Moja Zemlja

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
cekaj bre kako mislis svega,a nisi nabrojala sunce?
cicak,za cas sam ja nazad
nosim laptop,da deca u vozu gledaju filmove,ali nadam se da necu biti bas takav zavisnik da necu moci bez krste

a inace ceka me putovanje transibirskom zeljeznicom od 20 sati.od skoro se voz iz praga i voz iz moskve susrecu u subotici,spajaju,u novom sadu se kace nasi vagoni,pa polako za bar.znaci kasnicemo jos pre nego sto podjemo.ima sutra da zavijem pecene pilice i pohovane snicle za dva dana,sve u kariranu krpu

ne znam da li d se smejem ili plačem...(ipak od smeha)
mm ima neki novi telefon, jede živu decu šta sve može (samo što ne umem ni da se javim na njemu, geknula bi ga o pod da je moj)
daklem
instalirao neki program, kao slikaš nešto, recimo daljinac od tv on odmah izbaci sajtove vezane za to i sl, prevodi tekst na engleski ma milion generalno nepotrebnih stvari, ali deluje onako...
i evo dok ja forumašim slika on svašta, proverava i onda kaže daj i tebe da slikam da vidim šta će da kaže...
i tako slika me
i onda kaže---evo izlazi tekst - nađi neku mlađu....tu ja se slatko ismejem kad ono stvarno telefon obradi sliku, naravno nepoznata mu ali kao ponudi slično - kad tamo na slikama kokoška, na drugoj kuče...a Monike Beluči ni traga ni glasa

cekaj bre kako mislis svega,a nisi nabrojala sunce?
cicak,za cas sam ja nazad
nosim laptop,da deca u vozu gledaju filmove,ali nadam se da necu biti bas takav zavisnik da necu moci bez krste

a inace ceka me putovanje transibirskom zeljeznicom od 20 sati.od skoro se voz iz praga i voz iz moskve susrecu u subotici,spajaju,u novom sadu se kace nasi vagoni,pa polako za bar.znaci kasnicemo jos pre nego sto podjemo.ima sutra da zavijem pecene pilice i pohovane snicle za dva dana,sve u kariranu krpu

nisam čitala predhodni post pa sam iskreno ti zavidela što ideš u Rusiju...ovo veče nije moj dan...prvo kokoška, pa sad ovo...bolje da idem na spavanje da se još nešto ne nalupam

bro jutro
ja imam taj famozni nalog na fb koji najvise koristi moja cerka da igra neku farmu
a snega nema, ali duva neka vetrustina i pokvari relativno toplo jutro
ovo misim nije normalno vreme, ali kako ja mrzim zimu, sve sto lici na prolece - odmah se naviknem

Ahahahahahahah Milesu i mene muci isti problem.
I moj muz ima novi telefon.
Za ruku mu se zalepio.
Evo vec tri dana ne govori samo tipka.
I s vremena na vreme cikne - jaooooo dodji da vidis ovo.
Sinoc mu kazem da me smorio i da ne zelim da znam nista a on se naljuti , kaze kakva si ne zelis da ucestvujes u mojoj sreci :dash:
Kako je nekim ljudima malo potrebno da budu srecni.

Spavao je u dnevnoj da bi mogao da drka po telefonu.
I ja u 6 ustajem nalazim njega kako samara deda mraza i umire od smeha.
Pitam ga sta radi, kaze bije deda mraza i pokida se covek od smeha.
Eto ako niste znale ...udala sam se za infantilnog lika sasvim , sad je zvanicno.

:dash:

Odo sad da zovem mirabel da mi pise razvod braka a u obrazlozenju da stavi - zanemarena zbog mobilnog :evil:

Gde nam je drugarica fibi?!!!!!

Fibiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:hej:

Ne mogu da se setim, jel Tiki postavljala samo slike one devojke kao svoje ili još neke-tuđe?:think:
Sve ste pobrisali na onoj temi... džaba sam listala... z:((

Nego jel neko konta da ona devojka čije su slike kačene kao tijanine nije na fb-u od jula meseca... :confused:

necu nista da ti kazemz:((
kada su me neprijatelji napadali, nisi me branila :sad2:
branila si svoju drugaricu tikiz:((
pa pitaj onda sada drugaricu sve sto te interesuje, zasto pitas mene z:mrgreen:z:p

Za ruku mu se zalepio.
Sinoc mu kazem da me smorio i da ne zelim da znam nista a on se naljuti , kaze kakva si ne zelis da ucestvujes u mojoj sreci

Eto ako niste znale ...udala sam se za infantilnog lika sasvim , sad je zvanicno.

Odo sad da zovem mirabel da mi pise razvod braka a u obrazlozenju da stavi - zanemarena zbog mobilnog :evil:

injaaao Mirka ko da pricas o mom muzu...:rotf::rotf::rotf:

pa posle neka kažu da kloniranje nije moguće....

ne znam da li d se smejem ili plačem...(ipak od smeha)
mm ima neki novi telefon, jede živu decu šta sve može (samo što ne umem ni da se javim na njemu, geknula bi ga o pod da je moj)
daklem
instalirao neki program, kao slikaš nešto, recimo daljinac od tv on odmah izbaci sajtove vezane za to i sl, prevodi tekst na engleski ma milion generalno nepotrebnih stvari, ali deluje onako...
i evo dok ja forumašim slika on svašta, proverava i onda kaže daj i tebe da slikam da vidim šta će da kaže...
i tako slika me
i onda kaže---evo izlazi tekst - nađi neku mlađu....tu ja se slatko ismejem kad ono stvarno telefon obradi sliku, naravno nepoznata mu ali kao ponudi slično - kad tamo na slikama kokoška, na drugoj kuče...a Monike Beluči ni traga ni glasa
Dobro je dok nije iskočila krava... z:mrgreen:
Moj je mene juče uslikao, i pokazao mi kako ću izgledati sa 100 godina... z:cry:
Za ruku mu se zalepio.
Sinoc mu kazem da me smorio i da ne zelim da znam nista a on se naljuti , kaze kakva si ne zelis da ucestvujes u mojoj sreci :dash:

Neki virus definitivno...z:shock:
I mm je kupio telefon prošle nedelje, i svaku noć dreždi ko zna do kad, instalirajući razne programe... :zroll:

necu nista da ti kazemz:((
kada su me neprijatelji napadali, nisi me branila :sad2:
branila si svoju drugaricu tikiz:((
pa pitaj onda sada drugaricu sve sto te interesuje, zasto pitas mene z:mrgreen:z:p
Ko te napadao?
Ajde, ne femkaj se... z:)
Ti si bre najbolji detektiv na ovim prostorima...
Daj mi neke informacije...z;)

Za ruku mu se zalepio.

a ne ne...to necu pisati
jer podrzavam samaranje deda mraza :P :D

al mogu da trazim udaljenje iz nepokertnosti zbog zlostavljanja i omalovazavanja deda mraza i usmeravanja paznje na mobilni telefon...mislim, stvarno, nerviraju me ti sa mobilnim telefonima...sto ne mogu ljudi da imaju raspale prepotopske krsine (kao ja)???

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back