kojeimedadam
Buduća legenda
- Poruka
- 27.250
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Rock With You smooth jazz obrada. Predobro. Samo se zavalite i uzivajte.
Slusa mi se Off The Wall posle ovoga. Veceras ili sutra cu ponovo obrnuti album.
moja nastavnica muyickog je isproyivala majkla......posvadjala sam se sa njom......rekla je da je mj na heroinu i one pedo plastik price......od besa sam pocela da placem nisu mogli da me smire.....JA NE RAZUMEM KAKO JEDAN ODRASTAO COVEK MOZE TAKO O MAJKLU I TO NAST MUZICKOG.......'?????????EEEEEEEEJJJJJJJJJ...............![]()
moja nastavnica muyickog je isproyivala majkla......posvadjala sam se sa njom......rekla je da je mj na heroinu i one pedo plastik price......od besa sam pocela da placem nisu mogli da me smire.....JA NE RAZUMEM KAKO JEDAN ODRASTAO COVEK MOZE TAKO O MAJKLU I TO NAST MUZICKOG.......'?????????EEEEEEEEJJJJJJJJJ...............![]()
Svaka cast Michaelu na svemu,na mnogim dobrim pjesmama,na Moonwalku,ali samo jos da je imao malo jaci i muzevniji glas bio bi neprikosnoven.Ovako sa glasicem djevojke ce ga mnogi jos negirati.
Bas sam neku noc citao na netu Billbordove liste uspjesnosti najvecih pjevaca i zvijezda svih vremena i Michael Jackson je u svim segmentima iza Elvisa Preslija i The Beatlesa kako sto se tice prodaje nosaca zvuka,prvih mjesta na top listama itd.Sto se tice zarade tu je na 3 mjestu svih vremena iza vec pomenutog dvojca ali sto se tice ostalih segmenata tu je ispod 10 mjesta.Ispred njega se tu nalaze jedan James Brown,Aretha Franklin,Frank Sinatra,Elthon John,the Rolling Stones,Madoona i drugi.
Ne umanjujem njegovu umjetnicku i stvaralacku vrijednost ali daleko od toga da je on The King of Pop.Posebno jos uzimajuci u obzir da se radi o jednom iskomplexiranom crncu koji je citav zivot patio zbog te cinjenice pa je na kraju uspio od sebe da napravi super bijelcanarusenog psihickog zdravlja.
au al si se ti izlupetao u ovom postuNemam ja stvarno nista ni protiv njegove muzike a ni protiv izgleda,cak mu i volim neke pjesme,ali mislim da je ocito da je bio iskomplexiran zato sto je crnac,jer je uspio na kraju da postane bijelji od sviju nas, a sto se tice njegovih pjevackih kvaliteta mislim da nije medju prvih 50 pjevaca danasnjice a da ne govorim svih vremena.Jedino mu za Moonwalk kapu skidam,i da nije odabrao "pravi" trenutak da nas napusti mislim da bi sa staroscu otisao u zaborav,jer nije on imao vise svijetu bilo sta da ponudi. A mozda je i ziv ko zna ,pa negdje sa Elvisom igra PlayStationa
![]()
au al si se ti izlupetao u ovom postu![]()
kao prvo to sto je postao "belji od svih nas" je posledica bolesti, kad bi malo uzeo da proguglas znao bi (lepo kazu ko nema u vuglu ima na guglu)
bolest se zove vitiligo i pogadja kako crnce tako i belce, inace je nasledna i mj je nasledio od babe
sto se tice pevackih kvaliteta, naravno da mj ne spada u 50 pevaca danasnjice jer je on iznad toga i ne moze da se meri sa njima (tu spadaju jastin biber, kesha, lady gaga i sl. to je muzika koja se slusa sada trenutno a za 10 god se niko nece ni secati njih). mj spada u legende kao lenon, elvis, elton john, tina turner, freddie mercury i jos njh da ih ne nabrajam sad sve.
"jer nije on imao vise svijetu bilo sta da ponudi." ocigledno nisi u toku![]()