KLUB: Zdravlje pre svega!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nisam.
Ja ko Josip, lekari meni na noge dolaze...
Čak 2 x u tri dana...
Pa vi merite koliko sam ja značajan f !aktor

мало брее.. дневно са инфузијом да те ране,немо' се зезаш.
и што седиш кући.лепо се стационираш у болницу и нека те доведу у ред.
кад су друге, и тебе ће;)

желим ти свако добро:)

Ajmo ljudi ako neko ima veze kod nekih lekara da mu prepišu te Citostatike,koji su mnogo bolji od hemoterapije.da se dođe do konzilijuma da mu odobre to.Idu na tri meseca i mnogo bolje pomažu od hemoterapije,a nemaju velike kontraindikacije,kao druga,treća i sledeće hemoterapije.Daj da vidimo ko mu je najbliži da to pokrene,da se čovek ne muči,a još sam.Samoća je opasna za takvo stanje.Znam po sebi,nisam baš bio u njegovom stanju,ali je bilo dosta dana kada sam bio nepokretan i svašta mi je padalo napamet,samo ništa dobro.Imam rodbinu koja me često obilazi i to mi oduzima razne gluposti iz mozga.Kada je bolje onda sam sa vama na forumu,samo da ne bi bio sam.

Poslednja izmena:
Nevalja da odjednom padne na normalu posle toliko jedinica,jer je i to opasno za organizam.Mora postepeno.Kada su ti merili verovatno su ti nešto dali da se nebi dalje širio,pa je možda pao za više jedinica nego što bi smelo.meni se dešavalo da kad bolovi krenu nenormalno,skoči i šećer,ali nije nikad preko 8 jedinica,ali su mi davali neke injekcije,veruj mi nisam ni pitao koje su niti znam,ali mi je nekoliko puta,kada popije lekove protiv bolova,padne i šećer na 3 jedinice i baca me u neku pou komu.Neznam gde sam,samo čujem,a osećaj ništa i vid ništa,a srce počne prvo da udara kao ludo,pa posle nekog vremna dosta uspori,pa opet neka vrsta kome.Onda su mi rekli da posto primim tu injekciju,posle toga bar za 4 sata ne pijem lekove za bolove.teško je uskladiti sve,ali borba čini čuda.Posle toga kada mi bude bolje,onda budem besan na sebe,o čemu i šta razmišljam i da mi je samo gore od toga.Ali tog momenta čovek nemože ništa lepo da misli,niti mi je do razgovora bilo sa kim.Kad se čovek malo povrati odma misli drugačije i šta će da radi da bi zaboravio sve to.Samo se ti drži i ne popuštaj,ako ništa bar u inat,jer smo mi poznati po inatu.Inat za neke stvari nije dobar,ali za neke čini čuda.

Grofe, kakvi su bre ovo citati? Ko li tebe naljutio? :lol:

Jel ti to beše neki lokalni zajebant !?
Što bi rekli seljaci - đilkoš ?
Mikad se čovek koji ima malo mozga ne zajebava na
temama koje tretiraju zdravlje, lečenje i umiranje .....
Ali ako ti, kao poseban slučaj"moraš" tako . nasravi tako.
Važnije je stanje u kome ćeš titi srećan od stanja u kome se vidi da si budala....

Poslednja izmena:
27750598_166990017271425_4601799855500677220_n.png

Ajmo ljudi ako neko ima veze kod nekih lekara da mu prepišu te Citostatike,koji su mnogo bolji od hemoterapije.da se dođe do konzilijuma da mu odobre to.Idu na tri meseca i mnogo bolje pomažu od hemoterapije,a nemaju velike kontraindikacije,kao druga,treća i sledeće hemoterapije.Daj da vidimo ko mu je najbliži da to pokrene,da se čovek ne muči,a još sam.Samoća je opasna za takvo stanje.Znam po sebi,nisam baš bio u njegovom stanju,ali je bilo dosta dana kada sam bio nepokretan i svašta mi je padalo napamet,samo ništa dobro.Imam rodbinu koja me često obilazi i to mi oduzima razne gluposti iz mozga.Kada je bolje onda sam sa vama na forumu,samo da ne bi bio sam.

Цитостатици су исто што и хемотерапија. Дакле синоними. :)

- - - - - - - - - -

Грофе полако, чекај да добијеш дијагнозу прво. ;)

- - - - - - - - - -

Је л' ти урађена бронхоскопија?
Макар рендген плућа?

Цитостатици су исто што и хемотерапија. Дакле синоними. :)

- - - - - - - - - -

Грофе полако, чекај да добијеш дијагнозу прво. ;)

- - - - - - - - - -

Је л' ти урађена бронхоскопија?
Макар рендген плућа?

Jeste,ali lezis kod kuce i ne vucaras se po bolnicama.

Не разумем. Како мислиш да се цитостатик прими код куће без контроле лекара?
То је озбиљна терапија.

Odredi ti konzilijum za 3 meseca i pijes ih redovno,uz povremen dolazak medicinske sestre.Zenina strina je to pila i nije ni dana bila u bolnici.samo je izvrsila sva snimanja i preglede,pa su ti nalazi poslati na konzilijum.Oni su joj odobrili ove je vec drugi put za tri meseca upotrebe.Srecom za nju je pazila devojka,koja je zavrsila medicinu,a nema posla,a plus tu iz mesta,pa je ona i kontolisala sve sto treba.

Poslednja izmena:
Odredi ti konzilijum za 3 meseca i pijes ih redovno,uz povremen dolazak medicinske sestre.Zenina strina je to pila i nije ni dana bila u bolnici.samo je izvrsila sva snimanja i preglede,pa su ti nalazi poslati na konzilijum.Oni su joj odobrili ove je vec drugi put za tri meseca upotrebe.Srecom za nju je pazila devojka,koja je zavrsila medicinu,a nema posla,a plus tu iz mesta,pa je ona i kontolisala sve sto treba.

Ти вероватно мислиш на таблете?
Не, не, нису то ти цитостатици на које се мисли кад се каже ''цитостатик''.
Хемиотерапија је општи назив за све лекове.
А цитостатици су врста хемиотерапије који се добијају у болничким условима.
Постоје и одређене таблете за пацијенте који имају рак. То јесте хеомиотерапија али не цитостатик. :)

Narode, da ne javljam svakome ponaosob /bar ovim koji su pisali na temi/
Grof je preminuo pre dva dana, neka mu je večna slava, nedostajaće nam naš forumski drugar Vronski
.

Molim vas, da se ne sprdate sa ovom informacijom, jer čovek više nije živ.
Ne mogu da verujem. Kako bre?
Zao mi je sto ne zna ili sto su mu nekako nismo rekli da nam je mnogo, mnogo drag.
Meni je on jedan od najdrazih forumasa ( nazalost, sada bio).

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back