ESTERITA
Domaćin
- Poruka
- 4.485
pa fino 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
eterka,daj prognozu, ja sutra krecem u tvoj kraj.prosli put si mi rekla bice kisa i na zalost pogodila si
cekaj bre kako mislis svega,a nisi nabrojala sunce?
cicak,za cas sam ja nazad
nosim laptop,da deca u vozu gledaju filmove,ali nadam se da necu biti bas takav zavisnik da necu moci bez krste
a inace ceka me putovanje transibirskom zeljeznicom od 20 sati.od skoro se voz iz praga i voz iz moskve susrecu u subotici,spajaju,u novom sadu se kace nasi vagoni,pa polako za bar.znaci kasnicemo jos pre nego sto podjemo.ima sutra da zavijem pecene pilice i pohovane snicle za dva dana,sve u kariranu krpu
Gde nam je drugarica fibi?!!!!!
Fibiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ne mogu da se setim, jel Tiki postavljala samo slike one devojke kao svoje ili još neke-tuđe?
Sve ste pobrisali na onoj temi... džaba sam listala...
Nego jel neko konta da ona devojka čije su slike kačene kao tijanine nije na fb-u od jula meseca...![]()
injaaao Mirka ko da pricas o mom muzu...![]()
Auuuuuuuuuuuuu![]()
Zar i ti sine brute?
Ahahahahahahah Milesu i mene muci isti problem.
I moj muz ima novi telefon.
Za ruku mu se zalepio.
Evo vec tri dana ne govori samo tipka.
I s vremena na vreme cikne - jaooooo dodji da vidis ovo.
Sinoc mu kazem da me smorio i da ne zelim da znam nista a on se naljuti , kaze kakva si ne zelis da ucestvujes u mojoj sreci
Kako je nekim ljudima malo potrebno da budu srecni.
Spavao je u dnevnoj da bi mogao da drka po telefonu.
I ja u 6 ustajem nalazim njega kako samara deda mraza i umire od smeha.
Pitam ga sta radi, kaze bije deda mraza i pokida se covek od smeha.
Eto ako niste znale ...udala sam se za infantilnog lika sasvim , sad je zvanicno.
![]()
Odo sad da zovem mirabel da mi pise razvod braka a u obrazlozenju da stavi - zanemarena zbog mobilnog![]()
injaaao Mirka ko da pricas o mom muzu...![]()
Dobro je dok nije iskočila krava...ne znam da li d se smejem ili plačem...(ipak od smeha)
mm ima neki novi telefon, jede živu decu šta sve može (samo što ne umem ni da se javim na njemu, geknula bi ga o pod da je moj)
daklem
instalirao neki program, kao slikaš nešto, recimo daljinac od tv on odmah izbaci sajtove vezane za to i sl, prevodi tekst na engleski ma milion generalno nepotrebnih stvari, ali deluje onako...
i evo dok ja forumašim slika on svašta, proverava i onda kaže daj i tebe da slikam da vidim šta će da kaže...
i tako slika me
i onda kaže---evo izlazi tekst - nađi neku mlađu....tu ja se slatko ismejem kad ono stvarno telefon obradi sliku, naravno nepoznata mu ali kao ponudi slično - kad tamo na slikama kokoška, na drugoj kuče...a Monike Beluči ni traga ni glasa
Neki virus definitivno...Ahahahahahahah Milesu i mene muci isti problem.
Za ruku mu se zalepio.
Sinoc mu kazem da me smorio i da ne zelim da znam nista a on se naljuti , kaze kakva si ne zelis da ucestvujes u mojoj sreci
Eto ako niste znale ...udala sam se za infantilnog lika sasvim , sad je zvanicno.
![]()
Odo sad da zovem mirabel da mi pise razvod braka a u obrazlozenju da stavi - zanemarena zbog mobilnog![]()
Ko te napadao?necu nista da ti kazem
kada su me neprijatelji napadali, nisi me branila
branila si svoju drugaricu tiki
pa pitaj onda sada drugaricu sve sto te interesuje, zasto pitas mene![]()
Ahahahahahahah Milesu i mene muci isti problem.
Za ruku mu se zalepio.
![]()
a ne ne...to necu pisati
jer podrzavam samaranje deda mraza![]()
![]()
![]()
![]()
Uzecu drugog advokata !