Michael Jackson

Omiljeni MJ Album?

• Off The Wall

• Thriller

• Bad

• Dangerous

• HIStory

• HIStory In The Mix

• Invincible

• Ostalo

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
183008_156522907734217_100001295272333_293433_6075461_n.jpg

One Thing In Life
You Must Understand
The Truth Of Lust
Woman To Man
So Open The Door
And You Will See
There Are No Secrets
Make Your Move
Set Me Free

Mnogo me je dirnulo dok je ovo izgovarao. Predivan glas i kad peva i kad govori! :heart:

i ja imam 2 klipa.....al mislim da nije sa yt.....mislim da je sa torenta..........nije nesto kvalitet....cisto prosjecan.....mislim da nema bolji..

koliko gigabajta zauzima?ovaj moj 1.3 GB...tako nesto:think:

Ma bre, ovo što sam skinula sa yt mislim da ima oko pola gigabajta. Znači, ništa, a ovo što sad skidam ima oko 4,3 GB. :D
Pre neki dan sam kupila prazne diskove, pa sad sve režem.. :mrgreen:

Džeksonova deca brane doktora

Deca Majkla Džeksona stala su u odbranu doktora Konarda Mareja kome se sudi za ubistvo kralja popa. Dadilja Džeksonove dece izjavila je da ne veruje da je Konard imao ikakve veze sa smrću njihovog oca, kao i da je imao srčani udar zato što im je stalno govorio da je Marej odličan doktor.

:eek: :confused: :confused:

Džeksonova deca brane doktora

Deca Majkla Džeksona stala su u odbranu doktora Konarda Mareja kome se sudi za ubistvo kralja popa. Dadilja Džeksonove dece izjavila je da ne veruje da je Konard imao ikakve veze sa smrću njihovog oca, kao i da je imao srčani udar zato što im je stalno govorio da je Marej odličan doktor.

:eek: :confused: :confused:

ko zna ko je njega ubio...!!!....
mozda je to sve plan mafije .:neutral:...zato meni nije bitno sudjenje:neutral:.....sta me briga sad kad njega vise nema...:(....nema ga..

Back