kompresija mp3

• Začetnik teme Začetnik teme danex
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
imas malih milion programa,od hilisoft-ovih konvertera do neznam cega. Ja sam inace to radio sa Nero-vim
wawe editorom,ubacim pesmu i sacuvam je kao mp4 (k700i mi je podrzavao taj format) ili udjes u winamp,desno u listi nadjes pesmu-send to-format converter i tu se igraj sa podesavanjima,mislim da variate bitrate izmedju 64-80kbps radi posao bez nekog preteranog "ostecenja" kvaliteta pesme,a dobijes tako oko 1.5Mb pesmu od 4min. Probaj mp4 i mp3 encoder pa vidi sta ide bolje

Ja se ne pravim pametan i ne pricam ono sto nisam vec isprobao. Mozda ti je verzija winamp-a starija ili najverovatnije je ne registrovana,znaci desni klik na pesmu u listi send to -format converter

10ejyvd.jpg

or01zp.jpg

Audio Maestro Full pack...ubedljivo najbolji po meni,u pakovanju imas nekoliko programa sa kojima mozes raditi skoro sve sa audio fajlovima....U kompresoru mislim i da imas opcije,koji kvalitet zelis,do koje velicine zelis da ih kompresujes,koji format...i svasta jos...ja sam nekad dok sam imao mobilni sa malom memorijom kompresovao pesme i na 800kb,zvuk i nije bio toliko los kada se uporedi sa memorijom,ali sve to ubija pesmu........

Back