Najnovija Skupštinska kafana

• Začetnik teme Začetnik teme Error
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
masturbatingth7.jpg

Once again: po kom delu Pravilnika je moguc trajni ban stalnih naloga bez obavestenja i objasnjenja?

Šta je zabranjeno?

prijavljivanje pod tuđim nadimkom
korišćenje više različitih nadimaka
postavljanje ilustracija koje nemaju veze sa temom diskusije
otvaranje tema o drugim učesnicima Foruma
otvaranje tema koje nisu u vezi sa određenim forumom
otvaranje već otvorenih tema, jer će biti zaključane ili izbrisane
objavljivanje privatne komunikacije, osim uz saglasnost svih strana koje učestvuju u prepisci
ometanje normalnog rada Foruma

Sta je prekrseno?

Stvano smaraš Jeko. Ovo je privatno vlasništvo. Vlasnik može da uradi šta-god mu se hoće sa svojim gostima. Takođe, i lokalni poltroni mogu da udovolje svakoj njegovoj neizrečenoj želji.
Uostalom, ako neko ima duple naloge - koji će objašnjenje.

I ponovo - ovde je sve sam klon do klona. Kako te ne mrzi da toliko kukumavčiš zbog besmislice?

Stvano smaraš Jeko. Ovo je privatno vlasništvo. Vlasnik može da uradi šta-god mu se hoće sa svojim gostima. Takođe, i lokalni poltroni mogu da udovolje svakoj njegovoj neizrečenoj želji.
Uostalom, ako neko ima duple naloge - koji će objašnjenje.

I ponovo - ovde je sve sam klon do klona. Kako te ne mrzi da toliko kukumavčiš zbog besmislice?

Tebe smaram? Imas jednostavno resenje: preskoci moj post.:)
Dakle, Pravilnik foruma nema smisla da postoji.

ps. nastavicu da smaram. :mrgreen:

Smaraš me. Trebalo bi da smaraš i sebe.... reč, je zaista o besmislici, jer svako može i pored trajnog bana da otvori novi nalog. To se ovde toleriše.

I još šta je ovde bez argumenata i bez njegovog protesta pisano o Ivanu?
Ja lično bih proključala i banovala sve sem onih sa ljis.

Smaraš me. Trebalo bi da smaraš i sebe.... reč, je zaista o besmislici, jer svako može i pored trajnog bana da otvori novi nalog. To se ovde toleriše.

I još šta je ovde bez argumenata i bez njegovog protesta pisano o Ivanu?
Ja lično bih proključala i banovala sve sem onih sa ljis.

A zasto se ti opterecujes mojim pitanjima koja nisu tebi upucena?

Ево и једне за веселе дем/либ и њихов безалтернативни оптимизам, одавде до вечности! :ok:

Кхм, не придајте значај заосталим снагама у Србији, које видимо на крају спота... :mrgreen:

:cepanje: :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back