Predstavite svoje mace

Ćao drugari, ovde Ćiribu i Shiva :)
Prethodni nalog je ugašen jer je ugašen i fejsbuk profil, pa smo napravili nov. Evo šta Shiva radi ovih dana

10wntsi.jpg

Ćiribu, to mora da je videla od tebe, voli ogledalo, kao svaka devojka:D
Modesti, hvala, mene su oduševile tvoje cica mace(naročito onaj maleni širom otvorenih očiju), imam slabost ka crnim macama i imala sam jedno leglo sa sva 4 crna, svi momci.Čula sam da su crne mace pretežno mužjaci, zaista, samo smo jednom imali crnu devojčicu, onu što mi je bila do skoro avatar:)

Bas to :mrgreen: Samo sto ga ona pored kupatila, razvuce po celoj kuci. I ima jos novih cudnih tripova, Ranije se pentrala po kuhinjskim elementima, frizideru, policama kad je niko ne vidi. Sad ne mari. Pre neki dan, ja u kuhinji, ljustila krompir i samo okrenula glavu na sekund na drugu stranu, ona je vec bila na radnoj povrsini i gleda u mene kao da je to najnormlanije stvar koju radi. I pritom se mazi :D
Ludica!

Bas to :mrgreen: Samo sto ga ona pored kupatila, razvuce po celoj kuci. I ima jos novih cudnih tripova, Ranije se pentrala po kuhinjskim elementima, frizideru, policama kad je niko ne vidi. Sad ne mari. Pre neki dan, ja u kuhinji, ljustila krompir i samo okrenula glavu na sekund na drugu stranu, ona je vec bila na radnoj povrsini i gleda u mene kao da je to najnormlanije stvar koju radi. I pritom se mazi :D
Ludica!
Moj prvi mačak Tuksi, umeo je da otvori kutiju za hleb i da ga svojski izglocka, posle čega smo mogli samo da ga bacimo, kao i da se okači o rernu i otvori je(to mi bio dobar razlog da kažem, da neću da se bakćem u kuhinji:zper:Ove to ne umeju, jedino mali Dilkan, u letu, otima hranu, taman je prineseš ustima, on ti otme- ala je brz, svaka mu čas:eek:t:zcepanje:- mislim, sad se smejem, a obično mu hebemo sve po spisku i urlamo kao magarci, al' ne pomaže baš mnogo.

Jedan od mojih pokojnih mačora, Pablo, kada je bio mače, ukrao je batak sa karabatkom, veći od njega, i toliko je bio smešan i sladak a bogami i hrabar, da se nismo ljutili. Ćićkoš je znao da otvori poklopac od posude za pečenje, i izbišti svo meso, a najviše je voleo palačinke i to slatke. Naravno da mu ih nismo davali, no on se popne na sto, pokušava da me hipnotiše piljenjem u oči a za to vreme zabode nokat u palačinku, i veoma polako je vuče ka sebi, misli ja budala. A kad dobije nešto za jelo što baš ne voli posebno, onda dođe do mene i glasno mauče, što znači da treba da ga hranim. Imao je svoju kašičicu i kad se njom hrani, sve pojede. Jedino Cicojki može biftek da se ostavi, samo će ga eventualno pomirisati, i uopšte je ne zanima. Nikad takvu mačku nisam videla, kad sam je usvojila, bila je polumrtva od gladi, rođena na ulici, i odmah joj dam Ćićkoševu hranu, ni da pomiriše, dam joj nalepše praške šunke - ništa. Već sam htela da zovem veterinara, kad je malo promrljavila a ja shvatila da je to najizbirljivija mačka na planeti. Kako li je opstala na ulici, nije mi jasno. Sada jede samo (sramota, al šta ću) Royal canin za IZBIRLJIVE mačke od 800 din/kg. Ni ribu, ni piletinu, ni mleveno, ništa.

Poslednja izmena:
Mace su divne, savrsena mala stvorenja puna ljubavi... Kakav je bio i moj Boceli, one je nesto posebno i neponovljivo... Nije vise tu greskom veterinara i azila iz kog sam udomila... Ne znam sta da radim ni kada ce ovo proci,kao da je otisao deo mene.

ja mislim da tuga za njima nikada ne prodje, ali kad ljudi pruze ljubav nekom novom divnom stvorenju bude im lakse i svaki ljubimac ima svoje posebno mesto :zag:

a evo je moja ljuba za koju se jos niko ozbiljan nije javio... istopim se kad je samo vidim i bas bih volela da je zadrzim, al ne daju nam dusmani :S
542094_345762135485426_100001549264390_975172_487153094_n.jpg

Brizna mama krije sina:

DSCN1788-1.jpg

On ce da se zove Marko, to je ime preteklo.

DSCN1782-1.jpg

Ovaj radoznalac ce da se zove Marinko po ujki koji je zbog radoznalosti i "magistrirao". Nadam se da ce on biti bolje sudbine, nekako mi je bas drag.

Ova bi mogla da se zove OSTAVI MI DECU!!! :evil:

DSCN1781-1.jpg

Back