Michael Jackson

Omiljeni MJ Album?

• Off The Wall

• Thriller

• Bad

• Dangerous

• HIStory

• HIStory In The Mix

• Invincible

• Ostalo

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
http://www.blic.rs/Zabava/Vesti/215608/Opra-Vinfri-posetila-decu-Majkla-Dzeksona

87773_majkl_f.jpg

Aj' sad meni neko da kaze-sta ce ovaj matorac s njima :eek:

P.S. prvo ga nisam ni primetio jer je kao kameleon :lol:

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!
:eek:
moram da vam kazem, danas sam bila kod kineza, I SOKIRALA se kad sam videla MJ jaknu!!!!
:worth:
Morala sam da je kupim, htela sam da umrem....
fotografija0273v.jpg

fotografija0272y.jpg

fotografija0271.jpg

u starom delu, kod kineza, na spratu...
...2000 dinara...
ali izgleda da vise nema one torbe... u novom delu..
dscf2486h.jpg

:zskace:

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!
:eek:
moram da vam kazem, danas sam bila kod kineza, I SOKIRALA se kad sam videla MJ jaknu!!!!
:worth:
Morala sam da je kupim, htela sam da umrem....
fotografija0273v.jpg

fotografija0272y.jpg

fotografija0271.jpg

u starom delu, kod kineza, na spratu...
...2000 dinara...
ali izgleda da vise nema one torbe... u novom delu..
dscf2486h.jpg

:zskace:

Nevara, kilovaću te... Ti izgleda ne shvataš kakav je to šok za mene... Znaš... :ljutko:

Opra ih je posetila u njihovom domu u Ensinu, Kalifornija, gde mališani žive pod starateljstvom bake i deke. Iz izvora bliskih voditeljki procurelo je tek toliko da je Vinfrijeva oduševljena kako su se Princ, Paris i Blenkit uklopili u normalan svet, budući da ih je paranoični pevač godinama skrivao od javnosti, često ih terajući da nose maske preko lica kada izlaze van kuće.

božee.....:roll:

Majka MJ-a: Evo vashe NOVE NEOBJAVLJENE pesme MJ-a!

Majka MJ-a je odluchila da svet chuje novu neobjavljenu pesmu MJ-a --- za koju tvrdi da je 100% Majklova.

Ova pesma -- "Opis None" -- izvuchena je iz arhive JacksonSecretVault.com ... kompanije u kojoj je Katherine Jackson partner. Kompanija poseduje blizu 300 neobjavljenih MJ pesama ... zajedno sa pre ne vidjenim video spotovima i suvenirima.

Howard Mann, partner u kompaniji, rekao je za TMZ, "U nastojanju da se prevazidje konfuzija o autentichnosti pesme, koju je MJ estate objavio, zelimo da istu podelimo sa ostatkom sveta ... besplatno."

Back