Pozdrav svima vama dobri ljudi,


Ja sam inace Pedja(Predrag) Simovic, i na zavrsnoj sam godini na Berklee College of Music u Bostonu. Zavrsio sam Guitar Institute u Londonu 2000-e. Kao i vecina vas( pretpostavljam), sviram gitaru , a zahvaljujucim dobrom obrazovanju i svirkama sa svetskim legendama, naucio sam mnogo toga sto ne moze da se nauci u ovoj nasoj sredini.


Ovo sto cu vam sada saopstiti je potpuno nova stvar kod nas i retko ko je koristi u svetu!
Planiram da radim dopisne skole sa svima vama koji ste zainteresovani. Do kraja meseca cu zavrsiti sajt na kome cete moci da vidite sve o meni, da skinete muziku, da vidite kako ce lekcije izgledati....

Naime, vama se obracam iz razloga sto me interesuje ko je sve od vas zainteresovan za dopisnu skolu gitare i drugih predmeta???
Vrlo je prosta stvar. Ja cu za mesec dana zavrsiti preko 200 lekcija i vise od 15 skola za gitaru i muziku. Vi cete mi reci sta vas muci i interesuje da unapredite u muzici . Ja vam saljem deteljan opis svake lekcije koju vam predlazem da uzmete kako bi resili te probleme. Imacete mogucnost da narucite i video skole moje za koje vam garantujem da cete uociti napredak za samo nedelju dana!
Vi bi uplacivali novac na moj racun u banci( ako ste u inostranstvu), ili bi placali po uzecu! Na taj nacin dobijamo svi sto zelimo - svi su srecni i niko nije prevaren u celoj stvari!
Mozete da odaberete i drugu vrstu saradnje gde me vi kontaktirate sa specificnim zahtevima u cemu bi hteli da napredujete i onda ja stvaram plan i casove iskljucivo za vas!!!

Samo neke od stvari koje radim i ucim sve zainteresovane su sledece:

- Casovi Gitare- tehnika, improvizacija, skale, modusi....
- Casovi Ear Traininga(sluha) - ucim ljude kako da prosire svoj sluh do maksimuma i da sve sto cuju u svojoj glavi mogu da prenesu na svoj instrument! Uz to , naucite da sve sto cujete oko sebe mozete da napravite transkripciju ili tablaturu bez instrumenta!!!
- Casovi Teorije i Harmonije- harmonija i teorija durske , molske, harmonske , melodijske skale, modusi, forme muzicke, paralelni tonaliteti... Berklee Method
- Casovi Komponovanja- naucite kako da pravite svoje pesme i sto je jos vaznije, kako da nadjete svoj sopstveni glas u muzici, pomocu koriscenja motiva i sekvenci, play rest aproacha...
- Casovi Improvizacije- jedna od najkorisnijih stvari za svakog muzicara je da zna uvek sta da odsvira u pravo vreme, a improvizacija je jedna univerzalna stvar koja se koristi u svim stilovima muzike ( najvise u dzezu i bluzu)

Naravno, da ne zaboravim, sviram jazz , imam dosta promo materijala na digitalnom zapisu , tako da svako ko je zainteresovan , neka mi se javi preko maila i ostavi telefon ili adresu i ja cu mu sve to poslati.

Pored svega ovoga , ucim sve stilove muzike- sem narodnjaka! Znaci funk, rock, metal , fusion , country , blues su samo neke od stvari koje sam specijalizovao u Londonu , zato javite se!

Molim vas, neka mi se javi svako ko je zainteresovan za ovakav vid nastave.
Ukoliko vas interesuje nesto vise o meni, javite mi se na isti mail i dobicete sve informacije. Mozete da ostavite vasu adresu na mail , pa cu vam poslati i moje promo materijale!

Hvala na vremenu i sve najbolje!

Cekam nestrpljivo na vase misljenje i odgovore!

Pedja

pedjazz@hotmail.com

pedja_guitarman@yahoo.com

psimovic@berklee.net