60% приведених из унутрашњости

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Klinci iz unutrašnosti su mislili da su policajci ******, pa su na njih nasrnuli kukom i motikom...oni i ne znaju šta je to homosexualac, garantovano, pogotovu ne znaju šta je to heterosexualac.

Ма знају клинци бре... Сада ако читају ово сви ти часте кеву. То ти је хетеро-нормално.

Вероватно је супер мудро полицијско руководство на основу тајних спискова нађених у џеповима вођа националиситчких организација, а уз помоћ проверених оперативних података закључило да је најлакше похапсити рају на аутобуској и железничкој станици па отуда и велики број ванбеограђана.

Са друге стране да поновим као Београђинина заболе ме за поломљене жардињере и преврнуте контењере као и за ону зарђалу тролу. Више ме нервира Тадић.

И С Т О !!!!!!!!!

Ja sam licno video juce ujutru kako provincijska gulija kulja iz pravca stajge ka vencu i terazijama.
zato ne serendaj.
:evil:

Kakve veze ima ko je odakle !

To je u direktnom intertesu svih Srba.

Ja bih najradije od sveg srca prvo počistio krug dvojke jer je to titoistiko leglo upereno samo protiv Srba i Srbije. Poznato je da su iz tog dela Nemci prvo pobili i proterali sve Jevreje i Cincare a vlasništvo im oduzeli a da je potom Tito iz tog istog dela BG-a pobio i proterao preostale Srbe i da je posle toga ostao prazan. U njega je zatim doseljena velika armada slovenac, hrvata, muslimana, crnogoraca i ostalih fukara iz nekadašnjih nam bratskih republika koja je trebala da upravlja sa SFRJ. I danas je taj deo kompleto u vlasništvu najgoreg srbomrzačkog šljama koji ce morati prvo da se počisti pa će tek posle toga Beograd moći da ponese naziv prestonice Srbije.

Poslednja izmena:
uvek se odusevim kad vidim kako nas iz sumadije ( konkretno iz prestonice srbije ) nazivaju " provincijalcima " , nekakvim ljudima iz " unutrasnjosti " ( BG mu onda dodje neka " spoljasnjost " :think: ) .

ono sto je dobra stvar , je da kad god me neko tako nazove znam sa kim imam posla : prvom generacijom rodjenom u BG -u , svom iskompleksiranom sto mu se u kuci jos prica sa teskim sumadijskim , juznjackim , lalinskim , bosanskim ili crnogorskim naglaskom .

i u cemu je uopste problem ako je pola ucesnika bilo iz mesta van beograda ? srbi ne smeju da dodju u svoj glavni grad da se pobune ? a ovi sto su dosli sa sve 4 strane sveta da promovisu novi pederski poredak su dragi nam gosti iz inostranstva , pa su samim tim bolji lepsi i stariji od nas srba iz j b n - e " unutrasnjosti " . :rtfm:

sta je provincijalac?nisu ti prijale virsle na zelenjaku?
pa si nervozan?
:D

Ako raspravljaš o BG kanalizaciji tu neću da ti se mešam, ali pošto si je razvalio i tvoj smrad počeo da kulja na sve strane e onda ćeš morati sam da pojedeš njen sadržaj a taj smrad da suzbiješ jer ako ti dođu ovi iz unutrašnjosti od tebe neće ostati ni jedno malo manje go**o.

Ako raspravljaš o BG kanalizaciji tu neću da ti se mešam, ali pošto si je razvalio i tvoj smrad počeo da kulja na sve strane e onda ćeš morati sam da pojedeš njen sadržaj a taj smrad da suzbiješ jer ako ti dođu ovi iz unutrašnjosti od tebe neće ostati ni jedno malo manje go**o.

ovo me sad podseti , sta mislte koliki je procenat ljudi 5 oktobra bio iz tzv j b n " unutrasnjosti " ? i kakvi su bili ? vikali " ua slobo " ili krljali ` de je bilo najtvrdje ?

sto nisu rusili svoje selendre?

А ти мислиш ДА ЈЕ БЕОГРАД ТВОЈ - исто као и онај пандур.......ахахаха......
САМО КОМУНИСТИЧКИ ПРОВИНЦИЈАЛЦИ-ДОЂОШИ У БЕОГРАД МОГУ ОВАКВЕ ПОСТОВЕ ДА ПИШУ.

Не постоји прави Београђанин КОЈИ БИ ОВАКВЕ БЉУВОТИНЕ ПИСАО, а да није стварних грађана ти би данас чувао козе у својој вукојебини а не да се још ЛАЖНО ПРЕДСТАВЉАШ И ДА БРУКАШ БЕОГРАЂАНЕ

Београд или Доњи Пампуковац?
која је разлика?
Наша држава

И 5.октобра смо рушили само Београд...зар не?

Ма "заборавили" су КОЛИКО СУ ТВ АПАРАТА ПОКРАЛИ ИЗ РТС-А (неколико стотина), КОЛИКО СУ УМЕТНИЧКИХ СЛИКА ПОКРАЛИ ИЗ СКУПШТИНЕ, КОЛИКО СТИЛСКИХ СТОЛИЦА И ОСТАЛОГ НАМЕШТАЈА... "заборавни" па се сада брину за ЖАРДИЊЕРЕ...трт.....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back