Negativa

Neko od klinaca u zgradi je sinoć slavio rođendan.
Malopre sam išla da upaltim dopunu i evo lifta.
lift-1.jpg

Joj Grebo..i kako si..sve u redu...
ma Bogu hvala da sam srecno pala.u komadu sam.
a pre izvesnog vremena smo isto tu gledali decka koji se sapleo,ali spretan neki,napravi kolut i skoci na noge,sportista neki.i tad smo komentarisali sine,i rekosmo-neko ce se tu slomiti :confused:
primeticete sigurno,razlokan asfalt,a sine neuobicajeno izdignute.cuvajte se.to je odmah na pocetku beogradske,sa slavije,tu se prelazi ulica (bez semafora je)

Danas sam po ko zna koji put, išla u školu prekoputa, da predložim direktoru da se dvorište noću zaključava, zbog kretena koji se okupljaju posle 1 ujutro i do 2 - 3 sata pucaju penale (tj. takmiče ko će više puta da pogodi "prečku" sa 3 - 4 metra daljine i zamisli zvuk u to doba kad lopta tresne o zid) ili izvode košarkaška slobodna bacanja (pa lopra tresne u rasklimanu dasku na košu) i prave neverovatnu buku. Ono što sam im takođe rekla, je to da od se u terminu od ponoći pa do 1 sat u dvorištu uglavnom okupljaju momci i devojke koji svoje pse izvode na večernje vršenje nužde i igranje pred spavanje, a jedan rotvajler od 4 pasa koji su tamo svako veče sa gazdama je navik'o da se igra "isključivo" sa plastičnom flašom (tako je njegov gazda rek'o prošlog leta komšiji koji je siš'o u dvorište i ponudio mu malu gumenu lopticu) Pa zamisli oko 12 - 1 ujutro zvuk prazne plastične flaše koja se kotrlja po betonu i pas je baca tamo - vamo.Psi naravno tamo i (da se fino izrazim) vrše nuždu.
Tetkice škole ujutro pre početka nastave prolaze dvorištem i sakupljaju prazne konzerve, flaše i šta već kreteni ostave tokom noći. Ali mislim da nisu dužne da skupljaju i kereća *ovna ( barem ja to sigurno ne bih radila).
Elem...Poželela sam da uđem u neki od kabineta i vidim posle mnooogo godina kako to sad izgleda. I evo šta videh...
(to je nekad bio kabinet za SHJ - ne znam kakva je sad organizacija pošto sada na vratima ne stoje natpisi kao nekad).

SP_A4893.jpg

zid pored table
https://soundcloud.com/userka4955681/sv-a1298-mp4

...mazem onaj zeleni konjski gel..al' se sve sporo povlaci....bem li ga godine valjda.....

Znam šta je to. Poslušaj ti mene ( nećeš dobro proći..:lol: )

Prvo stavi oblogu od borne kiseline, 10-20 min. pa operi to mesto, i onda namaži neki gel za sporske povrede. Meni je mnogo pomogao Madjarski gel, tako se i zove u apoteci..Prilično je skup, al. pomaže. I tako radi dva puta dnevno, mora da pomogne.

Back