gost 222415
Elita
- Poruka
- 15.706
ma, ne moze te opere ni Volga
)))

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
krepto mislim sta reci
ja cem tebe i plavooku da usvojim...lepa deca odma sigurica
...krepto je odavno moja.![]()
![]()
][/QUOTE]
:think: Majkl Džekson? :think:
plavuso crna ti dusa lazes
neeeee dam![]()
pedofiličarke nijedne...
pedofiličarke nijedne...
perverzni mozgu jedan hocu da usvojim ne da hebem...
joj mani me incesta pun mi ocin samo po ceo dan slusam neke bolestine vrte pedofiliju i slicno ne mogu vise
oćete da vežbate matiš?
kreptosucks i ja smo se smuvali, samo da se zna, necu ni jednu ruznu rec niti nabacivanje ili ci taj neko da ima posla sa mnom![]()
Iskreno?iskreno?
ruzna si, al jebbozovna. Izgledas jeftino.
kreptosucks i ja smo se smuvali, samo da se zna, necu ni jednu ruznu rec niti nabacivanje ili ci taj neko da ima posla sa mnom![]()
hahahahahahaIskreno?
Sajber troleri koriste net u svojstvu serotoninskog i adrenalinskog bustera.
Smuseni su i pometeni van domasaja tastature al zato kad se konektuju na net .........
....dozive transformaciju poput Vimpa u Bananamenu.
Osecaj sigurnosti i samopouzdanja koji manifestuju u virtualu ne moze kompemzovati nedostatak tih osobina u realu i priguseno svetlo monitora ne resava njihove probleme,samo ih potiskuje.
hint
smanji onlajn dozivljaj jer 'naučnici su otkrili da serotonin takodje ima ulogu u proizvodnji mleka u dojkama. '
Iskreno?
Sajber troleri koriste net u svojstvu serotoninskog i adrenalinskog bustera.
Smuseni su i pometeni van domasaja tastature al zato kad se konektuju na net .........
....dozive transformaciju poput Vimpa u Bananamenu.
Osecaj sigurnosti i samopouzdanja koji manifestuju u virtualu ne moze kompemzovati nedostatak tih osobina u realu i priguseno svetlo monitora ne resava njihove probleme,samo ih potiskuje.
hint
smanji onlajn dozivljaj jer 'naučnici su otkrili da serotonin takodje ima ulogu u proizvodnji mleka u dojkama. '
а фина је бре не зезај
...meni ta druga bolja.![]()
naravno da je finaprirodno lepa, inteligentna, rastegljiva
, lep glas
Sta se cepas odmah
Ma znam,al ne zali se meni, nisam ja psihijatar.ne seri.
ali rastegljiva : I