Michael Jackson

Omiljeni MJ Album?

• Off The Wall

• Thriller

• Bad

• Dangerous

• HIStory

• HIStory In The Mix

• Invincible

• Ostalo

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Zdravo druzino! Samo da vam kazem da se trudim da sve propratim , da imam puno toga da dodam ali da sam sve u nekoj frci i ne mogu da sednem na miru i raspisem se k`o covek (pardon zena) :D

@MJfan -ti si bre skroz opichena :lol: ;) obozavam da te citam kao i ostale naravno ali ti imas sto bi rekao onaj Goran Stefanovic neki poseban shmek (za ludorije) :mrgreen: tj. smisao za humor kao npr.ono acapela verzija Dangerous kad kazes kako bi izgledao telefonski razgovor...
Ma dodacu svasta, znate mene kad pocnem da analiziram nesto tesko se zaustavim. Mogu samo da kazem da me Ketrin razocarala kao i da verujem da njegova smrt itekako ima veze sa Iluminatima , samo o tome ima 100 zavera YouTube.
A`jde da ovde povucem rucnu :)
@Moonwalker-u 92 nemoj vise da nas plasis sa takvim klipovima , mozemo da padnemo sa stolice :zplez:

gif4-12-1.gif

gif-2.gif

gif4-2.gif

Na kakvu li je velicinu ovde mislio ? :mrgreen:

Heeejjj vidi onu ! Nosi pihtije :mrgreen:
gif9-1.gif

gif13-1.gif

:kiss::kiss::kiss:

gif17-1.gif

Jaaaooo videla me je sta cu sad ?!

gif21-1.gif

gif-1-1.gif

Na sta li je na ova zadnja 2 klipa mislio :think:

Inace pocela sam pre jedno nedelju dana da slusam dok cistim ili kuvam Mjtunes....znaaammm trebalo je mnogo ranije ali tek sada sam smogla snage da to ucinim .
Onaj omot za novi album je cist photoshop eto toliko za sada
:heart: :cmok2: :zag:

Zdravo druzino! Samo da vam kazem da se trudim da sve propratim , da imam puno toga da dodam ali da sam sve u nekoj frci i ne mogu da sednem na miru i raspisem se k`o covek (pardon zena) :D

@MJfan -ti si bre skroz opichena :lol: ;) obozavam da te citam kao i ostale naravno ali ti imas sto bi rekao onaj Goran Stefanovic neki poseban shmek (za ludorije) :mrgreen: tj. smisao za humor kao npr.ono acapela verzija Dangerous kad kazes kako bi izgledao telefonski razgovor...
Ma dodacu svasta, znate mene kad pocnem da analiziram nesto tesko se zaustavim. Mogu samo da kazem da me Ketrin razocarala kao i da verujem da njegova smrt itekako ima veze sa Iluminatima , samo o tome ima 100 zavera YouTube.
@Moonwalker-u 92 nemoj vise da nas plasis sa takvim klipovima , mozemo da padnemo sa stolice :zplez:

gif4-12-1.gif

gif-2.gif

gif4-2.gif

gif9-1.gif

gif13-1.gif

gif17-1.gif

gif21-1.gif

gif-1-1.gif

Inace pocela sam pre jedno nedelju dana da slusam dok cistim ili kuvam Mjtunes....znaaammm trebalo je mnogo ranije ali tek sada sam smogla snage da to ucinim .

Opsirno kao i uvek.
Sedi, 5.

Ajmo sledeci.
'ocete da otvaram il' da se sami javljate :ceka:

gif4-12-1.gif

gif-2.gif

gif4-2.gif

gif9-1.gif

gif13-1.gif

gif17-1.gif

gif21-1.gif

gif-1-1.gif

E i ja sam danas totalno zanesen sa tom pricom o iluminatima. :eek:
Mnogo je zanimljivo.
Obavezno pogledajte...
YT je pun tih klipova...

Ukucajte Michael Jackson ilumminati i videcete vec...

sveže zemo, jučerashnji intervju

vide li što je propala? :mrgreen:
nadula se nekako...ko pred porođaj.. a s ovim kapcima... uvek me nervirala njena faca... prosto imaš jaku potrebu da je tresneš u facu... bez razloga...

Lepo je ova pita, koliko bi bila poznata da nije ćerka oca kojeg jeste, da nije bila žena onog koga jeste....:roll:

Daa,bre, naduta sva..k'o punjena ptica..

Back