Trudnica predvodila huligane?!

• Začetnik teme Začetnik teme Jacob
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
svaka cast sto si nezna prema svojoj deci, samo steta sto zaboravljas osecaj majke koja ima gej sina pa joj mozda jednog dana jave da je ubijen jer je gej
a kao sto rekoh niko od nas unapred ne moze da zna da li ce mu dete bili gej :)

obicno su gej deca rigidnih roditelja :)

Opet te je neko slagao...............osobe, tj.deca koja ce kasnije postati homoseksualci, tu svoju sklonost ispoljavaju vec kao deca..................decaci vole lutke, haljine, sminke,....................a devojcice kratku kosu i samo igre koje igraju decaci. Cak ni to ne mora da bude siguran znak, ali od jednog izvesnog doba starosti, recimo kad krenu u skolu, njihov identitet se formira i oni jasno znaju sta su i ko su, a onda pocinje i odbojnost prema svemu onome sto bi trebali biti, a nisu i ne zele. Tu se radi o poremecaju hormona, i dete je zarobljeno u pogresnom telu. S druge strane ako je dete rodjeno bez hormonalnih premecaja i oseca se i raste shodno svome polu, svaka manipulacija i podsticanje na nesto sto nije, je nista drugo nego UBIJANJE IDENTITETA. Znaci, zlocinci ste vi koji zelite na silu da menjate ljudske identitete:rtfm:

...vidish...ja ne mogu da ti kazhem shta si ti ( jednom me je 1 mooderator, lokalni Patriota banovao )...jedino mogu da upotrebim moju skraccenicu za "to"...GMS...

...samo napred...u boj...niko te/vas ne drzhi...;)...i pitam se...shta chekate sa tim NeoKosovskim bojem...samo prichate o njemu kao tetke, ha junachino...:hahaha:

Да ми је само знати како си ПЕДЕРСКУ ПАРАДУ повезао СА КОСОВСКИМ БОЈЕМ...:rotf::rotf::rotf: до сада сам веровао да жутица утиче на пропадање јетре... а изгледа да код неких еволуира у кравље лудило...

to nijetacno, moze vaspitanje da bude okidac za nesto vec urodjeno.
medjutim i da si u pravu, odna najvise treba da se brinu njihovi protivnici, obicno agresivci, koji mrze, koji su kruti i suzenog gledanja na stvari i svet, koji preziru sve sto je drugacije cesce imaju gej decu..

Ahahahhaha!!! Idi begaj!!! Koja si ti naucnica. Hitno da zoves Nacionalnu Geografiju da prijavis ovo tvoje revolucionarno otkrice.

Recimo da sam ti ja dao par komentara i postavio par pitanja, ali si ih zaobišla. radije se upuštaš u raspravu sa Mačkom, a njega najviše "pljuješ" zbog načina nankoji piše i šta piše. Nije valjda dfa ti to odgovara?

I opet se ovo pretvara u komediju. Zašto se izjednačava da onaj ko nije za propagandu gejeva, jeste za to da se tuku? Ko se to raduje svom detetu, a želi zlo tuđem?
Svi smi mi ljudi, na rođenju jednaki. neki imaju jedne, drugi neke druge probleme. Zašto se nekima ukida pravo da im se pomogne? Zašto im se priča da su isti kao većina kad nisu, zašto se lažu da mogu biti jednaki kad to nisu?

ja ne mislim da svako ko se protivi paradi podrzava nasilje, ali neki podrzavaju i ne kriju te svoje stavove pa je to i upuceno njima, ne znaci da neko smatra da i ti ulazis u tu grupu automatski jer si protivnik parade.
neko se raduje zlu koje se desava tudjem detetu, jer ne bi podrzavao razbijanje glave. ne moze da im se pomogne ako mislis da ih lecis. ne znam da li si nekad znao nekog gej muskarca? da jesi, shvatio bi da su kao i svi ljudi ,ok imaju decka, ali to nisu marsovci, nisu gubavi..garantujem da bi vecina promlenila misljenje ne da je super biti gej,vec da ih ne bi mrzeli i zeleli da se neko izivljava nad njima cak i ako odrze paradu.

Opet te je neko slagao...............osobe, tj.deca koja ce kasnije postati homoseksualci, tu svoju sklonost ispoljavaju vec kao deca..................decaci vole lutke, haljine, sminke,....................a devojcice kratku kosu i samo igre koje igraju decaci. Cak ni to ne mora da bude siguran znak, ali od jednog izvesnog doba starosti, recimo kad krenu u skolu, njihov identitet se formira i oni jasno znaju sta su i ko su, a onda pocinje i odbojnost prema svemu onome sto bi trebali biti, a nisu i ne zele. Tu se radi o poremecaju hormona, i dete je zarobljeno u pogresnom telu. S druge strane ako je dete rodjeno bez hormonalnih premecaja i oseca se i raste shodno svome polu, svaka manipulacija i podsticanje na nesto sto nije, je nista drugo nego UBIJANJE IDENTITETA. Znaci, zlocinci ste vi koji zelite na silu da menjate ljudske identitete:rtfm:

Ово је потпуно тачно - али свему овоме име и један значајан додатак а то је да је код нас, бар у Бг, на сцени једна болесна врста хедонизма која многе потпуно нормалне људе наводи ДА ПРОБАЈУ СВЕ - тако је постало IN да се одједном пропедеришеш и пролезбејишеш... а то све захваљујући увозу педеризације са севера јЕвропе...а то нарочито важи за оне који доста полажу на тзв."културу тела", на сопствени изглед, разна билдовања, теретане и сл.

Dakle genetsko oboljenje?

pa da li je oboljenje ili varijacija u prirodi ne znam.

i da je oboljenje tim pre ne mozes da podrzis makljaze, ili da krenenmo redom pa tako sa slepima, gluvima, ljudima sa posebnim potrebama..mislim valjda znas na koga to podseca ;)
ako je varijacija takodje ne mozes da se bunis, tu su , postoje i ko ste vi da zauzimate planetu za sebe i odredjujete da li ce i ko da seta ulicom slobodno.ko ste i ko vam je dao ta ovlascenja,
rodili su se kao ti i ja nikog ne diraju i ostvite ih vise na miru

ja ne mislim da svako ko se protivi paradi podrzava nasilje, ali neki podrzavaju i ne kriju te svoje stavove pa je to i upuceno njima, ne znaci da neko smatra da i ti ulazis u tu grupu automatski jer si protivnik parade.
neko se raduje zlu koje se desava tudjem detetu, jer ne bi podrzavao razbijanje glave. ne moze da im se pomogne ako mislis da ih lecis. ne znam da li si nekad znao nekog gej muskarca? da jesi, shvatio bi da su kao i svi ljudi ,ok imaju decka, ali to nisu marsovci, nisu gubavi..garantujem da bi vecina promlenila misljenje ne da je super biti gej,vec da ih ne bi mrzeli i zeleli da se neko izivljava nad njima cak i ako odrze paradu.

Pa zar i ta parada nije nasilje??

Ako se 90% stanovnistva protivi tome a oni i dalje na silu zele da je odrze...po svaku cenu....zar to nije nasilje???????

A kako ono kazu.....nasilje radja nasilje....

Да ми је само знати како си ПЕДЕРСКУ ПАРАДУ повезао СА КОСОВСКИМ БОЈЕМ...:rotf::rotf::rotf: до сада сам веровао да жутица утиче на пропадање јетре... а изгледа да код неких еволуира у кравље лудило...

...ne znam ko je oboleo od Koshtunichinog ludila...ti ili ja...
...i gde si video da sam u mom postu povezao Gej paradu sa Kosovom...

a znas:

obicno agresivci, koji mrze, koji su kruti i suzenog gledanja na stvari i svet, koji preziru sve sto je drugacije cesce imaju gej decu..

:D :D :D smeh

i da je oboljenje tim pre ne mozes da podrzis makljaze, ili da krenenmo redom pa tako sa slepima, gluvima, ljudima sa posebnim potrebama..mislim valjda znas na koga to podseca ;)
ako je varijacija takodje ne mozes da se bunis, tu su , postoje i ko ste vi da zauzimate planetu za sebe i odredjujete da li ce i ko da seta ulicom slobodno.ko ste i ko vam je dao ta ovlascenja,

i psihopate su klinicki bolesne osobe, tako rodjene, pa opet drustvo od njih mora da se ogradi

Pa oni setaju ulicom slobodno...a ono nije bila setnja vec parada i reklama jedne deformacije.

kako si izracunao da je 90% ?
i stanovnistvo neka se menja, nisu u pravu :D

Bez obzira..velika vecina je protiv ....sad da li je 75,80,85,90% nije bitno.

Zasto bi se vecina menjala zbog mizerne manjine. Toj vecini ****** ne smetaju...neka rade kuci sta hoce njihov problem..ali ta vecina ne zeli nikakvo paradiranje....a naturanje te parade na silu je cisto nasilje.....a na nasilje uvek kao odgovor dobijes nasilje...

Jeste,duso,ali upravo invalidi su u Srbiji ugrozeni i oni nikoga ne diraju!Ko brani pederima da svoje seksualne devijacije sprovode u svojim spavcim sobama?Je l im neko upao usred sexa da ih pobije?Je l ne mogu da se zaposle(al oni bi sa poslodavcem o tome da pricaju,da li mi normalni pricamo sta radimo sa partnerima)?Je l mogu da se skoluju?Je l mogu da idu u pozoriste?
Problem kod homoseksualaca je taj sto od nas normalnih traze da njihovo nenormalno priznamo kao normalno!
A drugo,nemiri nisu poceli zbog njih,oni su samo povod,to je i ovoma na vlasti vec jasno!

Ово је потпуно тачно - али свему овоме име и један значајан додатак а то је да је код нас, бар у Бг, на сцени једна болесна врста хедонизма која многе потпуно нормалне људе наводи ДА ПРОБАЈУ СВЕ - тако је постало IN да се одједном пропедеришеш и пролезбејишеш... а то све захваљујући увозу педеризације са севера јЕвропе...а то нарочито важи за оне који доста полажу на тзв."културу тела", на сопствени изглед, разна билдовања, теретане и сл.

To je i na zapadu tako, porodica nema vise nikakvu vrednost, polovina brakova je razvedeno, zato sto ljudi vise ne zele kompromise niti zrtvu za bilo koga drugog osim za sebe.....................onda dolazi prica, muskarci su toboze razocarani losim iskustvima sa bivsim zenama:roll:i ne zele vise da se upustaju u takve veze, nego su bolje shvaceni os strane istog pola:roll:.....................sve se igra na neku kartu ljubavi i osecanja:roll:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back