MJfan
Domaćin
- Poruka
- 3.506
Ljudi zna neko sta nam je sa Gingera ?
Jel jos uvek medju zivima il' je![]()
da breeeeee, izgubi se chovek ...
nalozio se na minimal techno, prevazish'o pop, ha!
a ti perverzijo, ae tura za sve za novi avatar
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ljudi zna neko sta nam je sa Gingera ?
Jel jos uvek medju zivima il' je![]()
da breeeeee, izgubi se chovek ...
nalozio se na minimal techno, prevazish'o pop, ha!
a ti perverzijo, ae tura za sve za novi avatar
da da izgleda da se odrekao popa
-e zao mi te ...
Molim ?
Ja perverzija a ti mi kazes da dam tur svima
![]()
turu pića, leee-leee
ae ne moraš odma, kad ti proradi.
Zdravo druzino! Samo da vam kazem da se trudim da sve propratim , da imam puno toga da dodam ali da sam sve u nekoj frci i ne mogu da sednem na miru i raspisem se k`o covek (pardon zena)
@MJfan -ti si bre skroz opichena![]()
obozavam da te citam kao i ostale naravno ali ti imas sto bi rekao onaj Goran Stefanovic neki poseban shmek (za ludorije)
tj. smisao za humor kao npr.ono acapela verzija Dangerous kad kazes kako bi izgledao telefonski razgovor...
Ma dodacu svasta, znate mene kad pocnem da analiziram nesto tesko se zaustavim. Mogu samo da kazem da me Ketrin razocarala kao i da verujem da njegova smrt itekako ima veze sa Iluminatima , samo o tome ima 100 zavera YouTube.
A`jde da ovde povucem rucnu
@Moonwalker-u 92 nemoj vise da nas plasis sa takvim klipovima , mozemo da padnemo sa stolice
![]()
![]()
![]()
Na kakvu li je velicinu ovde mislio ?
Heeejjj vidi onu ! Nosi pihtije
![]()
![]()
![]()
Jaaaooo videla me je sta cu sad ?!
![]()
![]()
Na sta li je na ova zadnja 2 klipa mislio
Inace pocela sam pre jedno nedelju dana da slusam dok cistim ili kuvam Mjtunes....znaaammm trebalo je mnogo ranije ali tek sada sam smogla snage da to ucinim .
Onaj omot za novi album je cist photoshop eto toliko za sada
![]()
![]()
![]()
Zdravo druzino! Samo da vam kazem da se trudim da sve propratim , da imam puno toga da dodam ali da sam sve u nekoj frci i ne mogu da sednem na miru i raspisem se k`o covek (pardon zena)
@MJfan -ti si bre skroz opichena![]()
obozavam da te citam kao i ostale naravno ali ti imas sto bi rekao onaj Goran Stefanovic neki poseban shmek (za ludorije)
tj. smisao za humor kao npr.ono acapela verzija Dangerous kad kazes kako bi izgledao telefonski razgovor...
Ma dodacu svasta, znate mene kad pocnem da analiziram nesto tesko se zaustavim. Mogu samo da kazem da me Ketrin razocarala kao i da verujem da njegova smrt itekako ima veze sa Iluminatima , samo o tome ima 100 zavera YouTube.
A`jde da ovde povucem rucnu
@Moonwalker-u 92 nemoj vise da nas plasis sa takvim klipovima , mozemo da padnemo sa stolice
![]()
![]()
![]()
Na kakvu li je velicinu ovde mislio ?
Heeejjj vidi onu ! Nosi pihtije
![]()
![]()
![]()
Jaaaooo videla me je sta cu sad ?!
![]()
![]()
Na sta li je na ova zadnja 2 klipa mislio
Inace pocela sam pre jedno nedelju dana da slusam dok cistim ili kuvam Mjtunes....znaaammm trebalo je mnogo ranije ali tek sada sam smogla snage da to ucinim .
Onaj omot za novi album je cist photoshop eto toliko za sada
![]()
![]()
![]()
Mane,bre, ne vidi ti se slika![]()
Dozvoli - to je ta fotka !![]()
![]()
šta ova Lisica opet priča? jel to nešto od skoro, ili nešto ranije?
sveže zemo, jučerashnji intervju
vide li što je propala?
nadula se nekako...ko pred porođaj.. a s ovim kapcima... uvek me nervirala njena faca... prosto imaš jaku potrebu da je tresneš u facu... bez razloga...
Lepo je ova pita, koliko bi bila poznata da nije ćerka oca kojeg jeste, da nije bila žena onog koga jeste....
Daa,bre, naduta sva..k'o punjena ptica..
jel si odgledala ?
mislila sam da ce biti potresna pricha ... rasplakala sam se samo jednom..
verovatno je bila njena ideja da se ovi suncokreti nadji na stolu ...
to mi je prvo palo u oči.!!! ....ma, ljisica je prava...eto,i ona zaradjuje na njemu mrtvom..o čemu pričamo..
ona manje vishe
Opra je ushila...
ona fotografija Lise dok stoji pored kovchega je too much!
bolesno je samo fotografisati tako neshto ... da ne pishem o ubacivanju u intervju ...
Mane,bre, ne vidi ti se slika![]()
Dozvoli - to je ta fotka !![]()
![]()
hahah
cekaj dok ostali provale o cemu se radi
![]()
Mozda sam odavde nesvesno dobio inspiraciju ?![]()