.
Ej, jel se kokeri drze napolju, ili unutra?
kad ti ja smućkam koktelčić.........lele......ima sam da pevaš.....![]()
mao da se hvalim
[/IMG]![]()
ja sam kao naucnica ciji je clanak najcitiraniji i najvise puta pregledan u oblasti u kojoj radim.....
Mislio sam da se posle te inekcije večito ćuti.![]()
mao da se hvalim
[/IMG]![]()
ja sam kao naucnica ciji je clanak najcitiraniji i najvise puta pregledan u oblasti u kojoj radim.....
Naučnice čestitam.Mene citiraju samo na forumu.mao da se hvalim
[/IMG]![]()
Evo razredna,već sam počeood ove moje se peva.....u sopstvemoj tišini
šalim se bre..... oma da cvrkućeš![]()
Baš ih briga,balansiraju grudima![]()
Idem da se prijavim za sudiju, a moze i ko ziva ograda, da fatam ove omladinke da ne slecu sa staze
![]()