Man In The Mirror
Poznat
- Poruka
- 7.110
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
One Thing In Life
You Must Understand
The Truth Of Lust
Woman To Man
So Open The Door
And You Will See
There Are No Secrets
Make Your Move
Set Me Free
Mnogo me je dirnulo dok je ovo izgovarao. Predivan glas i kad peva i kad govori![/I]
Pravim jeba.ckim glasom prica taj dio.............................ja sam to moro rec......
kad si zadnji put gledala bukurest?.............................................................ja ljetos.........puno mi nedostaje,al sam cvrst u svojoj odluci da prodje dosta vremena......
Mislim da je bilo u oktobru. Nisam sigurna. Sad ga skidam u DVD formatu. Do sad sam imala samo ona dva klipa sa yt.
i ja imam 2 klipa.....al mislim da nije sa yt.....mislim da je sa torenta..........nije nesto kvalitet....cisto prosjecan.....mislim da nema bolji..
koliko gigabajta zauzima?ovaj moj 1.3 GB...tako nesto![]()
Hahaha, ne, bre. Ono je neka fanovkinja napisala na njegovom grobu.
Moj bukurest ima 8, nesto gigabajta ali to sam dala ruzici (mj fan) moj sadasnji ima 4,4 gb tako nes jao ja prosle ned gledala 2 puta za redom. . . . .
i kakwa 2 klipa na yt pa tamo je ceo konc. . . . .
Džeksonova deca brane doktora
Deca Majkla Džeksona stala su u odbranu doktora Konarda Mareja kome se sudi za ubistvo kralja popa. Dadilja Džeksonove dece izjavila je da ne veruje da je Konard imao ikakve veze sa smrću njihovog oca, kao i da je imao srčani udar zato što im je stalno govorio da je Marej odličan doktor.
![]()
![]()
![]()
ko zna ko je njega ubio...!!!....
mozda je to sve plan mafije ....zato meni nije bitno sudjenje
.....sta me briga sad kad njega vise nema...
....nema ga..
Bezi bre maki nema ga. . . . lepo samo ti tako nastawi. . . . ae cuti wise sa tim nema ga. . . . . boze. . . . . ah. . . . . . . nego da odlican je kada mu je prepisiwao lekowe koje je zeleo. . . .