Sto ste danas ucinile za sebe

• Začetnik teme Začetnik teme fjaka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Bila kod frizera (farbala se), bila kod kozmetičarke (manikir, pedikir), naspavala se, sada pijem kaficu, pa ću sa Leom u šetnju :aha:

Popodne ćemo negde na ručak, negde uz vodu, pa opet u šetnju. :heart2:

Mislim da ću kupiti neke sandalice danas i tako. :aha:

P. S. Eeeee i naručila sam juče veeeeliko ogledalo, planirala sam to sto godina. :ogledalo: :aha:

uspela da promenim ono sto je kod nas vec postalo tradicionalno,a to je da se muzevljev rodjendan ne slavi vise kod crnogorca u kafani
iskulirala njegovo kukanje na poruke kad je shvatio da necemo doci
provela popodne da samom kraju buljaricke plaze.prazna plaza samo za muzza i mene

Naparavila plan shta cu sebe da chastim na moretu:manikir:

- - - - - - - - - -

uspela da promenim ono sto je kod nas vec postalo tradicionalno,a to je da se muzevljev rodjendan ne slavi vise kod crnogorca u kafani
iskulirala njegovo kukanje na poruke kad je shvatio da necemo doci
provela popodne da samom kraju buljaricke plaze.prazna plaza samo za muzza i mene
Ta plaza je super, letovala tamo kao klinka u kampu...shteta shto nije bolje iskorishcena

Naparavila plan shta cu sebe da chastim na moretu:manikir:

- - - - - - - - - -

Ta plaza je super, letovala tamo kao klinka u kampu...shteta shto nije bolje iskorishcena

cuti,super je sto nije urbanizovana,da bar negde mozes da odes a da imas mir na plazi
inace stalno se pojavljuju neki strani investitori koji obecavaju ludilo od hotela
mislim da je problem sto je mocvara i sto je milion vlasnika parcela koji su po amerikama

cuti,super je sto nije urbanizovana,da bar negde mozes da odes a da imas mir na plazi
inace stalno se pojavljuju neki strani investitori koji obecavaju ludilo od hotela
mislim da je problem sto je mocvara i sto je milion vlasnika parcela koji su po amerikama

Ja sam, dok sam išla u CG na more, išla stalno u Buljarice. Baš zbog te neurbanizovane plaže, a i mesta. Nisam sad bila 10-ak godina. Pita me drugarica kad smo drugi put išli, tada namerno, jer smo prvi put krenuli u Petrovac, pa kad smo videli kakva je gužva, a bio 21. jun, mi se okrenemo pa u Buljarice, šta ću tamo da radim, nema gde da se izadje. Pa šta ima da izlazim, idem s dvoje male dece, ostanemo na plaži do 8 uveče, dok se istuširamo, spremim neku večeru, odigramo neku partiju karata, već smo mrtvosani.

I to je za ovu temu, malo sa zadrškom. Uživala sam sa svojom decom na tim letovanjima. Nedostaje mi što više ne idemo zajedno jer su porasli.

Ja sam, dok sam išla u CG na more, išla stalno u Buljarice. Baš zbog te neurbanizovane plaže, a i mesta. Nisam sad bila 10-ak godina. Pita me drugarica kad smo drugi put išli, tada namerno, jer smo prvi put krenuli u Petrovac, pa kad smo videli kakva je gužva, a bio 21. jun, mi se okrenemo pa u Buljarice, šta ću tamo da radim, nema gde da se izadje. Pa šta ima da izlazim, idem s dvoje male dece, ostanemo na plaži do 8 uveče, dok se istuširamo, spremim neku večeru, odigramo neku partiju karata, već smo mrtvosani.

I to je za ovu temu, malo sa zadrškom. Uživala sam sa svojom decom na tim letovanjima. Nedostaje mi što više ne idemo zajedno jer su porasli.

retko ko moze da se pohvali da je uzivao sa decom na letovanju :)
obicno muz mucenik :navodnik: ostane u gradu da radi,a posalje zenu sa decom na more
a zena sretnica sa dvoje male dece krene na plazu sa sve naduvanim dusekom,koficama,suncobranom,klopom i picem za decu,naduvanim slaufima,peskirima
pa kad stignu do plaze,jedno dete kaze,meni se kaki:confused:
pa ajde ponovo do sobe
zena se sa mora vrati odmorna u pm :lol:

On je na moru potpuno druga ličnost. Ustaje ujutru kuva kafu, budi nas, ide u prodavnicu, pravi doručak, sklanja, pere sudove, pravi sendviče i pakuje šta se nosi na plažu, kekse, vodu, sokove, sve organizuje, nosi veći deo stvari.... On naravno ništa od toga ne radi kod kuće. Ali zato sam ja na odmoru potpuno izgubljena i opuštena. Ni na šta ne mislim. Mrzi me da ustanem, da se pokrenem... Jedino brinem da na plažu (kao naša Esterita) ponesem knjigu, jastuče na naduvavanje, naočare, šeširić, kremu, da mi bude udobno dok čitam.

Ovo je za temu Šta ste nekad u životu učinili za sebe.

On je na moru potpuno druga ličnost. Ustaje ujutru kuva kafu, budi nas, ide u prodavnicu, pravi doručak, sklanja, pere sudove, pravi sendviče i pakuje šta se nosi na plažu, kekse, vodu, sokove, sve organizuje, nosi veći deo stvari.... On naravno ništa od toga ne radi kod kuće. Ali zato sam ja na odmoru potpuno izgubljena i opuštena. Ni na šta ne mislim. Mrzi me da ustanem, da se pokrenem... Jedino brinem da na plažu (kao naša Esterita) ponesem knjigu, jastuče na naduvavanje, naočare, šeširić, kremu, da mi bude udobno dok čitam.

Ovo je za temu Šta ste nekad u životu učinili za sebe.

i za temu pohvaliti se :)
svaka mu cast :ok:

Sve si u pravu, sestro slatka. A onda još svi žale tog jadnog muža koji je ostao u gradu da radi, dok žena uživa sa decom na moru. Ja sam imala tu "nesreću" da sam uvek išla sa mužem na more.

samo je jednom za ovih 15 godina muž krenuo sa mnom i tada sa jednim detetom...
izdržala sam 4 dan i onda mu rekla d ameni ne treba JOŠ JEDNO dete na moru,i da se lepo vrati kući...
od tada zaista ,ali zaista uživam sama sa decom na moru...:aha:

Back