Osmeh dana

6404_537976256214794_1034213981_n.jpg

Voze se dečko i devojka u autobusu i ljube se, a preko puta sedi ciga. Devojka kaže:
- Dragi boli me vrat, daj da poljubim da prođe!
Devojka:
- Dragi boli me ruka, daj da poljubim da prođe
- Dragi boli me rame, daj da poljubim da prođe!
Tek će ciga:
- Gospodine Dragi ‘el lečite možda šuljeve? :D

Јуче смо се смејали на вести из Њуза
Maja Nikolić posetila je direktora Sava centra Dragana Vučičevića, predstavila se kao Miroslav Ilić i tom prilikom je pokušala da organizuje solistički koncert krajem ove godine, saznaje Njuz.

Jorgovanka Tabaković predstavila stabilniju frizuru

Vladika Amfilohije jedini zna šifru za zvanični mejl SPC-a

Vučić najavio da će sledeće nedelje otkriti ko je prepisivao na pismenom iz matematike

Milka Forcan najavila da će Narodno pozorište kupiti sva ostala pozorišta

Baka skinula sa neta i pogledala sve epizode serije „Sulejman Veličanstveni“ za jedan dan

И има оно: Инке јављају да и они имају свој календар лол...

lemijska analiza muskarca
MuskaracSimbol:Mu(uuuuuuuu)
Pronalazak:Nastao greskom prirode, prilikom nastajanja elementa Ze, koji je kao sto se zna nastao u cistom,savrsenom stanju. Elemenat Mu bio je pun necistoca, pa je najpre smatran izotopom elementa Ze, ali sunecistoce kasnije toliko preovladale i degenerisale ga, da je nastao potpuno nov elemenat.
Atomska tezina:Optimalna 75kg, ali ali je u prirodi veoma retka, i uglavnom varira (do beskonacnosti) u dva slucaja:
1) pri jedinjenju sa elementima poznatim kao steroidii
2) pri jedinjenju sa mastima, uglavnom zivotinjskog porekla; u svakom slucaju, kvalitetna A.T. ne prelazi10% ukupne.
Ucestalost elementa:Vece kolicine mogu se naci u urbanim sredinama, obicno kao prateci elementi elementa Ze,pokusavajuci (uglavnom bezuspesno) da ostvare jedinjenje sa istim.
Fizicke osobine:
 Povrsina obicno presvucena razlicitim necistoama neprijatnog mirisa, osim kada je u fazi pripreme zareakciju jedinjenja sa elementom Ze.
 Obicno je u stalnom stanju kljucanja, sa izuzetkom onih valenci koje su neophodne za uspostavljanjereakcije jedinjenja sa elementom Ze; vazno je napomenuti da ove valence veoma retko i uz veliki naporpostizu cvrsto agregatno stanje, a ako se to i desi, ono traje zanemarljivo kratko.
 Topi se ako se primeni odgovarajuci postupak. Element se retko nalazi u higijenski cistom stanju.
 Ostaje bez glasa i boje ako se primeni pritisak na pravo mesto.Hemijske osobine:
 Za razliku od elementa Ze, koji sa zlatom, srebrom i drugim plemenitim metalima i mineralima (a nekamenjem!) daje rafinirana i fina jedinjenja, element Mu sa istima daje nezgrapne legure, koje imaju

stetan uticaj na culo vida i CNS.
 Apsorbuje velike kolicine skupih materijala, ali nema vajde!
 Moxe da eksplodira iznenada i bez prethodnog upozorenja, i bez ikakve veze s mozgom.
 Ne zna se da li je rastvorljiv u ! vodi, jer istu izbegava, ali kada se natopi alkoholom (sto je cesta pojavau prirodi) oslobadja velike kolicine (negativne) energije.
 Najneefikasniji poznat element.
Najcesca upotreba:
 ???????? (i pored dugogodisnjih, ogromnih napora eksperata, jos nije utvrdjena bilo kakva svrsishodnanamena ovog elementa)
Izvrseni eksperimenti:
 Pocrveni kada elements Ze zatekne bez ambalaze.
Pozeleni kada se stavi pored boljeg uzorka.
 Poplavi kada dodje u direktni kontakt s istim
Opasnost od upotrebe
: Element je prilccno bezopasan, mada voli da se hvali da nije

Imam, tj. imala sam neke kataloge donjeg veša i kupaćih kostima, Lisca. Moj sinak, koji će u januaru da napuni godinu, se "polomi" da ih dohvati, viče - teeeetaaaaa, teeeeetaaaaa. :lol: I do sad mu nisam dala, znala sam da će pocepati čim mu dospeju u ruke.
Ali danas mu dadoh, ma to je samo masan papir, neka se dete zabavlja. Iscepao je u sitne parčiće, naravno.
Mm nije bio tu. Dolazi on i sa vrata napravi, kao fol, kiselo lice, kao tužan je.
- Jooooooj, sinko, pa ti pocepa sve tete... što ne ostavi ćaletu bar jednu da cepa... mislim pocepa :lol:
.... gadjala sam ga sundjerom za sudove ( novim, nekorišćenim, jer sam baš tog trena raspakivala ono što je doneo iz prodavnice ), a on će - eto, gledaj sine šta ti je ljubomorno žensko, pa se ti oženi jednog dana... :lol:

moja cerka kupiuje haljinu za NG
meni se svidja
samo bih ja malo po sljastecu
a moje dete izgleda da nisam ja rodilaz:mrgreen:
ne voli nista da sija

tek otac joj je prokomentarisao toaletu
a to ti je jednodelni kupaci.....

ljubomora. cista:deda:

Opet ja...
Večeras se klinci igraju u svojoj sobi, ma nema koju igračku nisu izvadili, sve razbacano po sobi. Kao bomba da je pala. :lol:
Vičem ja - hajde, skupljanje igračaka, pa da ručkamo, da se kupamo i na spavanjac.
Ćera viče - eeeevoooo, ooooodmaaaaah i čujem kako bratu govori - hajde, bato, da pokupimo, mama je rekla :heart:
Naravno, on je beba još, mnogo on zna o skupljanju igračaka. Što ona skupi, on dopuzi i rasturi. Opominje ga ona, opominje, počinje i da se ljuti pomalo... mm i ja se ne mešamo.
Odjednom, on počinje da plače. Znamo šta je, pljesnula ga je, 100%
Dolazimo u sobu, a ona odmah, čim nas je videla - ali niiiiisaaam jaaaaaa, stvarno nisam, on se sam biJo mojom rukom :zcepanje:

Back