Profesori

Ja u stvari mislim da je fora skole samo u ocenama,jer je prosveta otisla dovraga,i program svakog predmeta je toliko retardiran da nista ne mozete nauciti sto ce vam trebati,pogotovo kod strucnih skola ..
ebes ti elektroniku i suvu teoriju kad me nece nauciti kako da zamenim osigurac.. ucimo neke stvari koje su uvedene u knjige pre 50 godina,i od tada nisu menjane.
a sad sve sto se radi,sama masinerija proizvodi,tako da je to potpuno bespotrebno,ali ni prave prakse nema
e sad,neki profesori se zale na to,a vecinu boli uvo,oni to predaju,po planu je sve ,dobiju kintu i nikom nista.

lepo je to receno, sve sve, ali brate, pa naravno da treba da se juri prosek
u osnovnoj za srednju, u srednjoj za fax
msm, koji ***** me ocenjuju ako to nije bitno
a i realno, to da ocena nije merilo znanja mozes da pricas koliko hoces, jeste to tacno, ali nikog na faxu nece da boli *****..
nabildujes prosek, upises fax koji zelis bez problema i cao

pazi, nisam rekla da nije bitno, vec da nije najbitnije, a da je bitno - jeste...
sve ostalo sto si rekla stoji,ali ja opet kazem da nije sve ni u ocenama

nisam bas sve citala.,mrzelo me je,ali znam o cemu se radi,kod mene,tim ubacivanjem kad neko ne zna...iz samo jednog predmeta(od 16-17) dobijes 5....iz ostalih,kao da nista nisi radio ceo cas :lol: ja,npr. jaaako dobro znam istoriju,i kad neko ne zna na odgovaranju,ja se javim da odgovorim,ali nastavnica meni to ne uzima kao plus...nikako...i mene posle izje.be na odgovaranju....

Ja sam sebe zadivljujem kako imam onolicno keceva a nista ne pipam knjigu. Jedino da se malo smirim, da prekinem da se ***** sa razrednom u mozak, i bice kul. Izvucem jak vrlo dobar, mozda 4.50.

Evo za par dana imam disciplinsku zbog toga sto sam dragu razrednu upitao ''gospodjo da li ste normalni'' rekao joj da su joj predavanja baljezgarije,da je dogmaticna i nisko inteligentna....

Svadjam se..uvek sam se svadjao.....to mi dodje crta karaktera...

[Ne_Vazim_Se];17314591:
Meh, pa bash oni teshko da ce dobro proci u zivotu... jer, jedno je imati ambicije (imamo ih manje vishe svi) a drugo je nemati takta.

Mnogo je pametnija osoba (da ne kazem dete) koja sacheka svojih pet minuta i postigne isto ono shto bi i odmah ali bez da stvori neprijatelje. :)

E sad j b g u poslovnom svetu svuda je drugachije u Americi se ceni individualni uchinak najvishe, u Evropi timski rad... dosta to zavisi i od sredine, recimo da bi "je l' mogu ja" deca dobro proshla da su Ameri...

U svakom sluchaju kul je biti timski igrach chak i ako si bolji ili pametniji od ostalih... tek tada se vidi velichina... i solidarnost je kul...

A znas sta je jos gore?Kad neko osudi bez da je cuo celu pricu.

Jel sam negde napomenuo da nemam takta?Jel sam negde spomenuo da sam preterano ambiciozan?Znas li koliko sam se puta ja licno bacio pod noz za odeljenje?Zato, nemoj ni ti, a ni drugi da zakljucujete pre vremena.

Ispala je prilika, hteoi sam da je ugrabim, a profesorka je bila kucka.The end.

A znas sta je jos gore?Kad neko osudi bez da je cuo celu pricu.

Jel sam negde napomenuo da nemam takta?Jel sam negde spomenuo da sam preterano ambiciozan?Znas li koliko sam se puta ja licno bacio pod noz za odeljenje?Zato, nemoj ni ti, a ni drugi da zakljucujete pre vremena.

Ispala je prilika, hteoi sam da je ugrabim, a profesorka je bila kucka.The end.

Tebra... odakle ti da sam ja prichao o tebi uopshte. :lol:

Vidi... to mu dodje moja greshka shto nisam napomenuo, mada moglo se valjda i zakljuchiti iz sledeceg posta al' nema veze... znachi...

OK je potpuno ako se neko javi ono u nekoj konkretnoj situaciji nekad iz nekog razloga i na neki normalan nachin.

Nije ok kada je to konstanto kada si jednostavno shtreber i satisfakcija ti je shto ti znash neshto shto neko ne zna i ne volish da se solidarishesh ali volish da podmecesh noge al' opet solidarishesh se sa kim mislish da bi imao koristi itd...

Ako me kapirash.

... a tebi svaka chast, nisam uopshte imao nameru da te uvredim ili osudim ili tako neshto.

Ljudi, pa u koje vi to skole idete :roll: ?

Kod mene u skoli vlada takva demokratija, da ne mozete da verujete. Svako ima pravo da kaze sta misli, ali naravno ne da dodje i da ispsuje profesora, vec dodje kaze svoje misljenje, profesor kaze svoje i nadje se resenje :wink: .

A najvise volim prozivanja sa profesorima. Kod mene u skoli profesor matematike je nevidjeni car! On se na casu proziva sa nama, tj. on proziva nas mi prozivamo njega i nikom nista. Ali imam profesorku TC-a koja je mnogo opasna. Mnogo volimo da je prozivamo, ali kad pocne da se nervira to je cirkus. Kao sto neko vec neko rece da izbacuju sa casa bez razloga i da te uzmu na zub, to je kod mene slucaj samo sa ovom profesorkom. Sa njeog casa sam izbacivan prosecno jednom u dve nedelje (neki put zasluzeno, neki put ne zasluzeno). Sreca imam caricu od razredne pa ona malo smanji te ne opravdane, tako da sam na kraju imao 5 iz vladanja (inace po nekom mom brojanju bio sam izmedju 3 i 4). A jake su i fore kada zezas profe van skole :lol: :lol: :lol: .

Kod mene u skoli je znaci demokratija jos razvijenija nego kod tebe :lol: Vecini profesora mozes da izredjas sve po spisku, i da te boli uvo xD Ljudi samo cute i sledeceg casa kao da se nista nije desilo :lol:

Da li imam ikakve vajde od toga sto isterujem svoje pravo. Mislim nemam sigurno. Ali zar nije glupo da sedim i slusam nesto sto nije uopste tacno. Jako me zanima da li ste se i vi svadjali ili se svadjate sa profesorima i da li ste imali probleme zbog toga. I preporuka sta da radim,sedim i slusam ili isterujem svoje pravo? :twisted: :?: :lol:

ufff :lol: to se isto i ja pitam svaki božji dan. kod mene se i nekomuniciranje sa profesorom smatra blagim prestupom (primete profesori),
a sve to znači ulizivanje i čepljenje, pa pošto ja ne mogu da im se u duppe uvlačim - ja ćutim i ignorišem ih (pojedince), jer kad već
ne mogu sve u lice da im saspem, neću valjda da se ponašam kao da su mi najmiliji. jednostavno ne mogu tako.
a moje ignosrisanje se sastoji u tome što se ne kezim na sve što oni kažu i lupe, kao ni na svakojaka ismejavanja drugova i drugarica mojih, naročito pri odgovaranju.
ja sam prijatelj do kraja.

mada, često se zapitam - koliko je ovo što činim pametno. :confused:

ufff :lol: to se isto i ja pitam svaki božji dan. kod mene se i nekomuniciranje sa profesorom smatra blagim prestupom (primete profesori),
a sve to znači ulizivanje i čepljenje, pa pošto ja ne mogu da im se u duppe uvlačim - ja ćutim i ignorišem ih (pojedince), jer kad već
ne mogu sve u lice da im saspem, neću valjda da se ponašam kao da su mi najmiliji. jednostavno ne mogu tako.
a moje ignosrisanje se sastoji u tome što se ne kezim na sve što oni kažu i lupe, kao ni na svakojaka ismejavanja drugova i drugarica mojih, naročito pri odgovaranju.
ja sam prijatelj do kraja.

mada, često se zapitam - koliko je ovo što činim pametno. :confused:

da nisam videla strumfica pomislila bih da je moj post :lol:
nazalost ostajes bez repke jer kaze krsta 'Potrebno je da i drugim korisnicima date reputaciju pre nego što je ponovo dodelite korisniku Morena_007.' :sad2:

dok se ne naviknes na te nepravde i zajebancije-nerviras se, posle je laganica, boli te uvo za sve

posle shvatis da to u stvari i nisu nepravde nego i ne zasluzujes sve petice uvek ocenu za koju smatras i ostalo. Cak i da objektivno znas za 5 i dobijes 4, zasluzio si 4 a ne 5
ovu neku metafizicku istinu sam ja skapirao tek na fakultetu, ne umem ni sam da objasnim, ali deluje. Od kada sam ovo prihvatio studiej su mi se preokrenule.
A i profesori generalno mrze ljude( kao i svi ostali) koji stalno pokuasvaju da sebe precene i stave u prvi plan.

Ovi sto su posao dobili preko veze, itekako vole da im neko obljubljuje dupe.(prim.moja razredna)

pa ybg u Srbiji imas svakakvog olosa i na mnogo bitnijim funkcijama.. to je vec druga tema.. Takvi paraziti uvek vole da im se neko uvlaci ne zbog samog uvlacenja, nego znaju da je to jedino sto ih drzi na funkciji.. Ne tvrdim doduse da je to rec o tvojojr zrednoj, ti to znas najbolje.

Back