gost 223698
Domaćin
- Poruka
- 4.747
Ne volim toliko haltere, kao one neprozirne čarapice s raznim bojama, na fazon haltera, što nose devojke... ne znam kako se to zove, ako neko zna i ima sliku nek postavi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma kod djevojaka volim sve
Ženstvenost najviše, mmmm.
A je l' voliš miris znoja i sekreta na iznošenim gaćicama?
A je l' voliš miris znoja i sekreta na iznošenim gaćicama?
A naročito me pali kad riba ne skine patike i čarape, kao ni majicu, sve to ostavi na sebi... a skine pantalone i donji veš...
I volim da joj mirišem gaćice tokom samog čina, znači ono bukvalno kao da šmrček dve lajne koksa... to me tako pali, jer uvek postoji taj specifičan miris sekreta i svega ostalog... naročito ako ih je nosila ceo dan... znoj i to...
Ima odvratne prste. Nekako naborane.
Ja volim nežne.
A naročito me pali kad riba ne skine patike i čarape, kao ni majicu, sve to ostavi na sebi... a skine pantalone i donji veš...
I volim da joj mirišem gaćice tokom samog čina, znači ono bukvalno kao da šmrček dve lajne koksa... to me tako pali, jer uvek postoji taj specifičan miris sekreta i svega ostalog... naročito ako ih je nosila ceo dan... znoj i to...
Ja jesam, a i inače dosta gledam facu, prste itd. Inače ovako šta da radim? A i kad bih uzeo da joj mirišem donji veš, ne bi to bilo to, jer ne odiše nežnošću... kapiraš?
ovo je svakom fetis..
Kapiro bih te pre jedno par meseci..sad brate ne....jeb.es neznost...nema leba od toga....
Ma ne, nego volim nežne devojke. Baš nežne. I volim sokove koji cure iz njih, jer to pravi prljav kontrast njihovoj nežnosti.
S jedne strane su nešto divno, nežno, malo i čisto, a sa druge se iz njih luče sokovi koji pozivaju na perverzije, na uzimanje i korišćenje te njihove nežnosti.
Ne bih se protivio kad bi mi takva devojka sela na lice (da, bukvalno sela na lice) i tu provela narednih deset sati.
To je tako...japanski....
Ma ne, nego volim nežne devojke. Baš nežne. I volim sokove koji cure iz njih, jer to pravi prljav kontrast njihovoj nežnosti.
S jedne strane su nešto divno, nežno, malo i čisto, a sa druge se iz njih luče sokovi koji pozivaju na perverzije, na uzimanje i korišćenje te njihove nežnosti.
Ne bih se protivio kad bi mi takva devojka sela na lice (da, bukvalno sela na lice) i tu provela narednih deset sati.
to je perverzija
mislim te nežne
latentna pedofilija
a ovo sa facom je kul