Fetisarije...

A naročito me pali kad riba ne skine patike i čarape, kao ni majicu, sve to ostavi na sebi... a skine pantalone i donji veš...

I volim da joj mirišem gaćice tokom samog čina, znači ono bukvalno kao da šmrček dve lajne koksa... to me tako pali, jer uvek postoji taj specifičan miris sekreta i svega ostalog... naročito ako ih je nosila ceo dan... znoj i to...

A naročito me pali kad riba ne skine patike i čarape, kao ni majicu, sve to ostavi na sebi... a skine pantalone i donji veš...

I volim da joj mirišem gaćice tokom samog čina, znači ono bukvalno kao da šmrček dve lajne koksa... to me tako pali, jer uvek postoji taj specifičan miris sekreta i svega ostalog... naročito ako ih je nosila ceo dan... znoj i to...

Htedoh da se ugushim sad. :lol:

Inache, imam fetish na zhenska stopala. :0

Znači ono fazon... šetaš s njom leti po najvećem suncu sedam osam sati bez prestanka.. vodiš je svuda.... i ono, oznoji se, mrtva umorna... odete kod tebe ili nje na gajbu, nebitno... skine se... uzmeš, odneseš joj gaćice u kupatilo i izdrogiraš se mirisima... inhaliranjem njenih sokova, znoja, sekreta i sl.

Ali ono - bukvalno deset minuta mirišeš. Na to sam mislio.

Ne kapiram čemu ovakve reakcije, ja sam mislio da to svi vole. Ne, ozbiljan sam, stvarno.

Ja to obožavam, a naročito ako ima kapljice znoja i sekreta na gaćicama volim da liznem... uglavnom je kiselo... slatke kapi koje ona luči, cedi iz sebe tokom dnevnih radnji... predivno.

57931.jpg

ovo je svakom fetis..

u principu fetišizam se odnosi na stvari koje samo po sebi nemaju sexullnu i erotsku konotaciju ali nekoga uzbuđuju
veš, halteri i slično su mi stoga neinventivni, jer oni i jesu povezni sa seksom blisko

osim navedenih, moji su i (light verzije):

Poslednja izmena od moderatora:

oh da pussy juice and smell

Kapiro bih te pre jedno par meseci..sad brate ne....jeb.es neznost...nema leba od toga....

Ma ne, nego volim nežne devojke. Baš nežne. I volim sokove koji cure iz njih, jer to pravi prljav kontrast njihovoj nežnosti.

S jedne strane su nešto divno, nežno, malo i čisto, a sa druge se iz njih luče sokovi koji pozivaju na perverzije, na uzimanje i korišćenje te njihove nežnosti.

Ne bih se protivio kad bi mi takva devojka sela na lice (da, bukvalno sela na lice) i tu provela narednih deset sati.

Ma ne, nego volim nežne devojke. Baš nežne. I volim sokove koji cure iz njih, jer to pravi prljav kontrast njihovoj nežnosti.

S jedne strane su nešto divno, nežno, malo i čisto, a sa druge se iz njih luče sokovi koji pozivaju na perverzije, na uzimanje i korišćenje te njihove nežnosti.

Ne bih se protivio kad bi mi takva devojka sela na lice (da, bukvalno sela na lice) i tu provela narednih deset sati.

To je tako...japanski....

to je perverzija
mislim te nežne
latentna pedofilija

a ovo sa facom je kul

Back