Michael Jackson

Omiljeni MJ Album?

• Off The Wall

• Thriller

• Bad

• Dangerous

• HIStory

• HIStory In The Mix

• Invincible

• Ostalo

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
moja nastavnica muyickog je isproyivala majkla......posvadjala sam se sa njom......rekla je da je mj na heroinu i one pedo plastik price......od besa sam pocela da placem nisu mogli da me smire.....JA NE RAZUMEM KAKO JEDAN ODRASTAO COVEK MOZE TAKO O MAJKLU I TO NAST MUZICKOG.......'?????????EEEEEEEEJJJJJJJJJ...............:besna:

Michael Jackson Helped Kobe Bryant Change the Face of Basketball

Michael Jackson—not Jordan—was Kobe Bryant’s mentor.

The most surprising fact revealed was that it was the late Michael Jackson who reached out and mentored an 18-year-old Bryant, at a time where the budding star was desperate to, yet unaware on how to express his innate talent.
It sounds weird, I guess, but it’s true: I was really mentored by the preparation of Michael Jackson,” Bryant said in the interview. “…He noticed I was getting a lot of [expletive] for being different.”

The athletic luminary goes on to explain how the Pop King’s surprising call one afternoon led to a deep friendship, where Bryant applied Jackson’s “psychotic” perfectionism in creating albums to reconstructing basketball plays in ways the world had never seen.

We would always talk about how he prepared to make his music, how he prepared for concerts,” Bryant said. “He would teach me what he did: How to make a ‘Thriller’ album, a ‘Bad’ album, all the details that went into it. It was all the validation that I needed – to know that I had to focus on my craft and never waver. Because what he did – and how he did it – was psychotic. He helped me get to a level where I was able to win three titles playing with Shaq because of my preparation, my study. And it’s only all grown.

That’s the mentality that I have – it’s not an athletic one. It’s not from [Michael] Jordan. It’s not from other athletes.

It’s from Michael Jackson.”

Izvor:http://www.thirdage.com/news/michael-jackson-helped-kobe-byrant-change-face-basketball_11-23-2010

moja nastavnica muyickog je isproyivala majkla......posvadjala sam se sa njom......rekla je da je mj na heroinu i one pedo plastik price......od besa sam pocela da placem nisu mogli da me smire.....JA NE RAZUMEM KAKO JEDAN ODRASTAO COVEK MOZE TAKO O MAJKLU I TO NAST MUZICKOG.......'?????????EEEEEEEEJJJJJJJJJ...............:besna:

Reci nastavnici muzickog da je sramota za jednog prosvetnog radnika da bude tako neinformisan.

Bas sam neku noc citao na netu Billbordove liste uspjesnosti najvecih pjevaca i zvijezda svih vremena i Michael Jackson je u svim segmentima iza Elvisa Preslija i The Beatlesa kako sto se tice prodaje nosaca zvuka,prvih mjesta na top listama itd.Sto se tice zarade tu je na 3 mjestu svih vremena iza vec pomenutog dvojca ali sto se tice ostalih segmenata tu je ispod 10 mjesta.Ispred njega se tu nalaze jedan James Brown,Aretha Franklin,Frank Sinatra,Elthon John,the Rolling Stones,Madoona i drugi.
Ne umanjujem njegovu umjetnicku i stvaralacku vrijednost ali daleko od toga da je on The King of Pop.Posebno jos uzimajuci u obzir da se radi o jednom iskomplexiranom crncu koji je citav zivot patio zbog te cinjenice pa je na kraju uspio od sebe da napravi super bijelca :) narusenog psihickog zdravlja.

Bas sam neku noc citao na netu Billbordove liste uspjesnosti najvecih pjevaca i zvijezda svih vremena i Michael Jackson je u svim segmentima iza Elvisa Preslija i The Beatlesa kako sto se tice prodaje nosaca zvuka,prvih mjesta na top listama itd.Sto se tice zarade tu je na 3 mjestu svih vremena iza vec pomenutog dvojca ali sto se tice ostalih segmenata tu je ispod 10 mjesta.Ispred njega se tu nalaze jedan James Brown,Aretha Franklin,Frank Sinatra,Elthon John,the Rolling Stones,Madoona i drugi.
Ne umanjujem njegovu umjetnicku i stvaralacku vrijednost ali daleko od toga da je on The King of Pop.Posebno jos uzimajuci u obzir da se radi o jednom iskomplexiranom crncu koji je citav zivot patio zbog te cinjenice pa je na kraju uspio od sebe da napravi super bijelca :) narusenog psihickog zdravlja.

Josh nam objasni vezu izmedju njegove muzike i njegovog izgleda?

Nemam ja stvarno nista ni protiv njegove muzike a ni protiv izgleda,cak mu i volim neke pjesme,ali mislim da je ocito da je bio iskomplexiran zato sto je crnac,jer je uspio na kraju da postane bijelji od sviju nas:) , a sto se tice njegovih pjevackih kvaliteta mislim da nije medju prvih 50 pjevaca danasnjice a da ne govorim svih vremena.Jedino mu za Moonwalk kapu skidam,i da nije odabrao "pravi" trenutak da nas napusti mislim da bi sa staroscu otisao u zaborav,jer nije on imao vise svijetu bilo sta da ponudi. A mozda je i ziv ko zna ,pa negdje sa Elvisom igra PlayStationa;)

Nemam ja stvarno nista ni protiv njegove muzike a ni protiv izgleda,cak mu i volim neke pjesme,ali mislim da je ocito da je bio iskomplexiran zato sto je crnac,jer je uspio na kraju da postane bijelji od sviju nas:) , a sto se tice njegovih pjevackih kvaliteta mislim da nije medju prvih 50 pjevaca danasnjice a da ne govorim svih vremena.Jedino mu za Moonwalk kapu skidam,i da nije odabrao "pravi" trenutak da nas napusti mislim da bi sa staroscu otisao u zaborav,jer nije on imao vise svijetu bilo sta da ponudi. A mozda je i ziv ko zna ,pa negdje sa Elvisom igra PlayStationa;)
au al si se ti izlupetao u ovom postu :zcepanje:
kao prvo to sto je postao "belji od svih nas" je posledica bolesti, kad bi malo uzeo da proguglas znao bi (lepo kazu ko nema u vuglu ima na guglu ;) )
bolest se zove vitiligo i pogadja kako crnce tako i belce, inace je nasledna i mj je nasledio od babe
sto se tice pevackih kvaliteta, naravno da mj ne spada u 50 pevaca danasnjice jer je on iznad toga i ne moze da se meri sa njima (tu spadaju jastin biber, kesha, lady gaga i sl. to je muzika koja se slusa sada trenutno a za 10 god se niko nece ni secati njih). mj spada u legende kao lenon, elvis, elton john, tina turner, freddie mercury i jos njh da ih ne nabrajam sad sve.
"jer nije on imao vise svijetu bilo sta da ponudi." ocigledno nisi u toku :roll:

• Podržavam
Reactions: DD
Danasnjice... Ne daj Boze da ga stavljaju u kos sa tim likovima sto izvode kerefeke u danasnje vreme...
Stvarno, nisi u toku. Tek si uplatio net? proguglaj malo, o bolesti, o novom albumu, o TII, o prodatim albumima, turnejama... I onda nas opet poseti. Ili nemoj.

au al si se ti izlupetao u ovom postu :zcepanje:
kao prvo to sto je postao "belji od svih nas" je posledica bolesti, kad bi malo uzeo da proguglas znao bi (lepo kazu ko nema u vuglu ima na guglu ;) )
bolest se zove vitiligo i pogadja kako crnce tako i belce, inace je nasledna i mj je nasledio od babe
sto se tice pevackih kvaliteta, naravno da mj ne spada u 50 pevaca danasnjice jer je on iznad toga i ne moze da se meri sa njima (tu spadaju jastin biber, kesha, lady gaga i sl. to je muzika koja se slusa sada trenutno a za 10 god se niko nece ni secati njih). mj spada u legende kao lenon, elvis, elton john, tina turner, freddie mercury i jos njh da ih ne nabrajam sad sve.
"jer nije on imao vise svijetu bilo sta da ponudi." ocigledno nisi u toku :roll:

Ok vjerujem da je njegov"bijeli":) izgled i posljedica bolesti ali znamo da je izvrsio i bezbroj plasticnih operacija da bi izlijecio komplex koji je sigurno imao.Kada kazem da vise svijetu nije imao sta da ponudi mislim na to da su mu posljednji albumi i pjesme bile sve gore i gore(bar po meni).Najkvalitetnije i najbolje pjesme po meni su one sa prva dva albuma,ostalo je prosjek,Bad,Dirty Diana,Smooth Criminal,Bily Jean,Beat It su pjesme koje su stvarno iznad prosjeka i zbog kojih zasluzuje da bude u vrhu .
Kada pricas o zvijezdama koje su usle u istoriju za sva vremena sigurno je da je MJ medju njima ali npr Elvis(posto si ga spomenula)nije samo muzicki superstar koji je bio i ostalo veliki,Elvis je i pjevac i glumac,ikona,i sto bi rekao Sinatra"Ja sam samo pjevac a Elvis je olicenje citave Americke kulture"
Ali dobro i ja volim da slusam Michaela,posebno ove pjesme koje sam nabrojao i slazem se da je veliki,ali ne najveci.

Back