Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Ip Man je jak film
A grandmastera, mjerkam, a ocekujem dobrano dobar film
tema:
da dodam samo jednu tesku zivotnu dramu
film ne treba opisivati i niti znati ista o radnji, jer nema dejstvo, najbolje je u toku gledanja povezivati stvari, tad djeluje sokantno
Jedno pitanje u vezi naslova filma,nekako mi se cini da cu ovde pre dobiti odgovor.Film je japanski ili kineski ne secam se,davno je bio na tv,ljubavni je film,dvoje se sretnu i upoznaju u nekim srednjim godinama i kako se odvija film svaki put kad se sastaju ona postaje sve mladja,kad rese da pocnu da zive zajedno ona ima po izgledu a cini mi se i po ponasanju 17,18godina,film se zavrsava tako sto ona postaje malo dete a on odlazi od nje jer je nemoguce da budu zajedno,imali iko pojma koji je ovo film?
Znam da sam ovo mogla da stavim i na gledali,neznam kako se zove,ali ovde mi deluje prikladnije
Otac kome je potreban novac za operaciju ćerke, prihvata posao u ustanovi za decu sa oštećenim sluhom u kojoj će otkriti užasne stvari... Silenced (2011)
Poznati fotograf sa neobičnim darom, postaje privremeni staratelj devojčici čija majka se nalazi u komi, ubrzo se dešava misteriozno ubistvo za koje on biva osumnjičen...veoma dobar film, preporuka... The World of Silence (2006)